Blogi muuttaa!

Blogini muuttaa ja se löytyy jatkossa osoitteesta https://notinkansas.fi/

Lilyssä on ollut mukava olla ja jäänkin kaipaamaan sitä hyvää henkeä, joka tekee Lilystä Lilyn, mutta uusi mainos”kokeilu” (joka tulikin jäädäkseen bloggaajien ja lukijoiden mielipiteistä huolimatta) häiritsi omaa kirjoittamistani niin paljon, että nyt on aika poistua. 

Blogini on ollut aika matkapainotteinen ja uuden blogin myötä sisältö tulee muuttumaan sellaiseksi iloiseksi sekamelskaksi. Kuten vakiolukijat tietävätkin, meidän reissumme lähenee kohta loppuaan ja reilun kuukauden päästä on aika palata Suomeen ja alkaa elämään taas sitä normaalia elämää. Siihen vanhaan arkeen emme kuitenkaan palaa, sillä (tiedoksi tämä myös äitille ja iskälle, joille en ole vielä kertonut asiasta) sanoin itseni irti tuossa parisen viikkoa sitten ja nyt minua odottaa uusi työpaikka uudessa kaupungissa. Uusi blogi tulee siis sisältämään vamasti juttua myös uuteen kaupunkiin sopeutumisesta.

Eli WordPress ja Jyväskylä, here I come!

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä lukijoista seuraa minua myös jatkossa, seuraaminen onnistuu Blogit.fi:ssä, Bloglovinissa, Instagramissa ja nyt sitä voi tehdä myös WordPressin omilla toiminnoilla. 

Ihanaa alkanutta viikonloppua <3

Kommentit (4)
 1. Pistin sut instassa seurantaan (@sarcasticsharks), niin muistan käydä kuikuilemassa blogia! =) Itse asustelin viitisen vuotta Jyväskylässä, pidin paikasta kovasti – toivottavasti sinäkin tykkäät. Kiva kesäkaupunki (tosin eiks kaikki suomalaiset :D)!

  1. Ihanaa, kiitos <3 Jyväskylässä näytti olevan ainaki paljo järviä ja luontoa ja se on aina hyvä juttu! 🙂 

  2. Jyväskylä on tosi hyvä valinta teille. Kauniit maisemat,vireä kaupunki ja suomen toiseksi paras lätkäjengi.
   Niin ja vain kolme tuntia täältä..
   #ÄISKÄ#

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *