Pinkit putelit

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

Kesällä, kun iho on mukavasti päivettynyt ja itsellä ainakin talvea paremmassa kunnossa, on kivä pitää meikki kevyenä. Tosin tämän kesän ensimmäiset päivetykset tuntuvat jo rapistuneen pois, mutta silti olen pitänyt arkimeikin melko maltillisena. Ja koska meikki on kevyt, on pohjan syytä olla kunnossa.

Aamuisin taputtelen kasvoveden ja...

Share

Tuote, joka mullisti kasvojenpuhdistukseni

Ladataan...

Konjac-sieni, rakastan tätä! En aiemmin halunnut tätä kylpyhuoneeseeni keräämään likaa ja bakteereja. Ja että siirtäisin ne vielä sienestä iholleni.. Olin niin väärässä!

En edes antanut aiemmin mahdollisuutta tälle sienelle, sillä en tiennyt sen ainutlaatuisista ominaisuuksista. Kyseessä ei ole siis tavallinen pesusieni, vaan konjac-kasvin juuren kuiduista valmistettu 100%...

Share

Kevään hypetystuote

Ladataan...

Kevään yksi hehkutetuimmista Lumenen tuotteista oli uusi Bright Now Vitamin C -hyalyronihappotiiviste, jota hehkutettiin myös monissa kauneusblogissa. Minuun tuote iski alunperin sen vuoksi, koska pidän tuotteiden kerrostamisesta iholle. Sen sijaan, että laittaisin pintakuivalle sekaiholleni paksua voidetta, kerrostan mieluummin hoitovesiä, tiivisteitä ja seerumeita ohuemman voiteen alle.

 

...

Share

I'm back

Ladataan...
EricaK EricaK

Kun ruoka oli liian hyvää kuvattavaksi.

Maisema liian kaunis ikuistettavaksi.

Seura liian hyvää somen päivittämiseksi.

Tänä aamuna palaan ryminällä arkeen. Ja koitan tehdä siitäkin ihan liian hyvää. Tai ainakin siedettävää.

// Back in business, even if I'm still a bit drowsy. Had the most perfect holiday.

...

Share

Iho palasina

Ladataan...
Luomu-puolukka VILLI PERHE

Jäimme suosilla juhannukseksi lasten kanssa kotiin. Yksi isommistakin lapsista lennähti tänne Helsingistä. Tosin nyt se jo on...

Share

Kahden ainesosan kotitekoinen kuorinta

Ladataan...

Juhannussaunaan aivan täydellinen, ihan oikeasti maailman helpoin ja tehokkain kuorinta syntyy kahdesta ainesosasta. Näitä löytyy varmasti monilta aina kaapista, joten kuorintavoiteeseen ei tarvitse erikseen panostaa. Kahvi-kookoskuorinta tehdään sekoittamalla kookosöljyä ja kahvinporoja. Kahvi kuorii ihoa tehokkaasti ja samalla...

Share

Juhannus & DIY hemmottelu

Ladataan...
annisavolainen BeautyMIX

Keskikesän juhla on täällä!

Moni lähtee mökkeilemään tai viettää kotona rauhaisaa juhannusta, jolloin on mukava touhuta luonnossa ja hemmotella itseään.

Löysin VasseurBeauty -kanavalta itse toteutettavia ja luonnon antimia käyttäen tehtäviä kauneushoitoja. 

Ja näitähän voi soveltaa aivan oman mielen mukaan, mitä läheltä sattuu löytymään. :)

Videossa neuvotaan mm. ihana jalkakylpy...

Share

Hellemeikit ja aurinkosuojat

Ladataan...
saarah visual diary

Viime kesän jälkeen huomasin sen: aurinko vanhentaa. Olen aina näyttänyt vähän ikääni nuoremmalta (kiitän tästä hyviä geenejä, tunnollista ihonhoitoa ja päivittäistä pannullista vihreää teetä). Viisi kuukautta auringonpaistetta näkyi kuitenkin syksyllä ihossa.

Silloin päätin: ensi kesänä olen supervarovainen auringon kanssa...

Share

Kesäkuun suosikit

Ladataan...
Gecko Is that your face?

Kesäkuu lähenee loppuaan mutta ei se ihan vielä ole edes juhannus. Mutta kun suosikkeja on jo kertynyt sellainen läjä että sama tehdä postaus nyt eikä sitten kun siitä tulee romaani eikä sitä kukaan jaksa lukea.

 

Kat von D - Shade&light eye contour palette

Tämä paletti sisältää kaiken mitä tarvitsee neutraliin silmäluukkiin...

Share

Pyhä kauneuden kolmikkoni

Ladataan...
Lumos VALOA

 

Siinä ne ovat: päivieni pelastajat ja kaiken kauneuden kulmakivet. Aluksi en osannut arvostaa näistä mitään. Nyt en halua enää olla ilman.

Oma vaalea tukka kärvähtää niin helposti korpuksi, että varsinkin tämän lyhyemmän hiusmallin myötä hiusöljystä on tullut korvaamaton. Kesyttää leijailevat hiukset taas hallitaviksi,...

Share

Pages