Palatkaa perhoset

Ladataan...
Helmi K sivulauseita

 

Joitain tilanteita yrittää kuvitella etukäteen. Näkee niistä unia ja valveilla ollessaan toisinaan ajattelee, kuvittelee mielessään tuhat erilaista mahdollisuutta. Ja lopulta todellisuus on kuitenkin jotain aivan muuta, sitä on paikassa jota ei koskaan olisi osannut kuvitella, paskanhajuisella pellolla keskellä aavaa Amerikkaa.

 

 

...

Share

Tove Jansson: Kunniallinen petkuttaja

Ladataan...

 

Aina kun lukee Tove Janssonia, voi upota samaan tuttuun tunnelmaan. Hieman alakuloiseen maailmaan, jossa kaikki tapahtuu hiljaa ja hitaasti. Tunnelma yhdistää niin Toven lastenkirjoja kuin aikuisille suunnattuja teoksiakin. Pituudellakaan hänen kirjojaan ei liiemmin ole pilattu.

Olen aiemmin...

Share

Kolmen tunnin kuvitus(piina)

Ladataan...
saarah visual diary

Välillä meitä koetellaan oikein kunnolla koulussa.

Tiistaisin meillä on aina kolmen tunnin tehtävänantoja, jotka pitää suunnitella ja toteuttaa samantien. Esimerkiksi tällaisia:

The unexpected

Goal: To create and lay out a graphic novel—which uses only photographic/illustrated images—depicting an unexpected event. Description: You'll create, photograph/illustrate and lay out...

Share

Puhuisitko kanssani kirjoista?

Ladataan...

Helmikuussa olin uudessa kaupungissa ilman kavereita ja hädissäni, joten liityin kirjakerhoon. En osannut arvata, miten saatanan nerokas idea kirjakerho minusta onkaan.

Ensin ostat yhdessä rakkaudella valitun opuksen. Alat selata sitä jännittyneenä eikä se unohdu yöpöydän väliin, koska lukemisella on deadline. Kuukauden kuluttua saat istua...

Share

Lukuvinkki: Twenties Girl

Ladataan...
Pamsu Osien summa

Ooh! Enpä ole hetkeen tällä tavalla ahmaissut mitään! Pancolin Keskuspuiston oravat piti kyllä otteessaan ja siitä oli haikeaa irrottaa, mutta tämä höpsö kummituskaveritarina, jossa jännätään, kuinka suuri paha saa palkkansa, oli suorastaan magneettinen!

Himoshoppaajatkin olen vinksahtaneen...

Share

Täydellinen lisä kirjatoukan kirjahyllyyn

Ladataan...
Liina-Liina Lights & Music

Viime viikon matkalla Lontooseen piipahdin Wellcome Collections -museossa, jonka yhteydessä toimiva museokauppa on poikkeuksellisen kiva, erityisesti kirjavalikoimansa puolesta. Löysinkin sieltä aivan täydellisen lahjan - tai no, jos nyt rehellisiä ollaan, ajattelin kirjaa lahjana noin kolme sekuntia kunnes tajusin että haluankin pitää sen itse. Kyllä, juuri niin kuin kirjan kannessa...

Share

60. Euripides: Bakkhantit

Ladataan...
Nica Klassikko viikossa

 

 

Ja vielä, naiset, jotka äsken vangitsit

ja kytkit rautoihin, jo irti hyppivät,

on salvat auenneet, on kahleet murrettu...

Share

Yes, My Accent Is Real

Ladataan...

Olen ollut The Big Bang Theory fani vuodesta 2007 mutten ikinä lämmennyt erityisesti kenellekään sarjan näytteijöille... kunnes Kunal Nayaar isännöi Conan O'Brien showta aloin katsomaan kaikkia Kunal Nayaar Youtube-pätkiä. Pidän Kunalin huumorintajusta...

Share

Kun kaipaat kirjaa, jota ei voi jättää kesken

Ladataan...
Ranja Haavekuvia

Tsekkaan säännöllisesti kirjaston englannin- ja suomenkieliset hyllyt siltä varalta, että Karin Slaughterilta olisi ilmestynyt uusi teos. Tällä kertaa yllättämään pääsi kuitenkin Anttila, johon miehen seurana astuin: näyttävästi esillä uusinta Slaughteria! En voinut lähteä kaupasta ilman.

Romaani ei jatka mitään vanhaa sarjaa Sara Lintonista tai Will Trentistä vaan on oma...

Share

Pages