Linkkilsita: Kirjasuosituksia ja seksislangia

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Maanantaisin on lupa olla tuottamatta mitään omaa ja jakaa sen sijaan vain kiinnostavia linkkejä.

- 11 New and Recent Books for the Feminist Reader (Elle)

Kun syksy ja syksyn sateet kolkuttelevat...

Share

Tindermokia, osa 2.

Ladataan...
else watch this space

Enpä ajatellut taannoista postausta tehdessäni, että näistä tindermokista voisi tulla ihan juttusarja! Viimeksi tosiaan matchasin vanhan säätöni kanssa häntä aluksi tunnistamatta, eilen kävi hieman samalla tavalla. Tällä kertaa kyseessä oli kuitenkin eksäni kaveri.

...

Share

Se tunne kun...

Ladataan...
maryjane sinkkublogi

...hyppäät myöhäiseen ratikkaan ja istut väsyneenä ensimmäiselle vapaalle paikalle.

Seuraavaksi huomaat istuvasi exääsi vastapäätä.

Se luo suhun sellaisen mulkaisun, josta umpivarmalla ja alati panikoivalla naisenvaistollasi olet lukevinasi tukun ei-niin-mukavia tunteita.

Sinä: mitä helvettiä se tekee juuri tässä kulkuneuvossa ja oumaigaad se...

Share

Älä ole ehkäisyidiootti

Ladataan...

Edellinen teksti poiki yllätysmäärän kommentteja; todella todella suuri kiitos niistä kaikille! Kommentteja tosiaan on niin paljon, että valitettavasti voin tähän poimia vain muutamia, vaikka siellä on mahdottoman paljon tärkeitä asioita nostettu esiin. Suosittelen ehdottomasti lukemaan nuo kommentit läpi, mutta kerrataan ja koostetaan myös tässä hieman.

Kommenteissa nousi...

Share

Iloinen pannukakku

Ladataan...
maryjane sinkkublogi

Tää vois olla kategoriassa "Sinkku testaa". Oon nimittäin mainoksen uhri.
27 Dressesiä katsellessa (ja omia häitä suunnitellessa) tuli joka mainoskatkolla Happy Pancaken mainos. Se mainostaa itseään siis 100% ilmaisena treffipalveluna. Mielestäni siinä on enemmän tasoa kuin Suomi24, mikä ei toki paljoa vaadi, mutta esittelytekstit ja kuvat katsotaan ennen julkaisua. Eli sieltä löytyy jotain muuta kuin "Kysy jos kiinnostaa tietää." -lauseita.

Noh, imperiaalinen...

Share

Havaintoja sinkkuelämästä, osa 2.

Ladataan...
else watch this space

Ensinnäkin, kiitokset toimitukselle maininnasta! Nythän tässä tulee paineet oikeasti päivittääkin tätä blogia, heh.

Mutta asiaan. Sinkkuelämässä parasta on, ettei oikeasti ikinä tiedä, mitä seuraavaksi tulee vastaan. Niin kuin, ei todellakaan.. Jossei nyt elämän rakkautta, niin ainakin pieniä, hauskoja juttuja joille voi seuraavana baari-iltana hihitellä kavereiden kanssa...

Share

Åbo-K18!

Ladataan...

Tulin just kotiin Turusta. Vietin siellä kesäisen seksintäytteisen viikonlopun. Tai en oikeastaan, kerron tästä vielä tarkemmin mut käydään läpi eka taustoja. Mies tuli bongattua City-lehden nettisivuilta. Kaljupää, kiva normaali kroppa. Heitettiin pikaviesteillä kivaa läppää; pimeistä syysilloista ja niiden piristämisistä. Vink, vink. Mä annan ymmärtää, mutten ymmärrä antaa jos mies ei oo mulle kiva. Se pyyteli mua Turkuun luoksensa, lupasi tehdä mulle kotiruoka ja tarjota...

Share

Onko nykymaailma yliseksualisoitunut?

Ladataan...
Laura00 Cupcakes

Alastomuus. Seksi ja seksikkyys. Sitä näkyy joka puolella, paljasta pintaa. Joitakin se vihastuttaa, toisia ihastuttaa. Itseäni lähinnä ihmetyttää ja kyllä, myös vihastuttaa.

Onhan se hienoa, että nykyaikana saa ilmaista itseään melkolailla vapaasti. 70- ja 80-luvun aikaan koettiin suurta murrosten aikaa, kun seksuaalisuutta alettiin tuoda enemmän esille ja esimerkiksi homoseksuaalisuutta ei luokiteltu enää sairaudeksi.

Minusta tämä on kuitenkin nykyään mennyt jo liian pitkälle...

Share

Nainen ja ladattu ase

Ladataan...

Elokuvassa Sekaisin Marista esitettiin kiinnostava teoria. Ted on menossa treffeille kun hänen kaverinsa Dom moittii Tedin valmistautumista:

Dom: You choke the chicken before any big date, don't you? Oh my God, he doesn't flog the dolphin before a big date. Are you crazy? That's like going out there with a loaded gun! Of course that's why you're nervous. Oh my dear friend, please sit, please. Look, um, after you've had sex with a girl, and you're...

Share

KiinnostaaIhastuaRakastua

Ladataan...
datingpro Deittiviidakossa

Missä menee raja kiinnostumisella, ihastumisella, rakastumisella?

Olen kiinnostunut sinusta.

Kuulostaa jotenkin...tunteettomalta. Datingpro ei käytä koskaan tuota lausetta. Datingpro lähtee treffeille, jos mies on saanut kiinnostuksen herätettyä. En lähde treffeille lainkaan, jos mies ei millään tavalla vaikuta kiinnostavalta. Jos mies ensimmäisten treffien jälkeen vielä vaikuttaa kiinnostavalta, tarjoan mahdollisuutta uuteen tapaamiseen. Kiinnostuksen ja ihastumisen välinen...

Share

Pages