Ladataan...
visual diary

 

 

Asioita joita olen oppinut tällä viikolla:

- Paul McCartney on kaksikätinen. (Ja pikagoogletus: vielä hengissäkin). Kaksikätiset ihmiset ovat erään tutkimuksen mukaan tyhmempiä, toisen tutkimuksen mukaan taas luovia neroja.

- Minä olen monessa asiassa tyhmä, joissain luova nero. Yritin treenata itsestäni kaksikätisen, mutta olen myös laiska nero. Tai siis vaan laiska.

- Lähigalleriassani on töissä ihana mies. Ja koska se on galleria, niillä on tikkaat.

- Tarvitsen tikkaita (koska huonekorkeus) varmasti tästä lähin aika usein.

 

 

- Kun tekee mieli kahvia, pitää lähteä heti kahville. Heti eikä sitten kun on ensin hankkinut päänsäryn.

- Päänsärkyyn auttaa vaihtelevasti kahvi, viini tai vesi. Koskaan ei voi oikein tietää mikä.

 

 

- Suomessa on tosi hassuja sanontoja, joiden hassuutta ei ole koskaan tullut ajatelleeksi. Portugalissa taas voi sanoa jos on kiukkuinen että: Olen tässä oliiviöljyn kanssa, Estou com os azeites.

- Jos on ihan hullun kylmä, voi laittaa lakanat kuivausrumpuun vartiksi just ennen nukkumaanmenoa. Se on varmaan epäekologista, mutta eipäs tuomita siellä: minä en sentään LÄMMITÄ asuntoani.

- Kun ostaa inkiväärikarkkeja, on aina sitten tämän kysymyksen äärellä:

Miksi inkiväärikarkit on joskus ihanan pehmeitä ja just sopivassa suhteessa haastavan kirpeitä ja sit kuitenkin makeita ja sit joskus taas niin väkeviä että itkettää ja aivotoiminta pysähtyy.

(Tai siis sanan inkiväärikarkit voi myös korvata sanalla ELÄMÄ). 

 

----

 

If you´re really drunk in Finland, you can say we had our asses on our shoulders.
In Portugal if you´re grumpy, you can refer to it by saying: I´m with olive oil, Estou com os azeites.

 

----

 

Seuraa Visual diarya myös täällä: 
Bloglovin´ *  Facebook  *  Instagram

 

 

Share

Ladataan...
visual diary

 

 

Berliinissä asuva suomalaiskaverini postasi juuri tällä viikolla FBssä kuvan marketin kosmetiikkahyllystä ja kysymyksen: Käykö muillekin sama, että tarvisi ostaa jotain tuotteita, mutta pakkaukset on vaan niin rumia, ettei PYSTY?!

En usko että tämä on vaan #designerproblem vaan ihan yleinen juttu: pakkauksella on merkitystä. 

 

Näistä pakkauksista en löydä mitään valittamisen aihetta. 

Polkka Jamin suunnittelemat pakkaukset Nordic Ecolivingin Hemma-tuotteille on vaan aika täydelliset. Tuotteet on myös ympäristöystävällisiä ja kotimaisia sekä vielä vegaanisia. Eli pisteet siitäkin. 

(Visual diaryssä on selkeä teemaviikko:
saippuaa ja ruokaraivoa).

 

---- 

 

Loving these packages for Nordic Ecoliving Hemma products by Polkka Jam.

 

 

 

Share

Ladataan...
visual diary

 

 

Olen syönyt puolisentoista vuotta lähes joka päivä vaaleaa leipää. Vaaleasta leivästä ei tule yhtään sen väsyneempi olo, enemmän selluliittia tai painoa kuin ruisleivästäkään. Kumma juttu.

Juon suunnilleen joka toinen päivä vihersmoothien, lähinnä siksi että pinaatista saa hyvin rautaa ja kun siihen laittaa minttua ja inkivääriä, se maistuukin ihan hyvältä. Ja inkivääri kai pitää minut terveenä, en ole ollut flunssassa muistaakseni öö kertaakaan Lissabonissa asuessani. Mutta tuleeko minulle mieletön olo vihersmoothiesta? Ei. Voinko juoda vihersmoothieta illalla, vaikkakin sen sanotaan piristävän hulluna? Ihan hyvin voin ja mennä vaikka saman tien nukkumaan. Pinatti kun ei hereillä pidä, ainakaan minua.
(Minua ei myöskään pidä enää öisin hereillä pohdinta siitä, olisinko suositumpi miesten keskuudessa jos vartaloni olisi täydellisen kiinteä). 

Välttelin vuosikausia maitoa, koska se pilasi ihoni. Nykyisin juon kahvimaitoa joka päivä ja minulla on noin yksi näppy kuussa enemmän. Haluan olla ihminen, joka valitsee kahvittelupaikkansa mielummin komean kahvilanpojan mukaan, eikä sen mukaan mistä saa mitäkin maitoa. Ruuassa käytän kasvikermoja ja murot syön soijamaidon kanssa, koska se on parempaa. 

(Kyllä, syön muroja). 

 

 

Olin tosi monta vuotta syömättä pastaa, koska se on turhaa hiilaria ja lihottaa. Nykyisin syön pastaa yleensä kerran viikossa, koska se on halpaa, hyvää ja koska en ole huomannut että näistä turhista hiilareista olisi mitään näkyvää haittaa.

Söin vuosikausia suklaata joka ikinen päivä, kunnes yhtäkkiä vain lopetin. Tietysti kerroin asiasta ihmisille, joita se ihmetytti kovin. Nyt aina jos tilaan vaikka suklaakakkua, kaikki kyselevät että niin mites sen sun suklaalakko? En ymmärrä miksi kaikesta pitää tehdä niin ehdotonta. En syö viikottaista suklaalevyä enää, koska ei tee mieli. Suklaakakkua voin silti joskus syödä, eikä se ole omasta mielestäni outoa.

Koin ennen huonoa omatuntoa, jos join yhden lasillisen viiniä. Turhia kaloreita, eikä edes ihanaa humaltumisen tunnetta. Siis mitä? Nykyisessä elämässä juon lasillisen viiniä suunnilleen joka toinen ilta. Humalahakuista juomista harrastan muutenkin todella paljon vähemmän. Se on varmaan Etelä-Euroopan ansiota.

 

En omista vaakaa, käytän samoja farkkuja kuin vuonna 2014, yritän kävellä joka päivä 30-60 minuuttia. Minulla on selluliittia, satunnaisia finnejä ja näytän ihan täysin samalta kuin silloin kun söin iltapalaksi pelkkää parsakaalia.

Uskon hemmetin vahvasti siihen, että mitä rennommin ruokaan suhtautuu, sitä paremmin voi. Muiden puolesta en tietysti voi sanoa mitään, mutta omalla kohdallani tämä toimii. 

 

----

 

I used to be super healthy eater, but then I just got bored. 

 

Share

Pages