”Mua ainakin ärsyttää sellaset kopeloijat” – Siljan kirje Johannalle 21.11.1995

21.11.1995 klo 17.13

No morjens taas!

Thanx kirjeestäs + TT-julkista. Mulla kyllä oli jo ne (paitsi se Smash Hitsin jule) mut eipä tuo haittane! Thanx paljon! Muuten, jos sulla sattuis olemaan julei/ihan mitä vaa sellasesta uroosta kun Johnny Depp, oisin ikionnellinen! 🙂 !

Joo, olin täs just perjantaina dises bailaamas + ryyppäämäs. Join ⅔ 1:n litran omppuviinipullosta (12 %). Oisin halunnu juoda kokonaan, mut olin siel dises kamujen mielestä jo tarpeex “sellasessa” kunnos, ettei ne päästäny mua juomaan enempää. Olin kyl AIKA sekasin, mut ei kyl missään vaiheessa ruvennu esim. yrjöttää. Aamulki oli vaan vähä krapulantynkää. Että sellasta…

Yes! Mulla on huomenna… eikun siis ylihuomenna syndet (23.11.)! Aijoo, sain korttis tänää,… THANX! Aattelin pitää perjantaina bailut, mut sit kuiteski peruutin ne, koska oon jo 3:n viikon sisällä pitäny kahet, enkä oikeen jaksa. Kai vaan heilutaan sit (perjantaina) kylällä. Sunnuntaina sit tulee joitaki sukulaisii onnittelee.

Olin tänään pois skolesta, mulla on kurkku ja pää kipeet, sit kuumetta, karmee yskä, nuha… tänään ois ollu matikankokeet. Giva, meil oli bilsankokeet, ja sain niistä 8-, mut se maikka oli vähä laskenu pisteet väärin, oikeesti oisin saanu kai 7:n tai 7+:n.

Ootko nähny leffoi Waterworld, Unta vai rakkautta tai Apollo 13? Mä oon noi kax vikaa, jotka mun mielestä oli molemmat tosi hyvii. Waterworldin mä saatan mennä kattoo, ylihuomenna tänne Nurtsille tai myöhemmin Hesaan. Kattoo nyt. Kyl mä joskus katon sitä HISSIä,… tai no en oikeestaan. Kerran satuin kattoo yhen jakson, kun telkkari sattu oleen päällä. Teen yleensä jotain muuta siihen aikoihin.

Ai, mitä oon tehny tänään. Kirjottanu suurimmax osax kirjeitä, katoin boldikset, tein läksyt jne. Hanna oli pikkubroidinsa kanssa meillä. Se pelas Segaa + katto piirrettyjä ja Hanna luki Suosikkia.

No, itseasias en pelaa ikinä mun kamujen kans mitää korteilla. ATK-tunneilla pelaan usein pasianssii (tietsikal…), kun siihen tulee himo. Joskus kyl tekis mieli pelata pokerii, mut ei oo korttei eikä ketää kenen kans pelata.

Varmaan karsee se Reiska. Mua ainakin ärsyttää sellaset kopeloijat. Onnex kukaa mun kamuista (jätkistä) ei oo sellanen. Suosittelen munille potkasua.

En oo oikeestaan enää Akiin, paitsi ihan vähän. Sil kyl menee nii hyvin Annan kans.

No eipä mulla oikeestaan oo mitään uutta lempparii laulajista/bändeistä… Ace of Base on ihan hyvä. Sit se Johnny Depp on yli-ihana, mut se on kyl näyttelijä. Joo, ja Aikakone on kans hyvä. “Odota” on tällä hetkellä mun best biisi. Saatan saada Tähtikaaren taa -cd:n syndelahjax. Tai sit saan Ace of basen tai Green Dayn Insomniacin. Onx Green Day susta hyvä. Musta se on ihan ok.

No, täällä on kertsin järjestämii diskoi 3-5 viikon välein. Sit harvoin Insiden (yx pubi) järkkäämii.

No, onx Aleksi viel IN? (Vai olix se Aleksi…)!?!

Täs tulee muuten mukana mun skolefoto. Nykyään mun hiukset on kyl tän väriset:

Damn, mul ei oo enää ku yx foto jälellä (passikuva). Tarrakuvat meni jo, mut tilasin niit kyl lisää. Täytyy viel lähettää ainaki 10:lle. Ei mut nyt kello on 22.20. En kirjota enempää! MORO!

<3:lla Sikke xxx

Ajatuksia kirjeestä:

  • Ennen someaikaa ei vissiin ollut muuta mahdollisuutta näyttää kirjekaverille, että minkä väriset hiukset on, kuin lähettämällä tukkaa kirjeessä mukana. (Yök)
  • Hirvittää tuo 13-vuotiaan lapsen alkoholinkäyttö…
  • Aika ennen Spotifya tuntuu kaukaiselta. Ainoa tapa kuulla lempiartistien kappaleita oli ostaa cd-levyjä tai pyytää lahjaksi. Ja nehän eivät olleet mitään ihan halpoja. Ja Nurmijärveltähän niitä ei tietenkään saanut, piti mennä vähintään Hyvinkään Anttilan TopTeniin tai sitten Helsinkiin ostoksille.

Love, Silja

Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *