Taas yksi pettymys huippukosmetiikkaan

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tilasin vähän aikaa sitten Bangerheadilta saamallani lahjakortilla vähän kosmetiikkaa. Silmänympärysvoidekokoelmani ei ole koskaan ollut kovin kummoinen, joten halusin löytää jonkun todella suositun ja tehokkaan voiteen herkälle silmänympärysiholle.

Ole Henriksen on merkki, jonka tuotteita olen halunnut testata jo pitkään, sillä olen nähnyt tuotteita mm. monien supersuosittujen instagrammaajien tileillä. Julkkistenkin suosimalta merkiltä löytyy...

Paras puhdistus pitkään aikaan

Ladataan...

Olen laiskotellut. Myönnän sen avoimesti. Koko kesän olen putsannut ihoani vähän miten sattuu, vaikka olen oikeasti puhdistustuotteiden suurin rakastaja. Tämä hellekesä sai minussa aikaan laiskimuksen ihonhoidossa, joten menin todellakin sieltä mistä aita on matalin. Putsasin kyllä, mutta en juurikaan puunannut ihoani.

Nyt löysin onneksi ihanan tuotteen, joka sai minussa taas ryhtiliikkeen aikaiseksi. Tai oikeastaan sen kummempaa ryhtiä ei kaivata, kunhan vaan otan tuubin kaapista,...

Mustikkamania

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Olen opetellut syömisen suhteen kuuntelemaan kehoani. Jos minulla on jokin (terveellinen) mieliteko, olen antanut sille periksi. Kesän alussa himoitsin tomaatteja, ja nyt tekee kokoajan mieli syödä mustikoita.

Kun pinosin kolmatta rasiaa pensasmustikoita ostoskoriin kaupassa, puoliso vähän naureskeli että riittääkö...

Turvonneet kasvot - mikä avuksi?

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen huomannut, että stressi näkyy kasvoillani turvotuksena ja sameutena. Tulevat häät ja työkiireet ovat nyt muuttaneet naamani perunaa muistuttavaksi möykyksi ja mielelläni ottaisin normaalit kasvonmuotoni takaisin ennen häitä. Mutta mitä lähemmäs päivää päästään, sitä pahemmaksi tilanne varmaankin menee.

Olen nyt...

BIOEFFECT Nobel palkittua ihonhoitoa Islannista

Ladataan...
Nl Almost twins

Vain 2-4 tippaa aamuin ja 2-4 tippaa iltaisin. Kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle.  That`s it!

Miltä kuulostaa? Liian hyvältä ollakseen totta? Ei enää erillisiä seerumeita, öljyjä voiteita jne. Täytyy myöntää, että olin tooosi skeptinen alkuunsa. Että niinku vain 2-4 tippaa eikä mitään muuta kasvoille. Pah! 

Mähän olin just innostunut mm. Korealaisesta ihonhoitometodista ja sen myötä hoitotuotteiden kerrostaminen oli se sen hetken "the juttu". Mun...

Pages