Uutuus: Burger (Hoviruoka)

_MG_2053.jpg

Yksi blogimme kulmakivistä on puolivalmisteiden ja valmisruokien testaus. Sinäällään pyrin välttämään eineksiä missä moni muukin, mutta kivahan se on huomata, että kasvissyöjillekin löytyy aina vain enemmän helppoja ja nopeita vaihtoehtoja. Hoviruoka iski kyseiseen hermoon minun tietojeni mukaan ensimmäisenä lanseeraamalla lihapiirakan kasvisversion (tuttavallisemmin vihiksen), jota on jo jäljitelty ainakin yhden kilpailijan osalta. 

Vegeburgeri on vegaaninen ja sen pihvi on tehty mustapavuista. Ja kyllä se nyt einekseksi ihan maittavalta maistui salaatilla tuunattuna. 

_MG_2056.jpg

– Salla

Kokatessa telkkarista katsottiin Selänne-leffaa. En tiedä miksi. 

 

EDIT: Pakko avautua! Mikä tätä Lilyä vaivaa? Vielä blogin tekstieditorissa valokuvat näyttävät siltä mitä ovat ja millaiseksi ne on haluttu muokata, mutta julkaistestessa värikylläisyydestä lähtee puolet! Ärsyttävää! En oo siis halunnut tai tehnyt tällasia harmahkoja kuvia. En suuresti voi suositella tätä blogialustaa tästä ja käytettävyyssyistä yhtään kenellekään. 

 

Koti Ruoka ja juoma

Testissä kasviproteiini Oumph

_MG_1819.jpg

Ouphia on tehnyt mieli testata jo vaikka ja kuinka kauan, mutta vihdoin sekin päivä koitti. MIKSI HELKUTISSA EN OLE TEHNYT TÄTÄ AIEMMIN? Täähän on vielä paremman makuista kuin Quorn!

Ouphista sen verran taustoitusta, että kyseessä on, ylläri ylläri, ruotsalaisten keksintö. Oumph on tehty soijasta, joten tässä kategoriassa se ei voita kotimaisia kasviproteiinituotteita (kuten nyhtistä ja härkistä), mutta maku ja rakenne onkin sitten Oumphin kilpailuvaltteja. Oumphia saa neljänä eri makuvaihtoehtona (maustamaton, timjami-valkosipuli, pulled Oumph ja kebab) ja ainoastaan K-kaupoista. 280 gramman pussi maksoi muistaakseni yli viisi euroa, joten hieman muita vaihtoehtoja kalliimpi, joskaan en pidä tätä silti kovin kalliina (jotenkin tuntuu, että näitä kasviproteiinituotteita tarvitaan ruokaan aika vähän!). Ja se ehkä pitää vielä mainita, että kyseessä on pakastetuote. 

Randomgeneraattorini, jota myös kädeksi kutsutaan, poimi pakastealtaasta tuon timjami-valkosipuli-version. Siitä syntyi tällainen tuhti arkipasta.

 

Pastaa Ouphilla

  • pussi Oumphia (timjami-valkosipuli)
  • tagliatelle-pastaa (5-6 kerää?)
  • kirsikkatomaatteja
  • Bonjourin Cuisinea (valkosipuli & yrtit)
  • basilikaa, jos on

Oumphia paistellaan pannulla (öljyssä) reippaat viisi minuuttia, väriä saa tulla. Samalla keitetään pastat valmiiksi. Pastan vielä kiehuees pannulle heitetään kirsikkatomaatit hieman kypsymään ja perästä Cuisine-kerma. Kun pasta on al dente, lisätään se pannulle ja sekoitellaan koko komeus basilikan kanssa. Myös mustapippuri toimii!

Oumphia ei tarvitse siis erikseen mitenkään maustaa. Se on herkullista just sellasenaan. Jos et usko, kokeile ite!

_MG_1827.jpg

– Salla

Kokatessa soi Robin.

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Terveys Vastuullisuus