Ladataan...
Kriselda

 

Ensin oli mummon mökkikassi ja nyt verhot (vai pöytäliina?). Joka tapauksessa, kesän lempparikuosi on ehdottomasti gingham!

Kuosi toimii mielestäni erinomaisesti missä tahansa vaatemuodossa, mutta oma valinta oli kietaisumallinen pusero, jossa on myös tämän kesän hittihihat. Trend på trend! Pusero on helppo yhdistää mihin tahansa alaosaan; päivällä rennosti farkkuihin, illalla tyylikkäästi culotteseihin tai vaikkapa piknikille samankuosiseen hameeseen.

 

Mitä mieltä olette gingham-trendistä? Yay or nay?

 

Kuvat: Liisa Kivi
Pusero: Gina Tricot
Farkut: Levi's (vintage)
Kengät: Nike

 

 

Lue myös:
Chinatown girl
Florals on film
Mitä tänne jää?

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Share

Ladataan...
Kriselda

 

 

Ihanaa, kun meille on suotu jo useampia kesäpäiviä ja meikäläinenkin on vihdoin 26-vuotiaana antanut uimapuvuille mahdollisuuden. Olen tehnyt oman henkilökohtaisen ennätyksen, sillä aikaisemmin on tuntunut siltä, ettei omaan kroppaan oikein sovi mitkään bikinit. Onneksi tähän on tullut muutos – ja lähinnä mielenlaatuun.

 

Sitä oppii arvostamaan itseään viimeistään silloin, kun joutuu muiden arvostelun kohteeksi. Omakohtainen reaktio on nousta puolustuskannalle liittyivät muiden mielipiteet sitten ulkonäköön tai tekemisiin. Kehosyyllistäminen (body shaming) ei ole koskaan edes ollut muotia ja onneksi kauneusihanteet ovat subjektiivisia. Ainoa tavoiteltava asia on hyväksyä itsensä – siis oman kroppansa – sellaisena kuin se on. Terveys ja ennen kaikkea mielenterveys edellä.

 

 

Itsetunto on iänikuinen puheenaihe ja varsinkin tällä aikakaudella keskustelu käy kuumana, kuinka some vaikuttaa ihmisten omakuvaan. Kyseinen rinnakkaistodellisuus ei yksinään ole syy sukupolvemme heikkenevään itsetuntoon, mutta ilmiö valitettavasti luo täydelliset edellytykset sille. Itsensä vertaaminen muihin on jatkuvasti käsillä ja oma elämä saattaa näyttäytyä tylsältä, kun sitä rinnastetaan jonkun muun täydelliseen some-elämään. Sehän on vain pintaraapaisu siitä, mitä kyseinen tyyppi haluaa itsestään jakaa. Ihminen on paljon muuta, kuin Instagram-feedinsä.

 

Onneksi trendeillä on aina vastatrendi ja elämme myös aikaa, jossa kaikenlaiset elämät ja kropat ovat yhtä kauniita. Kolikon kääntöpuolena on mielestäni positiivinen voima, joka opettaa itsensä hyväksymisestä. Aihe on isosti tapetilla ja kiitos siitä niille, jotka uskaltavat olla rohkeasti sitä mitä ovat.

Some on usein erinomainen väline tiedonjakoon ja inspiraatioon kohti terveellisempää elämää, ja mielestäni elinvoimainen kroppa tulee sen sivutuotteena. Liikkumisella ja salilla hikoilemisella on täysin muu pääfunktio, kuin näyttää hyvältä. Pitkällä tähtäimellä on siis ensin korjattava sisäiset ongelmat, ennen kuin voi vaikuttaa ulkoisiin.

 

 

Positiivinen omakuva lähtee siitä, että tietää olevansa paljon enemmän kuin miltä näyttää (tai kuten mainitsin, enemmän kuin oma Instagram-feedinsä). Kaikki lähtee sisältä ja ihan sama, mitä muut ajattelee?! Kunhan on itse tyytyväinen. 

Lopuksi, tietoisuus siitä mihin kaikkeen kehomme pystyy, edesauttaa oman vartalon arvostusta. Mieti millaisiin liikerajoihin kehosi pystyy venymään; pystytkö kävelemään, juoksemaan tai tanssimaan? Vaali sitä. Ollaan kiitollisia siitä, mitä meillä on. Yks elämä.

 

 

Kuvat: Julia Toivola
Bikinit: Cubus

 

Lue myös:
Annan sinulle anteeksi
Mitä sinä vedät puoleesi?

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

Share

Ladataan...
Kriselda

 

Olen ollut iät ja ajat Wella-tyttö ja kävin viikko sitten laittamassa hiukset kesäkuntoon heidän studiollaan, Kampin Sähkötalolla. Ensin sain konsultaation contouring-värjäykseen, jossa hiukset sävytetään kasvojen muodon, silmien ja ihon sävyn mukaan.

Olin aluksi skeptinen tästä, mutta lopputulos on miljoona kertaa parempi kuin osasin odottaa! Tiesittekö, että ihanteellisin väriyhtälö toimii näin:

lämmin ihon sävy + lämmin silmien väri + viileä hiusten väri

viileä ihon sävy + viileä silmien väri + lämmin hiusten väri

 

Mikä tavallaan on ollut alitajunnassa koko ajan tiedossa, sillä väriyhtälö toimii samalla tavalla vaatteissa. Itselläni on lämpimän sävyiset silmät ja iho, joten paras väri sekä vaatteissa että hiuksissa taittaa kylmään.

 

 

Värjäys toteutettiin siis contouring-tekniikalla, jossa otetaan huomioon kasvojen muodot: korostetaan/ei-korosteta tiettyjä osa-alueita. Luodaan illuusio viehättävimmistä kasvoista.

Halusin fokuksen pois korkeahkosta otsastani, niinpä tyvi jäi tummaksi ja latvat saivat entistä vaaleamman värin. Näin kasvojen mittasuhteet tasaantuivat. 

Lopuksi elämästä kärsineet hiukseni korjattiin intesiivisellä Fusion-hoidolla. Olen käyttänyt viimeiset pari kuukautta Fusion-sarjan tuotteita kotona, joten ammattilaisen käsittely oli kirsikkana kakun päällä. Tuotesarja sisältää silkkiaminohappoja, jotka korjaavat hiukset entistä kiiltävimmiksi ja elastisiksi.

 

Instagramissani on kilpailu, jossa voit voittaa itsellesi tämän super ihanan ruusukultaisen kauneuspaketin! Se sisältää Wellan Fusion-linjan shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion, lisäksi Tweezermanin pinsetit ja ripsentaivuttimen, sekä Beauty by Ellos –luomivärisetin (beauty boxin arvo 140€). Saatan vielä keksiä jotain bonariylläreitä tähän settiin, joten kannattaa osallistua! Minut löytää instasta nimimerkillä @kriselda. Osallistumisaikaa on 25.06.2017 asti! :)

 

P.S. Oletko kokeillut hius-contouringia? Millaisia mietteitä tämäntyyppisestä värjäystekniikasta? 

 

Lue myös:
Beauty Routines: Uusia suosikkeja
Vaalennettujen hiusten hoitovinkit

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Share

Pages