tuhti aamuherkku
rakastuin keväällä Atlantassa ikihyviksi lähikahvilan tarjoilemaan Avocado Power Flat– aamiaisleipään, mistä olen siitä saakka toteuttanut toisintoa myös kotosalla. alkuperäinen leipä on kasattu flatbreadiin, ja pitää sisällään juustoista munakokkelia, tuoretta pinaattia ja avokadoa – mikä yhdistelmä jo siltään toimii erinomaisesti.
kotikyökissä olen tietenkin leipää jalostanut entisestään, ja edellä mainittujen lisäksi lisään leivälle vielä kasapäin tuoretta basilikaa, jugurtti-aiolia (=50/50 Hellmann`s majoneesia ja maustamatonta jugurttia + tuoretta valkosipulia) ja nyttemmin myös viime viikolla kehittelemääni artisokkapestoa.
tässä on täydellinen aamupala.
ps. ai niin, flatbreadin sijaan käytän pehmoista perunarieskaa, mistä saa tehtyä alkuperäistä leipää mukailevan leipätaskun niin halutessaan.