Ladataan...
visual diary

Tykkään museoista, mutta käyn niissä lähinnä silloin, kun olen reissussa. Ja silloinkin usein riittää yksi päivä tai vain yksi museo. Mieluiten menen katsomaan jotain uutta ja jännittävää, siskoni sanoin:

ei mitään historiallisia savikippoja sitten ainakaan.

Tietysti myös klassikkopaikat pitää käydä tsekkaamassa: Moma, Tate ja niin no Louvre, joka on kyllä näkemättä, vaikka Pariisissa olen kahdesti käynytkin.

Mutta silti, olen sitä mieltä että tässä projektissa on nerokas idea: Tuodaan sama taide museoista kaduille. Siellä kun ne ihmisetkin ovat.

The Outings Project

on ranskalaisen taitelijan Julien de Casabiancan alkuunlaittama.Yksinkertaisimmillaan se tarkoittaa sitä, että kuka vaan voi ottaa taideteoksesta kuvan, printata sen ja siirtää kadulle. Jossa se näytää heti täysin erilaiselta kuin museoympäristössä.

-----

This is clever:

The Outings Project

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
visual diary

En aloita keväisin laihdutuskuuria, aloitan ennemminkin ihokuurin.

Keväisin vaatteiden alta paljastuu ikävästi harmahtava, kuiva ja no, talvinen iho.

Mulle ainakin myös ensimmäisten auringonsäteiden mukana tulee hullu tarve sovitella läpi koko kesägarderobi ja joka kerta on sama fiilis:

en kyllä voi käyttää tätä, onpa lyhyt, paljastava, jalat näkyy, käsivarret näkyy jne. Ja sitten loppukesästä ei muista ollenkaan näitä tyhmiä ajatuksiaan ja menee ihan vapauteuneesti sortsit jalassa töihinkin. Oi, kesä!

-----

Koska ihoni on kuiva ja atooppisuuteen taipuvainen, rasvaan ja huollan sitä kyllä läpi vuoden, mutta keväisin oikein erityisesti. Vaikken ole ylipainoinen, on ihossani tietysti selluliittiä ja ties mitä muhkuroita. Sekä mustelmia, aina, koska saan niitä tosi herkästi. Pidän yleensä keväisin parin kuukauden tehokuurin, jonka aikana yritän liikkua (ja venytellä) enemmän, syödä vähän vähemmän sokeria ja hoitaa ihoa näillä keinoilla:

- säännöllinen kuorinta

- jokapäiväinen kosteutus

- kuivakuppaus

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta tapahtuu tälläisella erikoisen näköisellä imukupilla.

Iho rasvataan ensin ja sitten siihen levitetään vielä lisää rasvaa ja pyöritellään ongelmakohtia tällä imukupilla. Kupit perustuvat puhtaasti niiden tuoman alipaineen vaikutukseen iholla. Eli kuppia puristetaan reunoilta ja asetetaan se rasvatulle iholle niin, että kupin sisään syntyy alipaine. Joo, sattuu kyllä, mutta tehoaa myös. Homma lisää myös aineenvaihduntaa, eli jos teet tämän illalla, saattaa tulla tarve käydä vessassa yöllä.

Olen tehnyt tätä laiskasti tänä keväänä, mutta viime keväinen ahkera ihon "kuppaaminen" tuotti kyllä tulosta. Täytynee nyt siis ryhdistäytyä, ennen kuin sortsikausi alkaa.

Kuorin kasvojeni ihoa tosi harvoin, mutta vartaloa kerran viikossa läpi vuoden. Decleorin kuorinta on tän hetkinen suosikkini. Se tuoksuu greippimäiseltä ja tekee ihosta ihanan pehmeän. Tuotteen koostumus on myös kiva; se on voidemainen levitettäessä, mutta kun sen huuhtelee, koostumus muuttuu onkin maitomaiseksi ja valkoiseksi.

Käytän yleensä iloisesti sekaisin luonnonkosmetiikkaa ja tavallista, mutta yritän käyttää luomua kaikessa mikä jää iholle. Naaman voin siis pestä muullakin, mutta rasvoissa suosin luomua.

Logonan (trendikäs) granaattiomena suihkugeeli ja vartalorasva ovat tämän kevään suosikkituotteeni. Voiteen kiinteyttävästä vaikutuksesta en osaa sanoa juuta enkä jaata,  mutta tuoksu ja koostumus ovat kyllä huiput.

-----

Tässä minun repertuaarini harmaan talvi-ihon kirkastamiseen. Onko muita vinkkejä?

-----

Kosmetiikkatuoteet sain testiin blogin kautta. Imukupit ostin Hyvinvoinnin tavaratalosta. Logonaa myy mm. Ruohojuuri sekä Natural Goods company. Decleoria Cosmetique -nettikauppa ja Stockmannit.

-----

These are my favorite skin products at the moment.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
visual diary

Huh, en ole ehkä aikoihin ollut mistään sisustuksesta NÄIN innoissani!

Sketch -ravintola Lontoossa on vaan niin hieno, että meinaan tippua tuolilta. Sisustus, astiat, David Shrigleyn taide seinillä...

ja näyttää tuo ruokakin ihan kivalta.

Tänne on PAKKO tehdä joku ekskursio pian!

Sketch, 9 Conduit Street, W1S 2XG London

-----

This restaurant interior is EVERYTHING!

Sketch, 9 Conduit Street, W1S 2XG London

Share
Ladataan...

Ladataan...
visual diary

Moni on kysynyt minulta, mitä tapahtuu blogille kun muutan ja elämästäni tulee ehkä hieman erilaista.

Ei mitään, olen vastannut, blogi on ja pysyy. Mutta entä jos se muuttuisi, mihin suuntaan se voisi muuttua?

Kun aloitin tämän blogin nelisen vuotta sitten, ajattelin sitä lähinnä tapana laittaa itselleni muistiin kaikenlaista. Visual Diary, kirjaan sinne kaiken kivan mitä olen nähnyt. Sittemmin olen alkanut kertoa enemmän itsestäni, sekä kuvallisesti että tekstillisesti.

Tämän blogin kautta olen päätynyt mm. Olivia -lehteen esittelemään vaatekaappiani, Kampin keskukseen stailaamaan miehiä, Apartment Therapyyn esittelemään sisustustani ja viimeisimmäksi Lily talksiin puhumaan kameralle siitä, miten tärkeää visuaalisuus on blogeissa. Harrastuksesta on tullut vähän niinkuin sivuduuni.

Käytän blogiin paljon aikaa ja voimavaroja, mutta tykkään siitä myös tosi paljon.

Nyt haluaisinkin tietää, MISTÄ SINÄ lukijana TYKKÄÄT? Mitä lisää, mitä ehkä vähemmän, mikä on ollut parasta ja mikä ihan tyhmää? Millainen voisi olla Visual Diaryn tulevaisuus?

-----

Kaikkien palautetta antaneiden kesken arvon yhden ihanan kirjan. Hanna Sumarin Välipalat - Virtaa superfoodeista on kaunis ja fiksu kirja terveellisistä välipaloista. Sen ulkoasusta vastaa Musla -blogin Kirsikka Simberg, joten kirja näyttää myös oikein kivalta.

Arvon kirjan vappuaattona, 30.4. Vastaathan siis siihen mennessä. (Arvonta koskee vain Suomea).

Kommenteista kiitän jo etukäteen.

-----

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
visual diary

Kun kuulin vähän yli vuosi sitten, että &otherstories:in päädesigner Anna Teurnell on kaapattu Marimekolle,

ensiajatukseni oli: JESSS!

Olen aina rakastanut Marimekkoa, sen kuoseja ja värejä ja muotoja. Mutta vaatteiden muotoja,

niitä en ole rakastanut. Olen 165cm ja melko siro. Isot pussimaiset vaatteet näyttävät päälläni todella tyhmiltä, lähinnä näytän niissä lasten jumppakerhon ohjaajalta; liikaa värejä ja kuoseja samassa ja sitten vielä sellainen yöpaitamaisuus. Usein olenkin sovituskopissa miettinyt, onko vaatteet tarkoitettu vain yli 175 senttisille.

Tämän kevät ja kesämalliston silhuetit sitä vastoin näyttävät paljon paremmilta. Ei enää vain yhtä telttamallia, vaan useita vaihtoehtoja. Kapeat printtihousut houkuttavat, sekä entistä hillitymmät kuosimekot. Stailaus ja kuvatkin on viiskauttaviis.

Täytyy tässä nyt ihan (epäsuomalaisesti kehua)

Hyvä Anna, hyvä Marimekko!

-----

Anna Teurnell from &otherstories has been doing a good facelift

for our very own Marimekko.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
visual diary

Keskitalvella sitä aina ajattelee:

Oispa jo huhtikuu, silloin on niin ihania aurinkoisia päiviä ja lämmin.

Paskan marjat, sanon minä. Kuljen edelleen välikausitakissa (tai siis sellaisessa TALVItakissa joka ei ole superlämmin, mutta talvitakki kuitenkin). Viimeksi eilen käytin pipoa. Aurinkokaan ei ole juuri näyttäytynyt tänä viikonloppuna.

Alkaa siis pikkuhiljaa mennä hermo. Silloin katselen kesäkuvia ja mietin,

ON SEN PAKKO VAAN KOHTA TULLA.

Harmaus, riittää jo. Nyt sitä kevättä kehiin!

(Kategoria: Suomen ****** sääolot)

-----

I miss summer.

Share
Ladataan...

Pages