Kapinamielellä

Mulle alkaa hiipiä se samainen tunne kun viime kesänäkin tätä blogia kirjoittaessa, se että tää tuntuu vähän järjettömältä. Mua ällöttää koko blogimaailma vaihteeksi enemmän kuin koskaan. Olen oikeastaan jo monta viikkoa lukenut kaikkia blogeja mitä yleensäkin luen huomaten että mua ärsyttää ne kaikki. Mitä toikin nyt yrittää selittää, helvetin teeskentelijä. Ja jatkan silti. Jep, järkevää. Mua ärsyttää nyt myös miten Lilyn toimitus tuntuu suosittelevan ihan typeriä ja aivottomia asukuvablogeja missä just kilistellään skumppalaseja ja ollaan brunssilla. Kun se elämä ei nyt vaan ole sellaista. 

Haluan silti tallentaa ajatuksiani johonkin. Siksi kirjoitan tätä. 

Mun elämässä menee tällä hetkellä todella hyvin, mulla on uskomattoman ihania ystäviä ja perhe, ja teen oikeastaan päivittäin itsestäni mielekkäitä ja jännittäviä asioita. Kehityn ihmisenä. En silti koe että sitä pitäisi huudella netissä kenellekään. Voi kun kaikki blogit olisivat vaan bloggaajan pään sisältö, ei vaatteet.

Kyllä mä tiedän että tää kapinahenki laantuu vielä, mutta nyt tuntuu tältä. Tuntuu että olisin jokin merirosvo prinsessojen keskellä. 

 

 

suhteet oma-elama
Kommentit (15)
 1. Lähiöleidi
  19.6.2014, 16:45

  Syy, miksi toimitus nostaa asukuvia, skumppalaseja ja muita kauniita kuvia on tämä: naiset haluavat hömppää ja viihdykettä elämään. Siksi itsellenikin tulee silloin tällöin halu katsoa, mitä uutta, ihanaa ja kaunista suosikkiblogeistani löytyy. Se on kuin ilmaista shoppailua 🙂 Voi saada myös uusia ideoita: ai noinkin voi tehdä!

  En olisi löytänyt tätä sinunkaan postausta, jos toimitus ei olisi nostanut sitä etusivulle. Pelkästään tässä portaalissa on tuhansia blogeja, eikä niitä voi millään käydä kaikkia läpi.

  Olen itse lukenut pelkästään tyyliblogeja, koska ne kiinnostavat eniten. Niistä välittyy melko yhtenäinen kuva blogimaailmasta. Juuri tämä inspiroi minua perustamaan oman blogini, joka antaa äänen myös meille, joiden elämä ei ole glamouria—paitsi hetkittäin 🙂

  1. Vihdoin asiallinen vastaus. Kyllähän mä ymmärrän että ihmiset tietyllä tavalla haluavat lukea toisten täydellisestä elämästä, ja että blogien lukeminen on sellaista ajanvietettä jota saa tehdä aivot narikassa, se on ok. Mutta välillä mulla menee hermot kun en löydä mitään järkevää luettavaa mistään. 😀 Ja olen vaan vähän tälläinen hieman räjähdysaltis kun ne hermot menee. Ei tää nyt niin vakava asia oikeasti mullekaan ole. 🙂

    

 2. Niin, meikäkin vaan ilmaisi omat fiilikseni tämän blogin lukemisesta, ei siinä sen vakavammasta ole kyse.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *