tuhti aamuherkku

IMG_2460(1).JPG

IMG_2462.JPG

IMG_2463.JPG

 

rakastuin keväällä Atlantassa ikihyviksi lähikahvilan tarjoilemaan Avocado Power Flat– aamiaisleipään, mistä olen siitä saakka toteuttanut toisintoa myös kotosalla. alkuperäinen leipä on kasattu flatbreadiin, ja pitää sisällään juustoista munakokkelia, tuoretta pinaattia ja avokadoa – mikä yhdistelmä jo siltään toimii erinomaisesti.

kotikyökissä olen tietenkin leipää jalostanut entisestään, ja edellä mainittujen lisäksi lisään leivälle vielä kasapäin tuoretta basilikaa, jugurtti-aiolia (=50/50 Hellmann`s majoneesia ja maustamatonta jugurttia + tuoretta valkosipulia) ja nyttemmin myös viime viikolla kehittelemääni artisokkapestoa.

tässä on täydellinen aamupala.

ps. ai niin, flatbreadin sijaan käytän pehmoista perunarieskaa, mistä saa tehtyä alkuperäistä leipää mukailevan leipätaskun niin halutessaan.

Kommentit (5)
  1. Kuulostaa herkulliselta! Täytyy kokeilla.

  2. Näyttää taas niiiin ihanalta. Nam!

    Josta tulikin mieleeni seuraavaa. 😀 Katselin vanhoja postauksiasi ja huomasin että olit tehnyt itse susheja. En ole nähnyt yhtä kauniita ja herkkullisen näköisiä itsetehtyjä susheja aiemmin ja mietinkin, olisikohan niistä mahdollista saada tarkempaa tietoa mm. täytteistä ja valmistuksesta. 🙂

    1. Hei eipä ole huono idis muuten!! Kiitos vinkistä 🙂 tammikuulle voisin saadakin sushipostauksen tehtyä (nyt kun viikonloput kiinni reissuun saakka) 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *