WOL, Australia

Mr. Australia

Löytöpaikka: Tinder

Tutkimusaika: lähijakso noin 6 tuntia, etätarkkailua kuukausia

Tutkimustapa: monipuolisen suullinen sekä tarpeettoman visuaalinen

Tuloksellisuus: omakustanteisen illallisen jälkeinen täysi vatsa, lukuisat naurut tyttöporukalla

Prosessi: Löysin Mr. Australian loppu kesästä hänen matkustellessaan ympäri Eurooppaa ja päädyttyä Suomeen. Juttelimme yhden illan virtuaalisesti, jonka jälkeen päätimme nähdä ja viettää kesäisen myöhäisillan Helsinkiä läpi vaeltaen.

Hän oli huomattavan hyvännäköinen, mutta hieman yksinkertaisen oloinen. Tiedättehän, niitä miehiä jotka ovat luoneet itselleen jumalaisen kropan ja hyvän hiustyylin eivätkä tiedä miten päin olla kun nainen yrittääkin keskustella hänen kanssaan. Siinä hän hämillään pitää hauiksensa pienessä pumpissa ja sukii tuuheita hiuksiaan eikä ymmärrä mitä häneltä enää vaaditaan, hänhän on läsnä ja elämänsä kunnossa.

Roikuin armcandyni käsivarressa pitkin Eiran katuja ja melkein sain hänet yllytettyä varastamaan diplomaatin kuistilta sateenvarjon meille, mutta hän nössösi viime hetkellä vedoten viisumiasioihin, booring. Ihmettelin miksi hän halusi kävellä käsi kädessä, mutta tajusin etteihän hänellä ole mitään menetettävää tässä tuntemattomassa kaupungissa jossa on vain muutaman päivän. Tämä täytyy itsekin toteuttaa tulevaisuudessa reissussa, voi heittäytyä täysillä kun tietää ettei ole exiä tai työkavereita piileskelemässä kulman takana. Pussailtiin pitkin matkaamme takaisin hänen hostelliinsa, jonne hänet jätin jatkaessani matkaa kotiini. Tarkoituksemme oli nähdä seuraavanakin päivänä, mutta hän olikin yllättäen menossa ystävänsä luokse yöksi emmekä voisi nähdä. Selväähän se oli ettei hän mitään futisjengiä itselleen ole löytänyt vaan jonkun houkuttelevamman suomalaiskaadon. Kuvittelin, että tämä oli hänen osaltaan tässä ja voisin kielimoukaroinnin ansiosta merkata Austaralian kartaltani hoidetuksi.

Mies olikin yllättäen innostunut kyselemään kuulumisiani Snapchatissa ja Whatsappissa. Vastailinkin kohtelliaasti, mutta harvakseltaan. En kokenut hänen olevan prioriteettilistallani kovinkaan korkealla. Hänpä ei halunnut tälläistä kakkoseksi (öö todellisuudessa ehkä viidenneksi) jäämistä ja saattoi laitella perään kysymysmerkkejä ja huutelua miksen vastaa. Jos en edelleenkään vastannut, hän päätti että nyt on aika toimia ja kostaa. Hän lähetti minulle kaksi kuvaa peniksestään. Yhden kauempaa sixpäkin kera ja toisen lähempää, jotta sain varmistua kohteesta oikein kunnolla. Voitte kuvitella miten hämmentynyt olo on työpäivän jälkeen katsoa puhelinta jossa on samalta henkilöltä viisi ”whats up?, hey giiiirl?, ?”-  tyyppistä viestiä ja päätteeksi komea dickpic. Tämä jatkui kummankin viestisovelluksen puolella noin parin viikon välein puolisen vuotta. Saatoin kauppajonossa vastata hänen mitä kuuluu- viestiinsä kuvitellen, että ehkä tämä olisi normaali keskustelu ja hän vastasi takaisin sekunnissa läväyttäen dickpicin minulla ja takana olevalle jonolle. Täytyy kyllä kehua, että hänellä oli monipuolisuuutta kuvatarjonnassaan. Oli koko vartaloa, peilin kautta kuvaa, selfietä, kasvot mukana, boksereita raottaen, alasti, farkuista pullottaen yms yms yms.

Jos hänelle sattuu kamala surffausonnettomuus ja hänestä jää jäljelle vain penisparka niin ei hätää, täältä Suomesta löytyy kansiollinen kuvia jolla voimme pojan tunnistaa ja antaa hänen herttaiselle äidilleen mielenrauhan.

Loppuarvio: Olin ennen pitänyt Australiaa ykkösenä metsästysmaissani, mutta tämä kyllä laski intoa melkoisesti. Ilmeisesti siellä on miehillä ainakin itsetunto kohdillaan, lienekö tälläinen harrastuneisuus valokuvaukseen yleistäkin siellä..?

suhteet seksi suosittelen matkat
Kommentit (2)
  1. Voisin mielelläsi lainata tätä ihanaa poikaystävääsi, jotta saamme ennakkoluuloni hälvenemään 😉 Tai toivotaan, että löydän oman vastaaavan vähintään yhtä upean, mutta sitä odottelessa on aika jatkaa tätä omanlaistani maailmanympärysmatkaa.

  2. Toivottavasti et anna yhden ikävystyttävän tyypin tahrata koko maanosan mainetta. En ole koskaan tavannut lempeämpää, vakaampaa ja huomaavaisempaa ihmistä kuin poikaystäväni, joka on sattumoisin Sydneystä kotoisin. Sellainen herkkä, lämmin, kypsästi tunteitaan käsittelevä ja pitkiä, haastavia keskusteluja arvostava herrasmies, joka huoneeseen astuessaan tuo kaikille hyvän mielen mukanaan. Uskon vakaasti, että tällaisia tyyppejä – niin ihania, että heitä on vaikea uskoa todeksi – voi löytyä aivan mistä tahansa. Mutta toisaalta en uskokaan kansallisvaltioihin, tai niihin perustuviin stereotyyppeihin ja ihmiskategorioihin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *