Lukupiiri jatkuu: ilmoittaudu Gillian Flynnin Kiltin tytön lukija-arvontaan

 

Iloisia uutisia,  Lilyn lukupiiri jatkuu pitkästä aikaa! Tällä kertaa luetaan tänään ilmestynyt kansainvälinen bestseller, Gillian Flynnin Kiltti tyttö.

Kiltti tyttö on aviodraama, viihdekirja ja psykologinen trilleri. Se kertoo Amysta ja Nickistä ja siitä, mitä tapahtuu, kun Amy katoaa pariskunnan viisvuotishääpäivänä. Tarinaa kerrotaan eri näkökulmista ja vähitellen selviää se, mikä kirjan kannessakin sanotaan: jokaisella tarinalla on kaksi puolta. Ainakin kaksi, sanoisin, kun olen lukenut kirjan jo melkein loppuun. Sain kustantajalta Kiltin tytön ennakkokappaleen ja olen havainnut kirjan koukuttavaksi kuin tv-sarjan. Eilen perään kuuluttamaani lyyristä rekisteriä tämäntyyppisistä kirjoista ei juuri tavoita, mutta kirja on hyvin sujuva ja taitavasti rakennettu. Luvut ovat lyhyitä ja juonikoukkuja on sen verran, että lukijan mielenkiinto säilyy ja kasvaakin jatkuvasti kirjan myötä. Asiaan sopivasti välillä vedetään matto alta niin, että ainakaan tällä hetkellä minulla ei ole aavistustakaan, miten kirja päättyy. Sen olen jo aavistanut, että tulen pohtimaan parisuhdemoraaliin ja psyyken rakentumiseen liittyviä kysymyksiä vielä kirjan luettuanikin.

Lisää tietoa kirjasta ja sen tapahtumista saat Wsoy:n kirjaesittelystä.

Lukupiirikeskustelu tästä kirjasta alkaa tässä blogissa maanantaina 17.6. Kustantaja on luvannut lähettää kirjan luettavaksi neljälle blogini lukijalle kommentointivelvollisuutta vastaan. Mitään superanalyyttisia akateemisia analyyseja ei tarvitse tehdä, mutta oletuksena ja odotuksena on, että kukin kirjan saaja sitoutuu lukemaan kirjan suhteellisen ripeään tahtiin, jotta voi 17.6. tai pian sen jälkeen kertoa lukukokemuksestaan lukupiirikeskustelussa. Minä aloitan lukupiirikeskustelun tuttuun tapaan kirjoittelemalla omista fiiliksistäni ja esittämällä kysymyksiä, joita kirja on minussa herättänyt. 

 

Jos haluat mukaan lukupiiriin, toimi näin: 

 

1. Ilmoita halukkuutesi jättämällä kommentti tähän postaukseen. Ilmoita nimimerkkisi ja mielellään sähköpostiosoite, josta tavoitan sinut. Kommentoi viimeistään huomenna perjantaina 31.5.

2. Kurkkaa blogiini tai sähköpostiisi lauantaiaamupäivän 1.6. aikana. Jos halukkaita lukupiiriläisiä on enemmän kuin tuo neljä, arvon osallistujat ja ilmoitan heidät lauantaina blogissa, mahdollisuuksien mukaan myös meilailen valituille ja/tai pyydän heitä ottamaan minuun pikaisesti yhteyttä.

3. Kun meiliyhteys on luotu, ilmoita postiosoitetietosi minulle mielellään vielä viikonlopun aikana, niin saan osallistujien tiedot heti maanantaina eteenpäin.

 

Muistuttelen lukupiirikeskustelusta vielä matkan varrella. Ja tuttuun tapaan keskusteluun saavat osallistua myös muutkin kuin ne, jotka saavat kirjan nyt kustantajalta luettavakseen. 

Ilmoittautumisaika lukija-arvontaan alkaa nyt!

 

Kommentit

Noora / TwAK (Ei varmistettu)

Hei haluan ehdottomasti mukaan! Tämä kirja kiinnostaa. :)

nvaakanainen@gmail.com

Juuri tänään päivällä mietin, onkohan tämä lukupiiri vielä hengissä. Ja heti illalla tulee vastaus kysymykseen.

Olen erittäin halukas taas osallistumaan lukupiiriin ja siis myös arvontaan.

 

ls.pihlaja(at)gmail.com

FairyNight (Ei varmistettu)

Minä mielelläni osallistuisin lukupiiriin. Kirjan lyhyt esittely on hurjan mielenkiintoinen.

helinansatumetsa(at)gmail.com

Jemina
No Sex and the City

Halukas lukupiiriläinen ilmoittautuu, hep!

Inka S. (Ei varmistettu)

Ois niin kiva, osallistun! Jos en pääse mukaan, pakko varata kirjastosta. Ihan mun tyyppinen kirja!

Insalmi@ulapland.fi

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mäkin voisin osallistua lukupiiriin, jos sillä ei ole väliä, että kirjan on lukenut englanniksi? Se on mulla Kindlessa, eli en osallistuisi tuohon arvontaan, mutta olisi kiva tulla keskustelemaan kirjasta, se nimittäin oli tosi hyvä ja pitkästä aikaa sellainen, ettei loppua tosiaankaan osannut arvata! Pitäisi varmaan vain lukea se uudestaan, koska omasta lukukerrastani on jo aikaa. 

Kiltti tyttö (Gone Girl) oli ensimmäinen tämän kirjailijan kirja, jonka luin ja se sai mut innostumaan kirjailijan muistakin kirjoista.

Jenni S.

Moikka! Ei yhtään haittaa, vaikkei olisi lukenut kirjaa suomeksi. Keskusteluun voivat osallistua kaikki kirjan lukeneet tai nekin, jotka eivät vielä ole lukeneet, mutta joita kirja kiinnostaa.

Zorro (Ei varmistettu)

Uusi henkilökohtainen lukuvuosi alkaa kesäkuun alussa ja sen kunniaksi lukupiiri olisi loistava ajatus, ilmoitan täten halukkuuteni toimia lukupiirissä.

Minut tavoittaa sähköpostista: sari.h.tuomaala@gmail.com

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Ilmoittaudun mukaan! Kuulostaa juuri täydelliseltä kesäkirjalta!

laurap-(at)live.com

beekoo (Ei varmistettu)

Olisipa onni myötä, kiinnostavalta vaikuttaa!

beylakraal(at)gmail.com

Not another GIF Blog

Olisin mielelläni mukana :) Luin tästä Imagestakin arvion ja kirja vaikutti mielenkiintoiselle.

annika.gloom@gmail.com

Lilybella (Ei varmistettu)

Moi,
Ensimmäistä kertaa uskaltaudun ilmottautumaan. Koskaan aikaisemmin en ole mihinkään lukupiiriin osallistunut vaikka ahkerasti muiden lukukokemuksista luenkin. Vähän ehkä jännittääkin, jos onni suosii...Että osaisinko edes kommentoida kirjaa millään lailla. Mutta tässä sitä mennään, rohkea rokan syö:)

lilybella152(at)gmail.com

Maija/Kirjojen keskellä (Ei varmistettu)

Tämä kirja kiinnostaa tosi paljon, sillä kehuja on kuulunut runsaasti. Osallistun lukupiiriarvontaan ja minut tavoittaa sähköpostilla: kirjojenkeskella(a)gmail.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.