Aurinkoon

Ladataan...

Huom! Alla oleva teksti ei perustu mihinkään tutkimuksiin, ainoastaan omiin ajatuksiini aurinkovoiteista.

Minulla on yksi tervetyteen liittyvä pelko ja se on ihosyöpä. Olen kuitenkin ulkoilusta ja auringosta nauttiva henkilö, ja tämä on aihe, joka mietityttää kovasti. Olen pohtinut aurinkovoiteiden käytön yleistymistä ja samaan aikaan ihosyöpien määrän kasvua. Voiko näillä asioilla olla yhteys? Pääosin ihmiset ostavat aurinkovoiteensa marketeista normaalikosmetiikkamerkkien...

Share

Ihanimmat After Sun tuotteet!

Ladataan...

Uskaltaisiko sitä jo toivoa, että kesä tulisi viimein? Kun päivästä toiseen on kylmää ja pari viikkoa sitten kuljin vielä kevytuntuvatakissa, ei aurinkotuotteet ole olleet päällimmäisenä mielessä. Kevätaurinko on näyttäytynyt muutaman kerran ja olen kauhuissani seurannut sosiaalisessa mediassa ystävien ja tuttujen punakoita rusketusraitoja ja palaneita kasvoja. Itse kärtsäsin maaliskuussa ihoni sen verran, että olen vältellyt aurinkoa siitä saakka.

Auringonoton haitoista puhutaan tänä...

Share

Suosikkituotteeni ihonhoitoon

Ladataan...

Hei ihanat! 

Ihana vapaapäivä ja päivä täynnä kivoja suunnitelmia:) Ensin brunssia ihanien tyttöystävienie kanssa, sen jälkeen mennään juhlimaan 1-v pikku herraa ja illalla vielä mäkijuoksutreenit tiedossa kivalla porukalla, mahtava päivä siis tiedossa! Saan blogin ansiosta testailla paljon ihania kosmetiikkatuotteita ja mielelläni jaan teille kaikki parhaat tuotteet ja vinkit. Ihonhoidosta olen kirjoittanut aiemminkin paljon, se on aihe joka on lähellä sydäntäni ja itselläni ollut...

Share

My faves - itseruskettavat x 3

Ladataan...
inkedprincess Inked princess

Kuten oon aikaisemminkin saattanut mainita mun ihon värini on luonnostaan ihan järkyttävän kalpea. Oikeasti niin valkoinen, että kaupan meikkivoiteiden vaaleimmatkin sävyt on 10 astetta liian tummia. Tykkään ottaa kesäisin aurinkoa ja jalat ja selkä mulla ruskettuukin helposti mutta ei kasvot, kaula, rinta tai kädet. Ei sitten yhtään. Tästä syystä oon ympärivuotinen itseruskettavien suurkuluttaja. 

Itseruskettavissa oon kokeillut oikeasti monia kymmeniä...

Share

Ekotietoinen, oletko jo kuullut tästä kauneustrendistä?

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Vuoden 2017 suurimmaksi kauneustrendiksi ennustetaan vedetöntä kosmetiikkaa - sekä ympäristö että hoitavuussyistä. Valitsimme parhaat tuotteet.

Ympäristötietoiset maailmalla kohkaavat juuri nyt vedettömästä kosmetiikasta. Ei, se ei tarkoita ilman hanavettä pesemistä tai puhdistusliinoja. Vedetön kosmetiikka on kosmetiikkaa, johon ei ole valmistuksessa lisätty vettä. Jos tutkit, mitä...

Share

Minulla on psoriasis, olen siis pintavikainen, entä sitten?

Ladataan...

 

Minulla on psoriasis, ollut 14-vuotiaasta eli pian 40 vuotta.

Ihoni kukkii milloin enemmän, milloin vähemmän. Ja kyllä, minä myönnän että eihän se aina kovin kaunista ole katsoa, mutta kukapa meistä täydellinen olisi?

Kuljen kesät hihattomissa topeissa, shortseissa ja  lyhyissä hameissa tai mekoissa enkä talvisinkaan yritä...

Share

Maksaläiskä, apua!

Ladataan...

Takana kaksi raskautta, imetystä eli varmasti hormonaalisia muutoksia kehossa ja ihossa. Mutta ei yhtään maksaläiskää! Ajattelin aina että minun ihoni ei vaan ole niille altis ja säästyn noilta tylsiltä läiskiltä lopun ikääni. Mutta toisin kävi!

Viime viikolla ensimmäisenä kunnon aurinkoisena päivänä olin lapsen kanssa puistossa, ilman aurinkosuojaa, tietenkin. Kun illalla puhdistin kasvoni, totuus paljastui. Toista poskesta löytyi pienen kolikon kokoinen tumma läntti, joka ei...

Share

Tässä apu stressiin, kiireeseen ja univaikeuksiin

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

*Tuote saatu Calm and Sparkle -verkkokaupasta

Spacemask, ihmettelin saamaani tuotetta. Space tuo mieleen avaruuden, johon yhtyy pakkauksen sininen sävy ja lukuisat tähdet. Enkä voinut käsittää miten avaruus oikein vaukuttaa maskiin. Pienen tutkinnan jälkeen sain selville, että...

Share

Lähtisitkö sinä töihin yläosattomissa? Tytti lähti osana Lupa näkyä -päivää!

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Yllä olevassa kuvassa on Ylen Vaakakapinan toimittaja Tytti Shemeikka tämän päivän työvaatteissaan. Mustissa housuissa, aurinkolaseissa ja paljaaseen yläkroppaan maalatussa t-paidassa.

Shemeikka, 28, on osa Ylen Vaakakapina-porukkaa,...

Share

The Best of Skincare-haaste

Ladataan...
Alohair Alohair

Bongasin Maria Glow blogista tämän haasteen (Marian vastaukset löytyvät täältä: http://so-up.fi/mariaglow/the-best-of-skincare-haaste) ja haastoin ihan itte itteni mukaan.Haasteessa käydään läpi ihonhoitotottumuksia,lempituotteita sekä -rutiineja.

1.Millainen ihotyyppi sinulla on? Hieman epäpuhdas mutta äärimmäisen pintakuiva iho, jossa stressi saa aikaan inhottavan hilseilyn.

2.Kuinka...

Share

Pages