Seksikkäimmät julkkikset – kenestä haaveilet?

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Kysyimme Trendin suureen seksikyselyyn vastanneilta, keistä julkkiksista tai fiktiivisistä hahmoista he ovat fantasioineet. Onko listalla myös oma fantasioinnin kohteesi?
 

Eniten mainintoja saivat:

1. Alexander Skarsgård (kuva yllä). ”Kaksi metriä lihasta.” ”Kiihottavat...

Share

ihan lomalla

Ladataan...

Loma on tehnyt hyvää. Sielulle, ruumiille ja mielelle. 

Olen nähnyt Suomea niin kauniista kulmista, että en osaa edes pukea kaikkea sanoiksi. Olen ajanut (tai siis istunut kyydissä) läpi peltojen, purojen yli ja valtavien lehmuskujien ali. Olen ihmetellyt Saariston rengastien maisemia; kalliorantoja, pieniä käkkärämäntyjä, ihania ajopuun värisiä oksia ja kukkia, joita kasvaa ainoastaan rannikolla.  Olen ihastellut pieniä kirkkoja, sympaattisia leirintäalueita ja merimetsoja. 

...

Share

Räjähdetään kappaleiksi

Ladataan...
maryjane sinkkublogi

Kesä, tuo hömppäkirjojen kulta-aika. Nora Roberts, Marian Keyes, Sophie Kinsella, Janet Evanovich (suosittelen!), Cathy Kelly... Tykkään lukea hömppäkirjoja ja useimmiten mua ei edes häiritse ne seksikohdat, koska siinä useimmiten kuvataan sellaista hellää rakkausseksiä, eikä sellaista suomielokuvaseksiä, missä nainen sanoo uh uh ja mies painaa päällä apinanraivolla, että lätinä vain käy. Sitten urahdetaan, sanotaan vittu ja mennään tupakalle. On varmaan sanomattakin selvää, että...

Share

Kun mitä tahansa voi myydä seksillä

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Olen tässä viime päivinä hämmästellyt kovasti Helsingin seudun liikenteen (HSL) uusia matkakortinlukijoita koskevia mainoksia. Nykyään on toki tapana, että kaikkea mahdollista markkinoidaan seksin avulla - myös sellaisia kertakaikkisen epäseksikkäitä juttuja kuin julkista liikennettä ja sen uutta laitteistoa. Nämä ilmeisesti jonkinlaisia parfyymimainoksia imitoivat ja vihjailevat ranskankieliset (why????) mainokset ovat kuitenkin jotain aika överiä.

...

Share

Miten nauttia seksistä, jos inhoaa kroppaansa?

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Milla Vaahteran, 35, seksielämä parani, kun hän opetteli puhumaan kehostaan kauniimmin. Näin hän kertoo Trendin Seksi-numerossa:
 

”Olen kokoa 46, enkä sovi perinteiseen länsimaiseen kauneusihanteeseen: kropassani on selluliittia, makkaroita ja löysyyttä. Olen aina ollut ylpeä ja itsevarma nainen. Pukeudun rohkeasti ja tykkään huomiosta. Teini-iässä aloin...

Share

Terveisiä Israelista

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Ja pahoittelut harhaanjohtavasta otsikosta; en siis todellakaan – valitettavasti - ole Israelissa! (Heh, tämähän menee jo klikkiotsikoinniksi!)

Mutta saan jatkuvia päivityksiä Mr. Mossadilta; eihän tässä edes ehdi tulla ikävä. Whatsapp laulaa jatkuvasti aamusta iltaan; aloittaa hyvillä huomenilla ja lopettaa kauniitten unien toivotukseen.

Väliajalla sitten päivityksiä lokaatioista, valokuvia (häistä tuli 20 kappaletta plus...

Share

And you’re gonna love it. (Espanja trilogia: Marbella)

Ladataan...
Ihana tyttö Ihania miehiä

Se tuli hakeen mua turkoosilla farmarillaan Marbellaan, missä se asu. Se joutua ajaan aika pitkän matkan, mutta se teki sen mielellään, halus kuulemma esitellä mulle Marbellaa. Se veti parkkiin yhen aukion laidalle, nousi autosta, ja mää näin sen jo kaukaa, kun seisoin punasissa valoissa. Se oli valtavan pitkä ja sen kihara tukka näytti siltä, kun se ois just noussu merestä. Se hymyili auringon kanssa kilpaa ja mää heittäydyin sen syleilyyn. Voitin hymylläni sekä Takkutukan että auringon....

Share

Tunteita

Ladataan...
miz mizin miesmietinnät

Oltiin lauantaina viestitelty fwb-kaverin kanssa. Hän sanoi olevan noin puoleenyöhön kaverilla ja lyhyen ajomatkan päässä paikasta jossa olin viettämässä synttäreitä. Oltiin sovittu että jos minulla ei mene kauhean myöhään niin voisin tiedustella onko hän vielä hereillä ja mennä hänen luo yöksi.  No ei menty edes tanssimaan ja kaverit alkoi suunnittelemaan lähtöä kotiin siinä ennen kahtatoista sopivasti, joten kyselyä fwb:lle.  Pienen viestittelyn jälkeen meninkin lopulta hakemaan hänet...

Share

Testissä: 7 parasta uutta seksilelua

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Teimme globaalin suuretsinnän ja valitsimme maailman kiinnostavimmat, laadukkaimmat ja ennen kaikkea tyylikkäimmät seksilelut. Ja sitten testasimme ne.
 

1. Jotain ennenkokematonta
Ensimmäinen ajatus on jokin vielä nimeämätön sukupuolitauti, joka...

Share

Vilma

Ladataan...

 

Taas klubilla parin kaverin seurassa, ja törmään vanhaan tuttuun (vaikka Vilma) jonka kanssa baariin meneminen muuttui aina riitelyksi eikä sen jälkeen ollut enää kellään kivaa. 

Muut laulaa karaokea ja tanssii yms, me Vilman kanssa jutellaan niitä näitä ja viihdytään keskenämme (viime kerrasta samassa baarissa alkaa olla aikaa). 

Yksi asia johtaa toiseen, pian aletaan suudella, ja kohta päädytään klubin vessaan naimaan.
Kun tullaan ulos, päätetään jättää muut...

Share

Pages