Ladataan...
Kriselda

 

Mari kirjoitti blogissaan oman elämänsä hyvistä asioista ja haastoi minut mukaan tähän leikkiin. Kirjoitin juuri viime viikolla uudesta aamurutiinistani ja jotenkin sen myötä on pystynyt elämään huomattavasti positiivisempaa arkea. Jos et ole vielä lähtenyt siihen junaan mukaan, niin haastan sinut tekemään edes tämän. Kirjoita omaan blogiisi, Instagramiin tai Facebookiin taikka kirjoita käsin paperille, mikäli et halua jakaa onneasi muiden kanssa. Harjoitus saa meidät pysähtymään ja näkemään oman elämämme positiiviset asiat.

 

Kolme hyvää asiaa elämässäni juuri nyt

Vapaus. Saan tehdä mitä haluan, milloin haluan. Tämä ei ole itsestäänselvyys ja toki omista velvollisuuksista täytyy pitää kiinni. Tuntuu silti hyvältä tiedostaa se, että tässä elämässä voi tehdä just niinkuin itse haluaa.

Rakkaus. Minulla on ympärilläni mitä ihanimpia ihmisiä ja elän aika rakkauden täyteistä elämää. Kaikki lähtee itsestä ja juuri nyt elämä tuntuu eheältä.

Tasapaino. Olen varsinainen hedonisti ja helposti saattaa mennä yli, mikäli nautiskelen liikaa. Nyt on löytynyt järkevä tasapaino niin ruuan kuin liikkumisen suhteen.

 

Kolme hyvää asiaa päivissäni juuri nyt

Työ. Olen tällä hetkellä onnellinen ja kiitollinen siitä, että saan toteuttaa itseäni melko vapaasti. Vaikka hommat kehittyvät ajan mukana, niin ainakin minulla on vahva tunne siitä, että suunta on oikea.

Vaihtelevuus. Nautin siitä, että jokainen päivä on erilainen. Vaikka jotain rutiineja silti on, niin silti päivien kulku vaihtelee. Jotkut päivät pyhitän kokonaan kirjoittamiselle, jotkut kuvauksille ja jotkut pää kolmantena jalkana juoksemiselle.

Parisuhde. On ihanaa jakaa arki parhaan ystävän kanssa. Välillä sitä toivoo ja tarvitsee omaa rauhaa, mutta mikään ei voita oman kullan kainaloa pitkän päivän jälkeen.

 

 

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Matkustus. Tänä keväänä tulee enemmän reissuja, kuin koskaan aikaisemmin. Tykkäään matkustella uusiin paikkoihin ja haluan nähdä mahdollisimman paljon maailmaa. Tällä hetkellä minulla on kesään asti joka kuulle luvassa uusi reissu.

Sisustusprojekti. Minulla on vahva tunne siitä, että tänä vuonna saattaa olla muutto isompaan asuntoon. Olenhan jo asunut tässä kämpässä kaksi vuotta, mikä on henkilökohtainen ennätykseni. Ellei muuttoa tapahdu, niin ainakin sisustusprojekti aloitetaan tästä nykyisestä kodistamme!

Hammasprojekti. Lapsena oiotut hampaat ovat alkaneet vääntyä takaisin vinoon ja bruksismi on nopeuttanut hampaiden eroosiota. Sen lisäksi se pilaa yöunet (ei pelkästään minun) ja aiheuttaa päivittäin päänsärkyä. Hampaiden ja suun hyvinvointi on yhteydessä sydämen terveyteen, joten näistä kannattaa olla tarkkana!

 

Kolme hyvää asiaa minussa

Määrätietoisuus. Olen niin sinut sen kanssa, mitä haluan elämältäni ja se vie eteenpäin.

Uuden oppiminen. Minulla on vahva halu kehittää itseäni jatkuvasti kaikilla elämän osa-alueilla.

Pyyteetön. Vaikka teen paljon päätöksiä ja valintoja itsepäisesti, niin pyrin silti aina huomioimaan kaikki. Jaettu ilo on moninkertainen ilo. <3

 

Iloa & valoa viikkoon! Mikäli jaat somessa omat onnen aiheesi, niin muista tägätä minut mukaan, jotta pääsen stalkkaamaan niitä.

 

 

Hattu Balmuir
Pusero Gina Tricot

 

Lue myös:
#Uraoivallus: Tunne itsesi
Uusi aamurutiini

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kriselda

 

Tällä viikolla ilmestyi vuoden toinen Trendi ja sen myötä lähti #Uraoivallus-kampanja käyntiin. Sen tarkoituksena on jakaa työhön liittyvää viisautta ja parantaa työelämää entisestään. Uusimman lehden kansimalli, itse bosslady, Maria Veitola jakaa omat oivalluksensa lehdessä ja Lilyn bloggaajista mm. Juliaihmisen Julia ehti kirjoitella omansa täällä ja Tyhjä Ajatus -blogin Saranda kirjoitti myös omasta uraoivalluksestaan täällä.

 

Viime vuosi oli omalla urallani merkittävin koskaan. Uskalsin vihdoin ottaa ison askeleen kohti yrittäjyyttä ja toteuttaa itseäni sitä kautta. On tässä edelleen paljon opeteltavaa joka-ikinen-päivä ja olen pariin otteeseen kertonut täällä blogin puolella, että sitä saa elää jatkuvasti oman mukavuusalueen ulkopuolella. Ihan hyvällä tavalla tietenkin.

Omien unelmien toteutuminen ja uusien unelmien ruokkiminen on tuntunut päätä huimaavalta, mutta samalla on ollut niin kiitollinen fiilis kaikista mahdollisuuksista ja tsempeistä. Etenkin siitä, miten huikean kannustavassa ilmapiirissä sitä on saanut töitä tehdä.

 

 

Kirjoittelin pitkän stoorin omasta urapolustani ja siitä, miten tähän pisteeseen on tultu. Olen pyöritellyt mielessäni viimeiset päivät omaa uraoivallustani ja päällimmäiseksi ajatukseksi on jäänyt se, että tässä hommassa (ja kaikessa muussakin) on tunnettava itsensä ja oltava täysin rehellinen itselleen.

Kun on rehellinen itselleen siitä, kuka on ja mitä haluaa, on paljon helpompaa kurkotella kohti tavoitteitaan.

 

Pitää tiedostaa omat vahvuudet, arvot, taidot ja ennen kaikkea omat intohimon kohteet. Omien supervoimien tunnistaminen on mielestäni ehdoton avain sille, että löytää merkityksellisen suunnan ammatillisesti. Toki omat supervoimat voivat muuttua ja kehittyä aina sitä mukaa, mihin keskitämme energiamme.

 

 

 

Itsensä tunteminen tekee meistä ziljoona kertaa itsevarmempia ja määrätietoisempia - sekä itsevarmuudella että määrätietoisuudella pötkii aika pitkälle oli valitsema tie mikä tahansa. Jos jonkun supervoimat eivät ole niin sanotusti norminmukaisia, ei tarkoita sitä etteikö niistä voisi muovautua tavoittelemisen arvoisia unelmia.

 

Ja lopuksi: Ei unelmaduunissakaan kaikki ole ihanaa 24/7, joten pitää olla myös vähän realismia pelissä. Kova duuni vaatii usein uhrauksia ja jostain pitää aina luopua, kun haluaa uutta tilalle.

 

 

Kuvat: Jenna Ruohola

 

Lue myös:
My Roadmap: Ura ja miten tänne päädyin?
12 tarinaa viime viikolta

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

Share

Ladataan...
Kriselda

 

Ystävät, murut ja puput. Sanat eivät riitä kuvailemaan sitä, kuinka kiitollinen olen jokaisesta ystävästäni. Olen onnistunut vetämään puoleeni sellaisia tyyppejä, joista on tullut perhettäni. Kaikki juhlat ja pyhät (joulu mukaan lukien) tulee jaettua ystävien kanssa. On onni jakaa elämän ylä- ja alamäet näiden tyyppien kanssa.

 

 

Sydän oikein pakahtuu näitä kuvia katsellessa ja olisin halunnut postata tähän ainakin sata kaverikuvaa lisää. Niin paljon hyviä hetkiä näiden ihanien ja inspiroivien ihmisten kanssa! Ja vaikka, elämä ei todellakaan ole jatkuvasti yhtä juhlaa (vaikka kuvista saattaisi niin päätellä), niin aina löytyy apua, kannustusta ja tukea. Lohduttavia, mutta myös suoria sanoja. Sitä varten perhe on.

 

Kiitos ystävät. ♡

 

 

Kuva 1: Jekku Berglund
Kuva 2: Eveliina Alanne
Kuvat 5, 10, 15, 27: Henri Juvonen
Kuvat 3, 17, 18: Heikki Salonen
Kuvat 4: Mona Salminen
Kuva 8: Sanni Riihimäki
Kuva 9: Arthur Borges
Kuva 11: Nora Saastamoinen
Kuva 12, 19, 23, 26: Meri-Kaisla Ketola
Kuva 13: Sabina Särkkä
Kuva 16: Laura Laakso
Kuva 21: Anu Järvinen
Kuva 22: Kia Arpia
Kuva 24: Emelie Björnberg

 

Lue myös:
Future is Female
Pitkän parisuhteen salaisuus

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

 

 

Share
Ladataan...

Pages