Mun lemppari: B&M Day Spa

Ladataan...
Suskuu Porque no

Tämä ei ole maksettu mainos, ihan haluan vain omasta ilosta hehkuttaa löytöäni!:)

Tänä keväänä kävin ensimmäisen kerran B&M Day Spa: ssa, joka sijaitsee meidän naapuritalossa. Ostin kertaheitolla viiden kerran sarjakortin urheiluhierontaan. Hierojani Nita, opiskeli tuolloin vielä urheiluhierojakoulussa, joten hintakin oli vähän matalampi. Tykästyin paikkaan melkein heti ja pian olin varaamassa aikaa oman kynnen geelaukseen...

Share

Älä pala, äläkä valele itseäsi kemikaalein

Ladataan...
saarah visual diary

En harrasta yleensä raflaavia otsikoira (no jaa, ehkä taannoinen Palloja ja panoja lasketaan sellaiseksi, hah), mutta tässä nyt vähän sinnepäin menevä. 

Käytän paljon luonnonkosmetiikkaa, mutta käytän myös jonkun verran tavallista. Olen tietoinen tavallisen kosmetiikan kemikaaleista ja varsinkin laajoille ihoalueille levitettävät tuotteet ja niistä elimistöön imeytyvät asiat mietityttävät. Siksi...

Share

Unelmien tuoksu

Ladataan...
annisavolainen Inspiration

Uusin tuoksu ostokseni poikkeaa aijemmista.

Tämä Crazy Stick hajuvesi on pieni puikkomainen tuoksu, joka valloittaa alkoholittomuudellaan ja kätevällä stick-muodollaan.

Tuote sisältää 5g tuoksupuikkoa, joka kestää...

Share

Patyka – Taivaallista luonnonkosmetiikkaa

Ladataan...

Olen ollut kova kosmetiikkahifistelijä niin kauan kuin jaksan muistaa. Jo lapsena minulle opetettiin, että ihosta pitää pitää hyvä huoli: Kasvot pestään sekä iltaisin että aamuisin eikä aurinkoa saisi koskaan ottaa ilman suojaavaa voidetta.

Meikeistä en niinkään välitä, koska käytän niitä melkoisen vähän ja...

Share

Uusi merkitys termille "PA" - Vinkkejä aikuistuvan ihon hoitoon

Ladataan...
Mrs T. Rouvaselämää

Voi että olen taas kaivannut aurinkoa! Tänään takapihalla istuessani aurinko suuteli niin lämpimästi että ikävä on tainnut olla molemminpuoleinen.

Tällaisena päivänä on väistämättäkin mielessä ihon oikeanlainen suojaaminen. Kauneudenhoidon ammattilaisena ja ensi vuonna 30 wee täyttävänä olen asian kanssa erityisen tarkka; entistä enemmän nyt, kun töihin palattuani paneuduin uusien, aurinkosuojaa sisältävien kasvovoiteiden tehoihin ja hyötyihin.

Se, mikä itseltäni oli jäänyt...

Share

Biosolis: Luonnonkosmetiikan aurinkorasva, joka todella suojaa

Ladataan...

Siitä on jo puolitoista vuotta, kun laitoin luonnonkosmetiikan Biosolis-aurinkorasvat todelliseen testiin. Lensimme Thaimaahan ja olin kaksi viikkoa täysin uusien puteleiden ja porottavan auringon armoilla. Koska viime kesänä ei paljon aurinkorasvoja tarvittu, tämä suositus on ajankohtainen vasta nyt!

Luonnonkosmetiikan aukkarasvan tehohan perustuu fysikaaliseen suojaan...

Share

Inked

Ladataan...
Juliajosefiina Life of Mi

PITKÄN haaveilun, suunnittelun ja odotuksen jälkeen sain uutta mustetta kehooni. 

Sain keväällä synttärilahjaksi mun parhailta ystäviltä lahjakortin tatuointiin. Olin suunnitellut sen valmiiksi ja puhunut siitä paljon, mutta, yllätys yllätys, raha vain puuttui. Varasin heti seuraavana päivänä ajan Turun Golden Eye Tattoo mestaan ja odotus alkoi olla lopussa.

Lauantaina se sitten tapahtui, pitkäaikainen haaveeni toteutui. Tatuoin kompassin reiteeni...

Share

Tatuoitu mamma

Ladataan...
Suskuu Porque no

Viime viikon lopulla kävin pitkästä aikaa mun vaki tatuointistudiolla. Kaverini otti ensimmäisensä ja olin vähän helpottamassa sen stressiä. Mulla on tällä hetkellä aivan järkyttävä tatuointikuume. Otin viimeksi tatskan viime kesänä. Mun vasemman käden hiha on ollut kesken jo monta vuotta. Sitä on tehty viimeksi kaksi vuotta sitten, apua! Tänään juuri päivittelin, että miksi en hoitanut kuvaa loppuun ennen kuin tulin raskaaksi. Taisi pyöriä mielessä vain...

Share

Papu

Ladataan...
Iho
Lombo Lombon elämää

Papunen

 

Share

Pages