Ladataan...
visual diary

 

 

 

Syön tosi vähän salaatteja, siis pääruuaksi, mutta on yksi salaatti jota syön tosi usein. Suunnilleen kerran viikossa, useasti parikin päivää putkeen. 

 

Ohje on alunperin Eeva Kolun ja se on sekä minun että siskoni suosikkiruoka. Ennenkuin löysin edamamepapuja Lissabonista, vaadin syödä tätä ruokaa joka kerta Suomessa vieraillessani. Nyt onneksi voin kokata sitä itsekin, aina kun huvittaa. 

 

Edamamepapusalaatti, 2 annosta

Salaattia tai tuoretta pinaattia
Edamamepapuja, noin 1-2 dl annosta kohden (pakaste, keitetään n. 5min)
1 avokado
Fetajuustoa

Kastike:
Oliiviöljyä
Sitruunan mehu
Wasabia
Suolaa

Päälle:
Pannulla paahdettuja auringonkukansiemeniä 

----

 

Olen itse lisännyt ohjeeseen siemenet, joita lisäilen lähes kaikkiin ruokiin. Erityisen helppo niitä on tuupata kaikkiin uuniruokiin, vaikkapa kasvispiirakan päälle, jolloin ne paahtuvat itsestään uunissa ruuan kanssa samaan tahtiin.
Tämä salaattiohje kuulostaa tosi simppeliltä, mutta juju on wasabikastikkeessa. Teen siitä itse tosin aina ihan liian väkevää, koska wasabituubien väkevyys riippuu ihan ostopaikasta. Markettien kamaa voi truutata muutamankin kerran kastikkeen sekaa, oikeasta Japanikaupasta hankittua tavaraa reilusti vähemmän. 

Itse tykkään tehdä salaattini tällaiseksi epäkuvaukselliseksi mössöksi. Kauniisti aseteltuna tämä näyttäisi paremmalta. Ihan sama, maku on huippu kuitenkin. 

 

 

----

 

 

 

 

Share

Ladataan...
visual diary

 

 

 

Kävin minilomalla trooppisella saarella. Siellä oli paras pukeutua kumppareihin, mutta laittaa vaatekerran alle kuitenkin bikinit.

Käytin myös asua: bikinit, takki, kumpparit ja sateenvarjo. Näytin siis lähes koko reissun ajan todella kummalliselta :D

 

 

Tässä kyseisessä paikassa seisoskellessa oli aika vaikea uskoa olevansa Euroopassa. Azoreilla nimittäin.
Näissä kuvissa mulla on Nanson* collegejakku, nimeltänsä Pouta, joka onkin tän syksyn suosikkivaate. Toimii niin viidakossa kuin kaupungissakin.

 

Lisää juttua Azoreille matkaamisesta lähiaikoina.

 

----

 

*saatu blogin kautta. Kiitos!

 

----

 

Jungle look from my mini holiday in Azores.

My jacket is from Nanso*

*gifted

 

 

Share

Ladataan...
visual diary

 

Rakastan meemejä ja instagramia, saan niistä niin paljon iloa. (Okei, insta ahdistaa myös toisinaan, siitä lisää joskus muulloin). 

Yksi suosikkini instassa on Chris (Simpsons artist), joka tekee ihanan hulluja ja päättömiä kuvia. 

 

 

Piristää ankeintakin päivää!

 

----

 

This guy cheers me up every time I see something he did. 

 

 

Share

Pages