Ladataan...
visual diary

 

 

Kaikki alkoi siitä, kun muutin kahden mustahiuksisen ihmisen kanssa yhteen. 

Mustia hiuksia vessan valkoisella lattialla. Koko ajan. Joka päivä. Mietin yksitoistavuotiasta Saaraa, joka ihmetteli äidin raivareita siitä, että eilen oli imuroitu ja taas oli koirankarvaa joka puolella. Who cares?

Saara, aikuisversio, muuttui sitten kai vähän äidikseen, sillä hitto ne hiukset vessan lattialla ärsyttävätkin. Omia vaaleita hiuksiani en tietysti edes huomaa. 

Mikä siinä onkin että omat vaatteet, likasukat, kahvikupit ja muut eivät juuri ärsytä, mutta sitten jonkun toisen... GRR.

 

 

Olen etsiskellyt pitkään hyvännäköistä luutaa ja rikkalapiota vessaan. Sellaista, joka voisi olla aina esillä ja innostaisi lakaisemaan (haha). 

Ranskalainen Andrée Jardin tekee ehkä kauneimmat. 

Mitä luulette, saanko kämppikset osallistumaan siihen, että ostetaan designLUUTA?

 

----

 

Everything from Andrée Jardin 

makes me wanna clean MORE. 

 

 

 

 

Share

Ladataan...
visual diary

 

Oli kaunis aurinkoinen tammikuinen perjantai, just eilen nimittäin. 

Lämpömittari kohosi seitsemääntoista asteeseen ja olin aivan sydämenkuvat silmissä KEVÄT KEVÄT KEVÄT. Istuin työhuoneella levottomana, soitin kuulokkeissa ranskalaisia rakkauslauluja ja katselin ulos. AIVAN LIIAN AURINKOISTA TEHDÄ TÖITÄ!!!!! 

Koska oli perjantai, ajattelin ettei kukaan asiakas kuitenkaan palaa kommentein tänään. Karkasin ulos. Matkalla kohti lämmintä puistonpenkkiä nappasin kuvan kauniista kelistä instagramiin (ja tsekkasin meilit: ei mitään, knew it). 

 

 

 

 

Toki tiedän jo kolmen kevään kokemuksella, että Lissabonin tasolla on ihan tavallista että välillä kesken talven iskee pieni helleaalto ja sitten talvi tulee taas takaisin ja sataa sataa sataa vaan. Mutta silti, 

MITÄ HITTOA?

Jos yksi asia portugalilaisissa ihmisissä ärsyttää, on se muuten aikamoinen negatiivisuus. Ei saa yleistää, mutta täällä ollaan melkein yhtä kovia valittamaan kuin Suomessa. Ilmankos on kotoisa olo. 

 

 

Nyt takas aurinkoon. Minua ei hullut instassa haittaa, kevät on nimittäin

 

MIELENTILA. 

Kaunista lauantaita!

 

----

 

I´m so done with negative people. 

 

 

 

Share

Pages