Ladataan...
visual diary

Yhteistyössä Netflix

Kiitos lukuisista kommenteista turvasarjapostaukseen ja varsinkin Ted, Marshall vai Barney -pohdintaani. Itse olen kallistumassa eniten Marshallin puolelle, mutta täytyy myöntää että ajoittain esiin tuleva kilpailuhenkinen puoleni varmasti joutuisi myös testaamaan, olisinko juuri se nainen, jonka takia Barney polttaa Playbookin. Frendeistä taas olisi varmaan pakko kallistua Chandleriin, koska kenenkään muun kanssa ei voisi niin hyvin kilpailla huonojen vitsien herruudesta.

Mutta, tee näin itsellesi nimimerkki vrase, voitit nimittäin juuri puoli vuotta Netflix -katseluaikaa itsellesi!

-----

vrase, you just won 6 months of free Netflix. Congrats!

Share
Ladataan...

Ladataan...
visual diary

Kaikki alkoi siitä kun ystäväni Tiia löysi hienosti kirjoitetun kauppalapun ja instagrammasi sen. Takuulla jonkun graafikomiehen ostoslista, oli mun arvaus, koska käsin piirretyt fontit ja sommittelu olivat niin hienoja. Siitä innostuneena tein juhannukseksi kuvitetun kauppalapun ja jotenkin sen jälkeen palasi into piirtämiseen.

Nyt lomalla olenkin piirtänyt melkein joka päivä jotain. Ihan mahtavaa, koska olen harmitelut useaan otteeseen sitä, miten tämä entinen rakkain harrastukseni on vain jäänyt.

Perjantaina piirsin pakkauslistan Turku-viikonloppua varten. Assari myös eläytyi hommaan aika antaumuksella.

-----

I´ve started to illustrate again. Nowadays I draw all my shopping and packing lists.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
visual diary

En ole ehkä muuten maailman mielikuvituksellisin ja värikkäin pukeutuja, mutta tykkään erikoisista ja vähän kreiseistä asusteista. Korut, huivit, kengät, hatut ja laukut, niillä kun on on niin helppo tuoda asuun kuin asuun jotain pientä lisää. En myöskään juuri koskaan myy pois vanhoja asusteita, vaikka vaatteista luovun aika surutta.

Jo ennen Lissabonin reissua googletellessani kaikenlaista, törmäsin portugalilaiseen laukkumerkkiin nimeltä Toino Abel. Ihanat perinteisin käsityömenetelmin tehdyt laukut ja nämä lookbook-kuvat. OH! Meilasin heille tietysti samantien kysyen, myydäänkö näitä ihanuuksia Lissabonissa, mutta harmi kyllä ei, koska bisnes pyörii kaupungissa nimeltä Alcobaca.

Laukut valmistetaan Portugalissa perinteisellä menetemällä jota on käytetty vuosisatoja. Mun silmään näissä on samaan aikaan jotenkin ihanaa perinteisyyttä ja vähän hipsterihenkeä. Voisin kuvitella itseni kantamassa tällaista ihan milloin vain.

Koska olen itsekin opiskellut sivuaineena tekstiilimuotoilua, kaikki perinteiset käsityömenetelmät ovat lähellä sydäntäni. Vaikka nykyisin teenkin muita töitä ja pääasiassa kaiken koneella, on yksi parhaista asioita kuitenkin tehdä jotain ihan omin kätösin, alusta loppuun.

Loman aikana olen jopa kaivanut esiin luonnoskirjani ja kynät ja alkanut taas piirtää. Ehkä syksyllä voisi aloittaa myös jonkun uuden harrastuksen?

-----

Toino Abelilla on myös nettikauppa Etsyssä.

-----

I´m not the most adventorous and colorful dresser, but I absolutely love colorful and a bit over the top accessories.

Before going to Lisbon, I did a loooot of googling and by accident found this: Portugal based Toino Abel makes these beautiful baskets that are hand made in Portugal using traditional techniques. Their lookbook looks pretty perfect also. Love all those shades and colors. There´s something about these baskets that really speak to me. Mixing traditional and 2014 makes a great combo. Love it! Sadly I wasn´t able to see these in Lisbon, since they´re based in Alcobaca.

Read more about the techniques and their story from here. And check out their Etsy shop.

 

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
visual diary

Kun muutin Helsinkiin kymmenisen vuotta sitten, mulla oli otsatukka. Väärä valinta!

Ei tiennyt sisämaan tyttö, että rannikolla tuulee ihan koko ajan. Otsatukka oli koko ajan väärässä suunnassa tai pystyssä. Aika pian kasvattelin siitä sellaisen version, jonka saa korvan taakse ja sellaisena se onkin pysynyt. Olen muutenkin aika tarkka omasta tukastani. Jos nykyisessä sivuotsatukassa on rako, se näyttää aina omiin silmiin ihan tyhmältä. Siksi musta onkin sata kuvaa jossa asettelen tukkaani. Sepä ei sitten näytä yhtään typerältä.

Nykyinen rannikkokaupungin tyttö huomasi myös Lissabonissa että tuulihan se on se joka pilaa kaikki hyvät selfie-hetket.

Tai niin, ehkä tästä tuleekin seuraava hitti: #tuulie #windie tai jotain?

Tänään suuntaan toiseen tuuliseen rannikkokaupunkiin, nimittäin Turkuun. Onko muita H2Ö:hön tulijoita?

-----

Next big thing: #windie. Believe me.

Share
Ladataan...

Ladataan...
visual diary

AH HA HA HAAAAAA.

Olen nukkunut viimeaikoina ihan liian vähän, eli se on ehkä osasyy tähän. Mutta onhan nää nyt ihan älyttömän huvittavia!

Fly Art blogi yhdistää kaksi rakkauttaan: hiphopin ja taiteen. Ja kertoo idean syntyneen näin:

Fly Art was a project born out of boredom, frustration, and the internet.

Tunnistatko kaikki biisit ja työt? No en minä ainakaan. Blogista löytyy vastaus tähän.

-----

Fly Art blog combines two great loves: hiphop and art. Genious!

-----

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
visual diary

Olen matkustellut viime vuosina kohtuullisen paljon, ja melkein joka reissussa tulee olo: voisin melkein muuttaa tänne. Nyt se olo tuli kuitenkin paljon vahvempana: mun PITÄÄ muuttaa tänne. (Ja jos tunne on vahva, se boldataan)

Jos seuraat mua Instagramissa, aikamoisesta instaspamista huomasit että olin reilun viikon Lissabonissa, josta kotiuduin tänään aamuvarhaisella. Huh mikä paikka.

Kuulin ystävältäni etukäteen, että kaupunki on täynnä just mun värejä, mutta sen kauneus mykisti silti. Tässä vähän esimakua, tulossa myöhemmin kasvisravintolavinkkejä, asukuvia ja festariraporttia. Nyt on ensin vain nukuttava vähän. Koska miten tuollaisessa paikassa muka malttaa kuluttaa aikaa nukkumiseen!

-----

Just spent a week in the most beautiful city in the world.

Lisbon, we´ll meet again, sooner than you think.

Share
Ladataan...

Pages