Luonnollinen rautavalmiste

Hiljalleen olen alkanut huomaamaan edistymistä vointini suhteen, jonka takaa löytyy alhainen ferritiini. Nukun vieläkin 12 tunnin yöunia, mutta päivisin olen alkanut nyt huomaamaan uutta energiaa, touhukkuutta enkä enää hengästy ihan mitättömistä asioista. Huomaan kaipaavani jo kävelyille ja ulos raittiiseen ilmaan touhuamaan, ilman, että väsyn jo pelkästä ajatuksesta. Se on suosittelemani tuotteen ansiota, joka on kaikenlisäksi  Food-Grown eli mahdollisimman luonnollinen rautavalmiste.

Hyvinvoinnin tavaratalosta löytyvä * Wild Nutritionin Food-Grown Iron Plus on kuukaudessa alkanut nostaa energiatasojani ja vaikka siinä on rautaa vain 10mg per vuorokausiannos, se imeytyy ihan toisin kuin synteettiset valmisteet. Aloitin synteettisellä valmisteella lokakuun lopulla, mutta se pahensi oireitani niin paljon, että vallan huolestuin oireistani. En ikinä enää hoida kehoani synteettisillä valmisteilla, sillä luonnolliset tuotteet hoitavat kehoa hellävaroen eivätkä näin ollen suista kehoa äärirajoilleen. Pahinta synteettisessä valmisteessa oli se, että huomasin alkavaa hiivatulehdusta, Wild Nutritionin tuote ei sitä tee.

Kapseli sisältää myös imeytymisen kannalta tärkeän C- vitamiinin, mutta olen antanut oman ekstransa imeytymiseen myös marjoilla sekä sitruunavedellä. Aloitin tuotteen kanssa 12/2020, purkki riittää kuukaudeksi eikä hinta ole ollenkaan paha tuloksiin nähden. Vatsa kestää erinomaisesti eikä uloste edes tummu mustaksi. Olen kokeillut myös heidän monivitamiinivalmistettaan, joka toimi oikein hyvin. Kyseessä onkin oikein laadukas tuotemerkki, joka perustuu Food-Grown menetelmään.

@_ylanen

Ajattelin vielä lokakuussa, että piankos tässä rautavarastoa nostellaan, mutta olin todella väärässä. Tarvitaan aikaa, hyvä valmiste sekä rutkasti kärsivällisyyttä. Huomasin muutoksen voinnissani konkreettisesti viime viikonloppuna, kun käytiin miehen kanssa kävelyllä. Jalat eivät menneet maitohapoille ja henki kulki niin hyvin, että olisin halunnut jatkaa vielä matkaa. Olen huomannut myös ahdistuksen kaikkoavan, jäljellä on kuitenkin vielä erikoinen ihottuma käsissä ja jaloissa, tokikaan en tiedä johtuuko se alhaisesta ferritiinistä. Erikoisesti se kuitenkin alkoi samoihin aikoihin, kun huomasin olevani todella väsyksissä.

Lämpimät suositukset siis tästä valmisteesta, mikäli etsit mahdollisimman luonnonmukaista rautavalmistetta! Moni vannoo nokkosen nimeen, mutta siinä on niin paljon kalsiumia, että se haittaa imeytymistä. En ole onnistunut löytämään vastaavaa valmistetta, mutta tämä todella toimii ja aion jatkaa kuuria vielä pitkälle kevääseen. Sitten käyn mittauttamassa arvoni, toivottavasti elämä hymyilee silloin jo leveästi.

hyvinvointi ostokset terveys hyva-olo
Kommentit (2)
  1. Kiitos vinkistä! Olen kokeillut montaa rautavalmistetta, ja aina herkkä mahani menee todella kivuliaaksi. Nyt en olekaan moneen kuukauteen käyttänyt mitään rautavalmistetta. Tätä voisin kokeilla 🙂

    1. Kiitos, tämän kanssa ei tosiaan tullut minkäänlaisia vatsavaivoja, joka on ihan mahtava juttu.
      Toivottavasti saat arvosi pian kuntoon 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *