Aika satujen.

Ladataan...
Jeba Tuuliajolla

Terve!

Olen tänään viettänyt koiravapaata päivää ja voin vain todeta, että onpa hiljaista. Mutta tiedättekö mitä? Ihanan hiljaista ja rauhallista. Juuri tätä olen kaivannut jo pidemmän aikaa ja tämä tuntuu nyt todella hyvältä. Bruno tulee illalla kotiin miehen vanhemmilta ja huomenna meillä jatkuu taas ihan normaali arki. Katsotaan tuleeko näitä vapaapäiviä Brunosta vielä jatkossakin. Jos multa kysytään, niin olen sitä mieltä, että ehdottomasti.

Mutta,...

Share

Ylistyslaulu Taivaslaululle

Ladataan...
MM Matkalla äidiksi

Onnea on hyvä kirja. Tällä kertaa ja tällä elämäntahdilla siitä riitti kuudeksi päiväksi. Olin joululahjakirjat luettuani pyörinyt pari kuukautta levottomana ilman luettavaa. Toissaperjantaina painuin sitten kirjakauppaan aikeenani ostaa hyvä kirja. Olin ajatellut edullista pokkaria, mutta kun Pauliina Rauhalan Taivaslaulu sattui olemaan tarjouksessa, kävelin sen kanssa hymyssä suin kassalle ja viivasin kirjan lukulistaltani. 

Olin kuullut kirjasta paljon hyvää. Eeva Kolukin...

Share

Ovista, huoneista

Ladataan...
jaa-na Muukalainen idästä

Viime viikkojen aikana ei ole ollut päivää, jolloin en olisi ajatellut lähtöä. Lähdön mahdollisuuksia. Valintoja, joita tein, ja niitä päätöksiä, jotka ovat vasta muotoutumassa. Luen Riikka Pulkkisen elämänoppineen monologia (kirjasta 10 kirjettä nuorelle ylioppilaalle. Olkoonkin, että siitä on jo hyvin monta vuotta, kun olen itse ollut uusi ylioppilas. Lähtenyt ensimmäistä kertaa.)  "Siispä- ja tämä on kursailematon kehoitukseni sinulle, oi malttamaton, kiivasjalkainen: Älä...

Share

Ihan tavallinen kolmekymppinen

Ladataan...
Hemuli Oisko tulta?

matteus_pentti_raamatunhenkilot_jeesus_web.jpgAlkaneella hiljaisella viikolla palstallamme pohditaan viikon tapahtumia eläytymällä Raamatun pääsiäiskertomusten henkilöiden osaan. Ensimmäisenä vuorossa on vaatimattomasti Jeesus!

Moni unohtaa, että Jeesus ei koskaan ollut kristitty, hän oli kuolemaansa asti juutalainen ja juhli...

Share

Kurpitsaa etsimässä - Kappale 3

Ladataan...
Silkkitassu Satuilua

Kappale 3 -

Paras ystävä

Tie lammelle mutkitteli pellon muotoja seuraten. Viime vuotiset korret reunustivat mutaista tietä ihan metsän reunaan saakka. Metsän puolella tie oli hiekkaisempi ja ympäröivä kasvusto oli vihreämpää.

Oskarin askel oli kepeä. Hänellä oli kiire lammelle, kello oli jo paljon. Vauhti kiihtyi ja käpälät veivät häntä nopeammin eteenpäin. Paras ystävä odotti. Kihelmöi ja kuonoa kutitti, kun Oskari muisteli kaikkia seikkailuja, joihin he yhdessä...

Share

Kevään kenties kiinnostavin kirja

Ladataan...
jaa-na Muukalainen idästä

 

image.jpg

Olen viime aikoina lukenut paljon hyviä kirjoja, mutta ehtinyt kirjoittaa niistä vain vähän. Tätä en kuitenkaan voi ohittaa sanomatta siitä jotakin: Tähänastisen vuoden 2014 kiinnostavin, kummallisin ja kiehtovin lukukokemus on ollut ehdottomasti Jaakko Yli-Juonikkaan Vanhan Merimiehen tarina (Otava:2014).

Tämä...

Share

Romaani rakkaudesta

Ladataan...
Helmi K sivulauseita

- Meidän välillämme on syvällinen yhteys ja meistä tulee ystäviä, Ester sanoi.

Ystävä hymyili huvittuneena. Ester kuitenkin uskoi sanoihinsa. Hän ei ymmärtänyt että oli ylittänyt rajan. Aivot eivät tunne aikamuotoja. Aivot ovat jo kokeneet sen mitä ovat kaivanneet. Loikka tapahtuu silloin kun ei halua menettää tulevaisuutta, jonka on jo tuntenut.

...

Share

Niin tietysti. Eihän kukaan sukella avaamatta silmiään.

Ladataan...
Sara K Sara K

 

 

 

Viime viikonloppuna Tove Jansson Ateneumissa, tänä viikonloppuna Kesäkirja.

Ateneumiin koottu näyttely on monipuolinen ja runsas. Janssonin luoma fantasiamaailma muumeineen ja muine...

Share

Pages