Rimmel Lasting Finish Nude 25 HR

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Rimmel haastoi minut kokeilemaan heidän uutuusmeikkivoidettaan. Kyseessä on kosteuttava, puolipeittävä meikkivoide, joka lupaa 25 tunnin pysyvyyden hikeä, kosteutta ja kuumuutta vastaan. Otin haasteen vastaan, sillä Rimmelin meikkivoiteita olen tainnut kokeilla viimeksi viitisen vuotta sitten. 

Varsinkin meikkivoiteissa olen kuuluttanut kalliimpien merkkien perään:...

Share

Mitä mä just luin?

Ladataan...
Kristaliina Puutalobaby

Luin lokakuun Gloriaa:

Eli:

Monelle meistä on tuttu se hetki? Ööööö ei?

*******

Joel puisteli päätään, kun luin ääneen erilaisia seerumimainoksia.
"Tosi surullista."
"Ai miten niin?"
"Ihmiset...

Share

Coco(nut)

Ladataan...
neiti Coco Oh dear Coco

 

Kookos öljy - missä olet ollut tähänastisen elämäni? Kaupanhyllyssä, josta en sitä ikinä ottanut, koska en uskonut sen voivan olla mitään kamalan ihmeellistä + se oli öljyä.... Jotain mitä huonosta ihosta kärsivät oppivat välttämään aika äkkiä. 

Olen pyrkinyt vähentämään kaappieni kauneuspölinää, sillä yli puolet tuotteista on minulle sopimattomia ja...

Share

Väriä kasvoille tarvitsee hän

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

 

Kyl on jo harmaata ja hippasen karua tuolla ulkona, ainakin meidän pihapuut ovat jo melkein lehdettömät. Me ei olla muuten paljoa haravoitu, hurautetaan ronskisti ruohonleikkurilla lehdet palasiksi, saa nurtsi vähän terästystä lehtisilpusta. 

Jotain väriä pitää...

Share

Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover

Ladataan...
NadjaO Piglet Pink

Olen etsiny viime aikoina hyvää silmämeikin poistoainetta, erityisesti sellaista jolla lähtee hyvin myös vedenkestävä ripsari. Olen lähinnä käyttänyt meikinpoistolappuja ja puhdistusaineita, jotka on tarkoitettu koko kasvoille, ei pelkästään silmämeikkiin, joten meikin poisto on ollut melkoista hinkkaamista!

Joten kävin ostamassa kokeiluuni tämän Nivean tuotteen:

...

Share

Absolutely me

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Escadan tuoksut on makeita, karkkisia ja suosittuja. Eikä ihme, koska ne on ihania. Mun lemppari Escada on Absolutely me. Ei varmaan yllätä, että se tuoksuu vaniljalta, vadelmalta ja macaronleivoksilta. Omistin hajuvedenkin aikoinaan, mutta se kummasti loppui nopeasti käytössä. Nopeasti loppuneet tuotteethan kertoo siitä, että niitä tulee oikeesti käytettyä = ne on oikeesti...

Share

Uutta inkkii

Ladataan...
lomoisio Fashion disease

"Sometimes good things fall apart, so better things can fall together"

Mulla on tässä blogin ulkopuolella ollut tämmöinen projekti käynnissä uuden tatuoinnin suhteen. Törmäsin youtubessa erään bloggarin vlog videossa sillä tämmöiseen tatuointiin, mutta käsivarressa ja grafiitti...

Share

IsaDora Face sculptor

Ladataan...
memmun My daily things

Ajattelin esitellä teille ihan huippuostoksen minkä tein eilen Stockmannilla. Mun meikkipussi ei oo nimittäin sisältäny poskipunaa varmaan vuoteen. Kesällä käytin hyvin vähän meikkiä, koska oli niin kuuma ja olo oli muutenkin tukala loppuraskauden takia jonka takia meikkaaminen jäi. Aurinkopuuteri on ajanut poskipunan asiaa viime ajat aina, kun olen meikkiä käyttänyt. 

Pitkään olen etsinyt hyvän sävyistä poskipunaa. Haluan, että poskipunassa on...

Share

almond mylk & asiaa maidosta.

Ladataan...
i make cake. i make cake

Maito, se suomalaisten lempijuoma. Itse join maitoa ruokajuomana ylä-asteikäiseksi saakka ja muistan vieläkin kun vanhemmat asettivat maidon pannaan ennen illallista, sillä tapanani oli vetäistä monta lasia tyhjään vatsaan jonka jälkeen ruoka ei tietenkään enään maistunut. Nykyään maitoa tekee mieli pelkälteen enää mustikkapiirakan ja tuoreen pullan kanssa, jotka ovat ehkä parhaita...

Share

Pages