Graduation Day

Terveiset aurinkoisesta Köpiksestä. Saavuin tänne eilen suoraan Edinburghista, jossa vietin viimeiset 6 päivää.

Vitsit miten ihana tuo viikko Edinburghissa oli. Nyt on yksi etappi elämässä saavutettu ja otettu askel taas lähemmäksi omia unelmia. En voi uskoa, että tuo kolmen vuoden urakka on oikeasti ohi! Vastahan tuonne lähdin.

Valmistujaisjuhla kaikkine Skotlantilaisine perinteineen oli ikimuistoinen. Saimme päiväksi viitat ja valmistumisen astetta osoittavat huput, jotka tuli pukea aamuksi seremoniajuhlaan ja palauttaa vasta illalla takaisin koululla pidettävässä cocktailtilaisuudessa. Seremonia poikkesi kovasti suomalaisesta valmistujaisjuhlasta, joten se oli mielenkiintoista päästä kokemaan.

Juhlasaliin asteltiin säkkipillien viihdyttäessä ulkoa tulevaa juhlakansaa ja 4-kerroksiseen saliin vieraat istutettiin ennalta määrätyille numeroiduille paikoille. Salissa soi mahtipontinen urkumusiikki, kun koulun lyhty tuotiin saliin lavan eteen ja professorit astelivat lavalle tuoduille nahkaisille penkeille muiden seistessä siihen asti kunnes professorit olivat istuneet paikoilleen. Puheet ja todistusten jako kesti yhteensä reilu kolme tuntia, mikä välillä tuntui puuduttavan pitkältä. Jokainen kutsuttiin nimeltä lavalle hakemaan todistusta ja jokaisen pään päällä käytettiin pyöreää hattua samalla, kun kättelimme rehtoria. Päivä huipentui koululla järjestettyyn cocktailtilaisuuteen, jossa otettiin myös viimeiset kuvat ennen hyvästejä yliopistolle.

Niin onnellinen, mutta haikea olo toisaalta oli jättää tämä vaihe elämässä taakse. Onneksi ei kuitenkaan tarvitse ihan vielä palata arjen todellisuuteen, sillä Köpiksen matka on vasta aluillaan.

kulttuuri tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (2)
  1. Vilhelmiina Hellstén
    12.7.2019, 07:51

    Paljon onnea KAUNIS!! 😍🎈 Aina on haikea (ja vaikea) jättää jokin osa elämässä taakse, mutta mahtavaa on, kun saa ottaa seuraavan askeleen kohti uutta ja tuntematonta 🙂

    1. Kiitos ihana ❤️ Niinpä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *