Voiko edullinen olla hyvää?

Ladataan...
Nl Almost twins

Vastaus otsikkoon KYLLÄ VOI!!

Saanen esitellä Teille ihan mielettömän kasvoveden huokeaan noin 12,90euron hintaan. Tadaa tässä se on nimittäin Avril Organicsin appelsiininkukka kasvovesi. Ihan huikea tuote ja rakastuin tähän heti! Kasvovesi sis. 98% luonnollisia raaka-aineita ja 10% luomu raaka-aineita. Nämä raaka-aineet ovat puhtaita luonnollisia kukkaisvesiä, jotka puhdistavat, ravitsevat ja kosteuttavat tehokkaasti.

Pakkaus on kokonaiset...

Share

Arkimeikkini (luonnonkosmetiikalla)

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

 

Tykkään luonnollisesta meikistä arkena. Käytän paljon maanläheisiä ja hempeitä sävyjä. Kuulas, lähes meikittömän näköinen iho on mielestäni arkimeikin ykkösjuttu.

 

Näillä luonnonkosmetiikan tuotteilla teen meikkini melkeinpä päivittäin

(pyrin pitämään pari meikitöntä...

Share

Kaksi yhteishintaan

Ladataan...

Tulihan teillekin tämä Sokoksen helmikuun kirjanen?

Siellä oli joitakin tosi hyviä tarjouksia; kaksi yhden hinnalla. Niitä kävin muutaman ostamassa viime viikolla. Harvoin nimittäin saa mitään -50%-alennuksella (paitsi vanhaa tai myynnistä poistuvaa, mutta yleensä nekään ei ihan noin isolla alennuksella ole)

...

Share

Kohti parempaa ja vahvempaa ihoa

Ladataan...

Minulta hoidettiin viime lokakuussa  korvanlehden aurinkokeratoosi kryohoidolla.

Sain ihopolilta jälkihoito-ohjeiden lisäksi painokkaan kehoituksen jatkossa käyttää aurinkosuojaa aina ja koko ajan. Lisäksi sain reseptin Avitcid-voiteeseen, jota pitäisi käyttää öisin...

Share

The Ordinary - suosikkiseerumini ja uusia tuttavuuksia

Ladataan...
IdaKatriina Beauty by Ida M

Muistatte varmastikin aikaisemmin hehkuttamani The Ordinary- kosmetiikkabrändin? Koukutuin merkin hyarulonhapposeerumiin, joka on nyt kuulunut pian kuukauden ajan päivittäiseen ihonhoitorutiiniini. Koska puteli alkaa vetelemään viimeisiään, tein täydennystilauksen Deciemille. Tilasin tuplasti tuota rakastamaani hyarulonhappo + B5- seerumia sekä lisäksi himoitsemaani Caffeine solutionia. Uusina tuttavuuksina tilasin myös AHA- sekä BHA- happoja sisältävän happokuorinnan ja Plant-Derived...

Share

Olivia Klein Detox Masque

Ladataan...
Alohair Alohair

Oma pintakuiva,tukkoinen ja t-alueelta epäpuhtauksiin taipuva iho löysi niin mahtavan tuotteen että en pysty oikein edes uskoa että tälläinen on olemassa.

Olivia Klein merkin detox masque kosteuttaa,puhdistaa,rauhoittaa sekä kirkastaa ihoa samaan aikaan.Aktiivihiili on se aineosa joka nimenomaan kirkastaa sekä rauhoittaa.Hyaluronihappo,pantenoli sekä luonnonöljyt...

Share

Girl of summer

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Rakastan kesää! Ihan yli kaiken. Kesällä olen paras versio itsestäni, ja mun pakko myöntää, osa minusta alkaa odottaa kesää heti kun joulu on taputeltu. 

Yksi syy miksi rakastan kesää on aurinko. Toinen syy on ihana, rento fiilis joka kesällä on. Kaikki on helppoa ja...

Share

Viime aikoina ostettuja

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Jotenkin hassusti en ole pitkään aikaan nettishoppaillut mitään kosmetiikkaa. Ehkäpä syksyn raskaus ei jättänyt tilaa rennolle nettishoppailulle, mutta nyt kun oma mieli on vähän rauhoittunut ja tuntuu, että on aikaa tehdä muutakin kuin töitä, olen löytänyt itseni tilailemassa aivan innoissani erilaisia juttuja. Halusinkin esitellä teille pari viime aikojen kosmetiikkaostokseni, koska olen vain NIIIN innoissani!

...

Share

Mitä mukaan pitkälle lennolle?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Evolven tuotteet saatu blogin kautta

 

Viikko sitten tiistaina lensimme Suomesta Australiaan. Viime kerralla lentomatkat ja lentokenttäodotukset kestivät yli 40 tuntia, tällä kertaa päästiin alle vuorokaudessa. Mielestäni seuraavat asiat ovat ehdottomia pitkille lennoille tai ehkä jopa pitkille bussimatkoille.

 

Vaatetus...

Share

Kurkistus toilettilaukkuun

Ladataan...

Terkut täältä Juupajoelta, Sammalniemen leirikeskuksesta! Kirpeä kahdenkymmenen asteen pakkanen ja täydellisen aurinkoinen päivä vie leiriläiset pulkkamäkeen ja hiihtämään, jolloin minulla on aikaa naputella tätä postausta. Reissuteemaisesti kurkkaammekin tänään toilettilaukkuni sisältöön. Saatte siis selville, minkälaista kosmetiikkaa otan aina leireille (ja muihinkin reissuihin) mukaani. Meikkejä en ole sisällyttänyt tähän mukaan, sillä ne vaihtelevat niin reilusti matkasta riippuen.

...
Share

Pages