Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Nyt ois tiedossa sellanen menovinkki, että oksat pois. Ollaan Annan kanssa koluttu jonkin verran noita liikunta-alan tapahtumia, mutta tälläsestä ei oltu aiemmin kuultukaan. Pump & Pork Vol.2 nimittäin on sellanen tapahtuma, jossa on vaikka minkälaisia uusia lajeja ja liikuntamuotoja, ja niiden lisäksi vielä älyttömän hyviä possuleipiä (testattu on).

Tapahtumaan saa osallistua ihan kaikenkuntoiset ihmiset eli älkää pelästykö näitä muskelimiehiä, joista osan tunnistan ainakin tapahtuman treenien vetäjiksi. Kaikkea voi kokeilla oman kunnon mukaan ja valita ohjelmasta sellasia treenejä kun haluu, kattella välillä vierestä ja välillä haastaakin itteensä toki.

Homma polkastaan käyntiin lauantaina 30. heinäkuuta eli vajaan kahden viikon kuluttua. Pump & Pork on siis ulkoilmasali- ja treenitapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna toista kertaa Nalkalan nurmikentällä. Tapahtuman järjestäjien mukaan kyseessä on Suomen suurin ulkoilmasali- ja treenitapahtuma, joka sisältää kehonpainoharjoittelua, streetworkoutia, saliharjoittelua ja jossa akrobatian erikoisosaajat tarjoavat osallistujille melko spessun treenielämyksen.

Tässä tapahtuman ohjelmaa:


▪️10:30-10:50 | Bring the HEAT up: Alkulämmöt päivän tapahtumalle

▪️11:00-11:45 | Train hard with Kille Kujala ja Tero Kivinen
Kille ja Tero ohjaa sekä opastaa osallistujille huikean ulkoilmatreenin

▪️12:00 - 12:45 | TFW Hurrikaani (www.tfwtampere.fi) Petteri Avola

▪️13:00 - 13:45 | Keskivartalo Pumppiin by Kim Hämäläinen, Nadim Turbi

▪️13:00 - 13:45 | Konsta Koivurannan vastuskuminauha treeni

▪️14:00 - 14:45 | Train hard With Kille Kujala ja Tero Kivinen
Kille ja Tero ohjaa sekä opastaa osallistujille huikean ulkoilma treenin

▪️14:00 - 14:45 | TFW Hurrikaani (www.tfwtampere.fi) Petteri Avola

▪️15:00 -15:45 | Pushups & Pull ups Konsta Koivuranta, Kim Hämäläinen, Nadim Turbi, Tuomas Katila

▪️15:00 - 16:00 | Käsilläseisontaa & Akrobatiaa Kim Hämäläinen, Konsta Koivuranta, Tuomas Katila

▪️16:00 - 16:45 | Freestyle training Jam by Suomen Street Workout ry

Mukana myös uutena TCS Renegadesin cheerleaderit jotka esittävät ja ohjaavat aloittelijoille ilma-akrobatian alkeita.

 

Niinkuin näkyy, paikalla saa testata vaikka ja mitä! Itsellä henkilökohtaista kokemusta yllä olevasta ohjelmasta vain noista TFW Tampereen Hurrikaaneista, mutta koko ohjelma vaikuttaa kyllä aivan loistavalta! Ei mitään perus kuntokeskuksien jumppia vaan oikeesti ajankohtaisia ja uusia treenimuotoja, joista ainakin ite oon tällä hetkellä enemmän innoissani.

Ruokailusta vastaa loistava Tom & Crill Catering, jonka herkkuja onkin voinut maistella tänä kesänä jo Laukontorilla sijaitsevan ravintolan kärrystä. Itse olen maistanut herrojen tekemää possuleipää, mutta kanakin on kuulemma oikein hyvä vaihtoehto.

Koko lysti maksaa 35e (hintaan sisältyy ruokailu), ja lippu tulee ostaa ennakkoon 24.7. mennessä täältä -> WODCONNECT

Paikan päältä Matti Myöhäinenkin voi ostaa toki vielä lipun ja osallistua tapahtumaan hintaan 25e, mutta tähän ei kuulu sitten ruokailua ollenkaan.

NOMITÄ? PYSTYYKÖ VENYYYYN?!

 

Tätä odotellessa muijat lähteeki bailaamaan Tammerfesteille.

Nähää hei!

- Annukka

Share

Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Niin kun on ollut puhetta, Tampereella järjestettiin ensimmäistä kertaa ihanaakin ihanammat Freedom Festivalit, jotka toivottavasti eivät jää viimeiseksi. Säät, safkat ja juomat sekä ennen kaikkea hurmaavat esiintyjät hellivät juhlakansaa perjantaista lauantaihin!

On pakko huomauttaa, että tällaisten (vielä toistaiseksi alkutaipaleellaan olevien) pienten festivaalien etu on myös se, että herkkuja ei tarvitse jonottaa ja lempiartistiaankin pääsi ongelmitta bogoilemaan aina eturiviin asti niin halutessaan.

Kaksi lavaa oli sijoitettuna ravintolalaivoille, mikä antoi tietenkin mukavan keinuvan ja tunnelmallisen lisän musafiilistelyyn. Laivoillakin mahtui lähes poikkeuksetta istumaan ja nauttimaan virvokkeista auringon alla esiintyjien musiikin tahdissa.

 

 

Suurimman vaikutuksen meihin teki ihana Little Simz, jonka tahtiin kädet nousivat eturivissä heilumaan niinkin rytmikkäästi, että saivat asiallisilla festivaaleilla työskentelevät järjestysmiehet vilkuilemaan kaiteen toiselta puolelta.

Scandinavian Music Groupin tahtiin itkettiin sitten ne oikeutetut nostalgiakyyneleet Terhi Kokkosen kesäisten hunajaisen äänen herättäminä (Näin minä vihellän matkallani!).

Pelkkää rakkautta!

 

Nägyy festareilla!

-Muijat

 

----------

 

 

 

 

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Share

Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Käytiin tutustumassa muutaman muun bloggaajan kanssa Hallituskadulla sijaitsevaan Session Salon -kampaamoon. Olikin oikein mukava alkuilta siinä kampaamon ystävällisen henkilökunnan kanssa pienen hemmottelun merkeissä.

Olikin ihania nää Kevin Murphyn tuotteet! Annan lemppariksi tais nousta pippurilta tuoksuva suihke. Annukka sen sijaan ihastu suihkeeseen, jossa oli kuivashampoo, hiupuuteri ja kevyt hiuslakka samassa. Täydellinen toisen päivän tuote meidät kutsuneen Teemun mukaan eikä hän ollut ollenkaan väärässä.

Suklaamansikoita mmmmm.

Annalle tehty ihanan kesäinen lettikampaus. Tälläinen pitäis opetella kyllä itsekin tekemään!

Näytillä oli raaka-aineita, joita Kevin Murphyn tuotteissa on käytetty.

Noi tuotteiden pakkaukset oli melko houkuttelevan näköisiä. Jokaisen ois voinu ottaa kantoon ihan vaan siitäkin syystä, että tulis niin hyvä mieli puristaa tommosesta aamuisin hiustuotteet.

Vähän tuotteita mukaan kotimatkalle ja seuraavia hiusmuutoksia miettimään!

Näkyy hei!

- Muijat

 

 

 

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna

Share

Pages