Lapsuuteni sankarille

Ladataan...
jturu Virtaa

Laulu- ja soitinyhtye Iron Maidenista tunnetuksi tullut Bruce Dickinson oli käymässä Suomessa juuri julkaistun omaelämänkertansa merkeissä. Sekä Suomalaisessa että Akateemisessa kirjakaupassa herra innokkaimmille faneilleen jakoi myös nimikirjoituksia ja sainpa tunnin jonotuksen palkinnoksi itsekin omaan kopiooni tussilla sutaistun kuvion, jossa saattaa...

Share

Aamusivut

Ladataan...

Hei kaikki!

Elokuussa kerroin ylimalkaisesti hyödyntämästäni kirjoittamisen menetelmästä, nimittäin aamusivuista. Viime päivityksessä esittelin Julia Cameronin taiteilijatreffikonseptin, jossa on tarkoitus viettää aikaa itsensä kanssa omaa mielikuvitustaan ruokkien, joten tässä yhteydessä on luontevaa esitellä myös aamusivukonsepti.

 

Aamusivut...

Share

Nu börjar det!

Ladataan...
Oliver Lindqvist Svarta Fenix

 

Hej.
 
Jag är Oliver Lindqvist, kommande författare från Helsingfors. En positiv människa som ser saker via solen. 
 
Jag kommer att öppna en blogg på svenska och finska. Jag berättar i bloggen om mitt liv som författare, att leva med funktionsnedsättning i Finland, jag kommer också att publicera dikter på svenska,...

Share

ONE DAY

Ladataan...
dotsdotsjonna Polka dots

 

 

Olen lukenut vanhoja kirjasuosikkeja. 

On paljon kirjoja, jotka ovat muovanneet minua minuksi. Yksi niistä on David Nichollsin One day (suomennettuna; Sinä päivänä).

Syksyllä 2010 asuin...

Share

Hyvä ja onnellinen elämä

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Kirjat on ihan parasta. Olen ala-asteelta lähtien ollut lukutoukka. Kannoin hirveät kasat kirjoja kirjastosta kotiin koulun jälkeen, ja rakkaus kirjoihin on säilynyt. Nykyisin luen mieluiten elämäkertoja ja self-helpiä. Kumpaakin hyvin valikoidusti tosin. Joskus on myös ihana lukea Dan Brownia tai Agatha Christietä.

Omaksi ostan kirjoja harkiten ja harvoin, tänä talvena olen...

Share

Bokgrejer

Ladataan...
EmiliaKaroliina Emilias Liv

Jag älskar att läsa. Böcker, tidningar, bloggtexter, nästan vad som helst. Så, nu tänkte jag att det skulle vara kul att berätta lite om böcker som jag gillar och rekommenderar.

 

Jag har inte läst mycket böcker på svenska förrän jag började mina studier. Nu har vi litteraturskurs och vi måste läsa några svenska böcker där. Först var det lite svårt att läsa svenskspråkiga böcker, speciellt de som innehåller äldre språk. Men nu kan jag prata lite om böcker som jag tycker om....

Share

Kolme kirjaa

Ladataan...
Lukumato Lukumato

Wow, kuinka paljon saakaan luettua kirjoja jos ei päivään räpellä tietokoneella tai kännykällä! Sain perjantaina luettua kolme eri genrejä edustavaa kirjaa loppuun. Kaikki kirjat olivat lyhyitä ja osa Hyllynlämmittäjät-projektiani, joten vaikka ne olisivatkin oman postauksensa arvoisia jokainen, laiskuudessani niputan ne yhteen. 

Sigmund Freud: Joukkopsykologia ja egoanalyysi oli kaikista lukemistani Freudeista pitkästyttävin. Se uudelleen lämmittelee aikaisempia ideoita ja seikkailee...

Share

Hyvin eletty (ja tehty)

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Tutustuin Karitaan hänen käydessään Lissabonissa viime keväänä. Oli aurinkoista, jakarandat kukkivat, me joimme rosé-viiniä ja kahvia ja puhuimme rohkeudesta ja kirjoista.

Ajattelin heti: Onpa inspiroiva tyyppi.

 

...

Share

Pages