Eteinen nyt

DSC_4464.JPG

Eteisemme on kokenut jo pieniä muutoksia tämän vuoden aikana, mitä tässä ollaan asuttu. Matto on vaihtunut, tuoli on siirtynyt toisaalle ja liukuoven tilalla on jotain muuta kuin liukuovi. Bestå kokonaisuuden yksi ”ylimääräinen” pala kannettiin varastosta eteiseen. Ihan kätevä, sopii myös istumiseen ainakin pienelle ihmiselle. Kartellin componibili on palvellut hyvin tässä tilassa.

DSC_4461.JPG

Pitkään eteisessä oli Pappelinan valko-harmaa raitamatto. Se oli liian kapea ja jotenkin omaan silmääni valkoiset osat näyttivät liian luonnonvalkoisilta (ehkä ne sitä olivatkin). Uusi matto on Askosta ja kumisen pohjan ansiosta pysyy paikallaan hyvin. Ainoa miinus on, että mustassa hiekka näkyy helposti. Tätä nykyä meillä kyllä on imuri lattialla lähes aina, joten hiekanmurut tulee imuroitua päivittäin! =)

DSC_4469.JPG

Pallovalot on Clas Ohlsonilta ja on huolettomasti heitetty naulakon päälle. Vastaavat, mutta isommat on ulkona, mutta niitä en raaskinut sisälle siirtää joten oli hankittava uudet.

dsc_4477_0.jpg

Eteisen vaatehuoneen oveksi oli alunperin tarkoitus tulla musta liukuovi. Liukuovea ei tilattu jostain syystä samaan syssyyn muiden ovien kanssa ja asia jäi roikkumaan. Lopulta kyllästyin katselemaan kenkä ja takki rivejä. Päätin, että jotain asialle pitää tehdä. Keksittiin sitten miehen kanssa, että mitä jos laitetaankin oviaukkoon vaan verho. Ikeasta verhovaijeria ja edullisinta kangasta mitä löytyi mustana. Edullisinta siksi, että halusin ensin nähdä miltä verhosysteemi tulee näyttämään, onko musta liian raskas ja kuinka verho ylipäätään toimii tuossa. Hyvin on toiminut. Pientä fiksausta tein verhonipsuihin, sillä verhoa liikuteltaessa nipsu saattoi irrota vaijerista. Pihdeillä painoin nipsujen ripustuslenkkiä pienemmäksi ja ongelmaa ei enää ole ollut. Jossain vaiheessa voisi hankkia vahvempaa kangasta ja ommella uuden verhon.

Tälläistä päivitystä eteisestä. Viikonloppuna on tarkoitus tehdä muutakin pientä päivitystä kotona, hankkia uusia polttimoita kylppäriin ja ehkä asentaa jotain joulujuttuja vielä esille.

Kivaa viikonloppua teillekin <3

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *