WOL, California/Irlanti

Mr. California/Ireland

Löytöpaikka: Tinderin kesälaitumet

Tutkimusaika: 27 päivää

Tutkimustapa: tehokkaat ja perhekeskeiset lähijaksot

Tuloksellisuus: perheemme läheneminen, unelmavävy kriteerien selveneminen

Prosessin arvionti: Vietin aikaa entisillä metsästysseuduillani ja päätin tehdä perinteisen Tinder-tarkistuksen sinkkuuntuneiden kiinnostavien yksilöiden varalta. Katselin tuttua tarjontaa luuserikarusellissa: ex-deittejäni/ex-vonkaajiani/kavereiden exiä ja muuta mistä halusin pitää kynteni erossa. Lopulta esiin pyörähti järkyttävän ihana jenkkihymy ja ammattiurheilun sivuvaikutuksena tullut ”ihan kiva” kroppa. Jenkki itse oli Californiasta, mutta irlantilaiset sukujuuret tarjosivat hänelle kaksoiskansalaisuuden. Täytyy vielä miettiä neuvoston kokouksessa oikeuttaaako tämä minut pisteisiin sekä Californiasta että Irlannista vai puolikkaisiin pisteisiin kummastakin…

Matchihan sieltä kolahti ja pääsimme heti juttelemaan. Hän oli vain kuukauden vierailulla ja halusi tutustua Suomeen sekä suomalaisuuteen. Tarjouduin antamaan ultimate-kokemukseni itsestäni, ei kun siis kotimaastani ja sovimme metsätreffit.

Kävelimme vehreän luonnonsuojelualueen metsässä ja metsässä kaikui hänen huutonsa ”awesome”, ”coool!”, ”super great!”. Huudon saattoi aiheuttaa koiranputki, kivi, suomalainen puu, suomalainen kaatunut puu tai minä. Itse tietenkin toivon jälkimmäistä. Jo aiemman jenkkivalloitukseni, Cappuccinon  kohdalla rakastuin heidän välittömään tapaan hehkuttaa ja innostua mistä tahansa. Pystyn samaistumaan heihin ja tuntuu kuin sparraisimme toisiamme innostumaan lisää ja aina vain lisää innostumisellamme. Jos joukossa sattuu olemaan synkkiä suomalaisia, voi tämä olla heille melko traumatisoiva ja vaikea asia käsitellä.

Päätimme kävelymme suurelle kivelle, jonka päällä istuimme ja katselimme auringonlaskua järvelle. Ehdimme juuri sanoa yhteen ääneen, että voiko hetki enää kauniimpi olla, kun auringonlaskumme yli lensi joutsenpariskunta. Tämän elokuvahetken jälkeen emme voineet muuta kuin laittaa kilpaa hymyilevät kasvomme vastakkain ja harrastaa kansainvälistä syljen vaihtoa. Jatkoimme treffejämme yön yli hänen luonaan ja nukuimme siveästi yhdessä.

Antaakseni hänelle laajemman Suomi-kokemuksen, kutsuimme hänet perheeni luokse syömään Suomen kansallisruokaa eli makaronilaatikkoa. Tämä oli melko poikkeuksellinen hetki minulle, Milf-Metsästäjälle eli äidilleni sekä metsästäjäkisällille, eli sisarelleni. Jopa ikimurjottaja isäpuoleni innostui vieraastamme niin, että jätti ensimmäistä kertaa sitten jouluaaton urheiluruudunkin katsomatta. Minulla ei ole tapana tuoda saaliitani kotiini näytille, mutta hän oli jollain tapaa ainutlaatuinen poikkeus. Toisaalta tämä oli virhe, koska maailmaa nähneen kolmea kieltä puhuvan Californian auringon mukanaan tuovan ammattiurheilijan jälkeen odotukset tuleville vävyehdokkaille ovat melko epärealistisen korkealla.

Nautimme muutamista yhdynnättömistä treffeistämme paljon, mutta perheeni ihastui ja kiintyi häneen enemmän kuin minä. Isäpuoleni kävi hänen pelissään, Milf-Metsästäjä kuskasi hänen polkupyöräänsä ja metsästäjäkisällisisareni kyseli hänen peräänsä viikkoja. Syksy saapui, suhteemme laantui, hänen vastustajajoukkueensa kaatui viimeisen kerran ja hän lähti levitti hyvinmuodostuneet hauiksensa ja lensi etelään.

Loppuarvio: Jatkan hyvillä fiiliksillä Amerikan valloitusta osavaltio kerrallaan, mutta alan huolestua, olenko jumiutunut liikaa urheilijoihin. Todella paha tapa, jota täytyy työstää tämän kevään ajan hitaalla, mutta intensiivisellä vieroitus- ja vierihoidolla.  Arvosana 10-, miinus siitä että hän lähti eikä hylännyt uraansa ja elämäänsä muualla vuokseni.

suhteet rakkaus ystavat-ja-perhe matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *