Vauvavuosi toi silmäpussit

Ladataan...
Taru Mari Stuff About

Nuo tuossa noin.

Olen joskus kuullut että vauvavuosi vanhentaa ulkonäköä. Pyh pah, ajattelin. En aikonut lihoa tai kurpahtaa muutenkaan!

 

Vauvavuosi on aivan lopuillaan, miten kävi tämän ”lupauksen”? No, en ole lihonut - päinvastoin, mutta miehen ottamia asukuvia katsoessani huomasin kauppakasseja...

Share

Aisti kauneus

Ladataan...
Iho
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Aisti Erioil

Jo yli 40 vuotias kotimainen Erioil, jonka muistan vahvasti lapsuudesta äitini kylppärikaapista, on uudistunut ja vaihtanut nimensä Aisti Erioiliksi. Sain yhteistyön merkeissä tehtäväkseni pohtia elämän eri aistimuksia ja sitä, missä arkipäiväisissä asioissa näen kauneutta.

...

Share

Hääfiilistelyä

Ladataan...

Muistatteko kun kerroimme teille, että järjestämme tammikuussa Koehäämeikkipäivän? Olemme tästä jo niin innoissamme Lauran kanssa, että fiilistelemme tulevaa viikonloppua jo harva se päivä! Katselen jatkuvasti kuvia ja erilaisia lookkeja netistä, sillä Pinterest on pullollaan kauniita kuvia. 

Tässä teillekin katsottavaksi ihania tyylejä, niin...

Share

Kauneuden vuoksi pitää kärsiä?

Ladataan...

Hei lukijat! 

Olen ollut nyt muutaman viikon top-jaksolla paikallisella salongilla. Paikka on siten erilainen, että käytössä on paljon enemmän erilaisia kauneudenhoitoalan laiteitteita ja top-jakson ohjaajani on käynyt hyvin erilaisia koulutuksia kuin minä. Se ei kuitenkaan ole ollut huono asia, päinvastoin olen saanut paljon kokemusta uusista asioista. Olen saanut esimerkiksi katsoa kun asiakkaalle tehdään esimerkiksi jäsenkorjausta ja olen oppinut jotain urheiluhieronnastakin.

...
Share

I love me -messut lähestyvät

Ladataan...

Tänä viikonloppuna on I love me- messut Helsingin Messukeskuksessa ja olen itse messuilla mukana blogipassilla ensi kertaa. Viime vuonna bongasin ihania tarjouksia ja erityisesti mieleeni oli matkakokoiset ja pienemmät pullot tuotteista, joita messuilla on paljon ja ne ovat hyviä tapoja tutustua uusiin merkkeihin. Ihastuin mm. V10-sarjan seerumeihin, joita en ole raaskinut aiemmin ostaa kovan hinnan vuoksi. Tänä vuonna tarkoitukseni on mennä ainakin yhdeksi...

Share

Miksi finnienpuristeluvideoista tuli ilmiö?

Ladataan...
Iho
Toimitus Toimitus

 

Ihotautilääkäri Sandra Leellä on sivubisnes. Hän on tienannut miljoonia Dr. Pimple Popper -videoilla, joilla puristelee asiakkaidensa finnejä. Häh, mikä niissä koukuttaa?

Kun ihotautilääkäri Sandra Lee latasi vuonna 2014 ensimmäisen puristeluvideonsa YouTubeen, hän tuskin arvasi,...

Share

Kasvonaamioiden taikaa

Ladataan...

Jos päättää tanssia koko lauantai yön, ja kömpiä vielä nukkumaan meikit naamassa niin ei voi olettaa olevansa kovinkaan virkeän näköinen sunnuntaina, tai vielä maanantainakaan. Onneksi kaapista löytyy apukeinoja palautumiseen!

Ensimmäiseksi haluan esitellä GlamGlow.n Powermudin. GlamGlow...

Share

Loppuneet: hiukset ja kasvojen puhdistus

Ladataan...
annisavolainen Inspiration

Loppuneiden tuotteiden kassi jo pursuaa yli, joten on varmaan aika jakaa teille loppuun käyttämiäni tuotteita tai muutoin vain poistoon päätyneitä.

Tänään on vuorossa hiustuotteet sekä kasvojen puhdistus, seuraavissa osissa tulevat ihonhoito, meikit ja vartalo.

Olen kuluttanut kaksi kuivashampoota Sunsilk ja...

Share

L'Oréal Paris Pure Clay Purifying Mask -savikasvonaamio

Ladataan...
josha P.S. Never stop smiling

Muistattekin ehkä, kun kolmisen viikkoa sitten ostin ensimmäisen Pure Clay -savionaamioni. Harmittelin, kun musta/tummanharmaa versio, eli Glow Mask, oli "meidän kaupasta" loppu, eikä mulla ole tässä lokakuun aikana ollut mahdollisuutta ostaa sitä, vaikka niitä nyt taas kaupasta löytyisikin. Se on kuitenkin ostoslistalla heti ensi kuussa, sen verran tykästyin tähän vihreään versioon.

 ...

Share

Valkoisia kukkia vartalolle

Ladataan...

Rakastan vartalonhoitotuotteita! Rakastan sitä tunnetta, kun käyn suihkussa ja on aikaa tehdä vartalolle kuorinta, ajaa sääret siloisiksi ja jos ei muuta, niin käyttää ylellistä suihkusaippuaa, ja tuntea kuinka ihosta tulee pehmeä ja ihanan tuoksuinen.

Lierac Sensory Shower Gel -suihkugeeli tuoksuu valkoisille kukille, gardenialle, kamalialle ja jasmiinille. Hellävarainen saippuaton geeli puhdistaa vartalon ihon ja jättää hennon tuoksun koko päiväksi.

...

Share

Pages