Miksi käytän luonnonkosmetiikkaa?

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Kirjoitin tovi sitten postaussarjan kuivan ihon työkalupakista. Postauksia yhdisti halkeilevan nahkan lisäksi yksi asia: luonnonkosmetiikka, josta puhutaan edelleen hyvin vähän miehisestä näkökulmasta. Lupasin pitää asista jatkossa...

Share

Vihdoinkin luonnonkosmetiikka meikkipohja joka toimii!

Ladataan...

Sain kunnian olla meikkaajana kun Dr. Hauschka esitteli uutuusmeikkinsä lehdistölle muutama viikko sitten. Minulla oli mahtava mahdollisuus tutustua sarjan uusittuihin meikkeihin jo ennakkoon, ja testata niitä oikein perinpohjin.

Tulossa on huippu uudistus koko sarjan meikkeihin, joten niitä kannattaa mennä hypistelemään 1.3. alkaen, kun ne saapuvat myyntiin kauppoihin.

...

Share

Se aika vuodesta eli keväisestä ihonhoidosta

Ladataan...
Lumos VALOA

Kirjoitus ei ole minkään sortin yhteistyö, vaan allekirjoittaneen omaa haihattelua.

 

Tiedättekö, minustakin kevät oli joskus ihanaa aikaa. Kaikki se lisääntyvä valo ja lämpö. Kuinka luonto hiljalleen heräilee eloon: ensin veden solinana, sitten alkavat linnut palata, maa puskee uutterasti kaikenlaista hentoista vihreää.

Ennen en kiinnittänyt sen kummemmin huomiota vaihteleviin sääolosuhteisiin. Ei...

Share

Pitäisikö sinunkin käyttää aurinkovoidetta talvella?

Ladataan...
Iho
Toimitus Toimitus

Ulkomaisia kauneussivustoja seuratessa saa helposti sen käsityksen, että aurinko on ihon pahin vihollinen. Niin kansainväliset kauneustoimittajat, huippumeikkaajat kuin julkkiksetkin vannovat ympärivuotisen aurinkosuojan nimiin, eivätkä tunnu poistuvan kotoaan ilman suojakerrointa 50.

Pitäisikö meidän Suomessakin valella kasvomme viidenkympin suojakertoimella kesken...

Share

Näin vauva suojattiin saastaiselta auringolta

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Vauvan suojaaminen auringolta on mun mielestä yllättävän stressaava osa vanhemmuutta. Nykyään ihosyövällä pelotellaan joka paikassa, ja jos se olisi mahdollista, niin aurinkoon olisi jo liimattu sellainen "aiheuttaa syöpää" -tarra ja oikeastaan myös kuva pitkälle levinneestä ihosyövästä. (Tämä kyllä hankaloittaisi kauniiden instakuvien ottamista...

Share

BEAUTY BESTS

Ladataan...
M. Avec Mari

Earrings &Other Stories, almond oil Pure Ekovista, glow serum Lumene

 

Lepo, hemmottelu ja kehonhuolto ovat olleet puhtaasti kuluneen viikonlopun prioriteetit. 

Tuntuu, että tässä tilassa työviikko vie voimia aivan eri tavalla ja keho ja mielikin tuntuvat vaativan lepoa...

Share

ÖLJYHOITOA

Ladataan...
NINA. EDITOITU

Viima, pakkanen, lämpötilaerot, kuiva toimistoilma.. Mitä kaikkea iho on talven aikana joutunutkaan kestämään! Kasvoiltani löytyy talven aiheuttamia hätähuutoja -  mm. punoitavat ja hilseilevät nenänpielet, kiristävät poskipäät ja samean tukkoinen iho kielivät ihon kosteuspulasta. Hellin kovaa kokenutta hipiääni parhaani mukaan ja ihoöljyt ovat löytäneetkin paikkansa päivittäisessä ihonrutiineissani. 

 

...

Share

Lumenen Micellar -puhdistusvesi

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

Löysin uuden lempparin meikin puhdistukseen. Lumenen Lähde -sarjan Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar Puhdistusvesi toimii ihan täydellisen hyvin eikä ole ylihinnoiteltu.

 

 

Tuote poistaa meikin iholta...

Share

Pages