Luonnonkosmetiikkasuosikkeja, osa III: Mádaranaama

Ladataan...
jennajohannasi Inkalilja

 

Kaikki käyttämäni kasvojenhoitotuotteet ovat samaa merkkiä; Mádaraa. Kuten kirjoittelin aiemmin, epämääräinen naamani kaipaisi säännöllisesti sekä tehokasta syväpuhdistusta, että paljon kosteutusta. Suihkugeeleistä tai vartalovoiteista en ole valmis pulittamaan kovin suuria...

Share

Maksaläiskät - ongelma kesäkasvoilla

Ladataan...
Karkki Kaislarannalla

Ihoni on aina ollut hyvin ruskettuva, epäsuomalaisesti enemmän keltaiseen kuin punertavaan taittava. Kasvot olivat pisamista vapaat pitkälle parikymppiseksi, sitten kesän merkkinä nenänpieleen hiipi pieniä ruskeita pisteitä. Kesä toisensa jälkeen ne laajensivat reviiriään poskipäille, silti edelleen inhimillisinä, joidenkin mielestä jopa söpöinä. Niin, pisamiahan söpönä pitävät yleensä ne, joiden kasvoilla sitä ei ole.

Sitten syntyi tyttö, tuli kesä ja pisamat. Ja ensimmäinen läiskä...

Share

Kesän lämpö ja uimaranta

Ladataan...
onsku12 Oona's life

Jeeee jiipppiiiiii..... tänään olin veljen ja sedän kanssa porissa yyterissä olin noin 25'c lämmintä oli nii  kuuma ja sitten tein sen virheen että makasin mahallani yli tunnin joten nyt kirvelee jalat takaa ja selkä koska ne on ihan palaneita ja ihan tulipunaisia olisi  laittanut kuvan mutta kun kamera hukassa ja puhelimen kamera niin epä tarkka. Mutta muutenollut tosi kiva päivä.

Share

Vikeltäjän jalat

Ladataan...
viivik Vikettäjä

Takavuosina joukkuekaverini poikaystävä toivoi, että kaveri ei käyttäisi shortseja kesällä. Muutenhan joku saattaisi ajatella, että hän on parisuhdeväkivallan uhri. 

Minä kannan näitä ylpeydellä.

Share

MANDALAA

Ladataan...

Päätin ottaa selkään mandala tatuioinnin monen vuoden pohdinnan jälkeen. Mandala oli tyyllisuunnaltaan ehdoton, joten sen jälkeen lähti suuri miettiminen paikasta. Tahdoin leiman sellaseen paikkaan, mistä sitä voisi myöhemmin jatkaa ja lapaluiden väliin oli aika hyvä tehdä alku. Siinä se sitten on. Neulan tunne iholla oli jossain määrin ehkä hieman härskisti sanottuna jopa mielekästä, mutta kyllä se silti tuntu! Asenne vaan piti olla oikee. Tatuoijana toimi Miila Tatuata-...

Share

Häämeikki, versio 1

Ladataan...

Blogini on viettänyt heti alkuun hiljaiseloa, mutta siihen on pätevä syy: häiden järjestäminen on vienyt lähes kaikki ajatukseni. Enää reilu kaksi viikkoa ja minusta tulee rouvasihminen! Häihin liittyen ajattelin julkaista jotain ajankohtaista, nimittäin kuvia ensimmäisestä häämeikkiviritelmästäni. Se on pieniä muutoksia lukuunottamatta sama, joka minulla on profiilikuvassani.

Alustuksena kerrottakoon, etten ole meikkaajana uskollinen millekään tietylle brändille. Meikkipakistani...

Share

Luonnonkosmetiikkasuosikkeja, osa II: Deodorantti

Ladataan...
jennajohannasi Inkalilja

Olen ällöttävä pahanhajuinen hikoilija, enkä tulisi päivääkään toimeen ilman deodoranttia. (Tai ainakaan kukaan muu ei tulisi kanssani toimeen.)

Muutama vuosi sitten luonnonkosmetiikka tuntui olevan vielä melko uusi juttu, ja yleensä jokainen aiheeseen tutustuva koki alun kompastuskiveksi toimivan deodorantin löytämisen. Eniten kehuja intterwebin syövereissä keräsi Mádaran yrttideodorantti, jonka minäkin otin ensimmäisenä testattavakseni...

Share

Tutorial: Kylie Jenner inspired makeup

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Postasin Kylie Jennerillä nähdyn meikin ja sain lukijalta postaustoiveen, jossa hän pyysi ohjeita ja tuotevinkkejä tuon meikin tekoon. Eilen esittelin valmiin meikin, joten tänään vuorossa on itse tutorial. Sen pidemmittä puheitta, aletaan meikata!

...

Share

Fabulous Korres

Ladataan...
Iho
Avec Marko Avec Marko

Ajattelin vinkata teille KORRESin heinäalesta – kannattaa käydä kurkkaamassa verkkokaupan aleosio täältä.

Itse käytän kasvojen puhdistamiseen Pomegranate-sarjan kasvosaippuaa, joka on tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Saippuaa kuvaillaan kotisivuilla näin: ...

Share

Purnukkaa purnukan perään

Ladataan...

"Meinaat sä oikeesti ottaa noi kaikki mukaan?!" kysyi mieheni, kun heittelin purnukoita kylpyhuoneen peilikaapista meikkilaukkuuni. Tajusin mökkireissulle pakatessani, että ei herranjumala miten paljon sitä nainen tarvitseekaan eri tököttejä jo pelkästään kasvojen hoitoa varten. Selväähän se on, että peilikaapit ovat purnukoita pullollaan, mutta nyt kun kerrankin olin suunnitellut tarvitsevani niitä kaikkia yhtäaikaa, koska halusin hemmotella itseäni mökillä, totuus tuntui reissukassissa. ...

Share

Pages