Kenelle niitä alusvaatteita myytiinkään?

Ladataan...
Kiisa Hear Hear!

Ajattelin piipahtaa pikaisesti New Yorker -vaatekaupan sivuilla katsomassa, olisiko siellä esitelty juuri sitä täydellistä mekkoa, jota jahtaan. Vaan meinasinkin nielaista kieleni ja seuraavaksi kuolla nauruun, kun näin heidän joulualusvaatemallistonsa mainoskuvat...

Share

Baarituttavuudet järjestykseen

Ladataan...
yksiplusnolla yksiplusnolla

Tiedäthän sen tilanteen kun taas soittaa joku mirkku tai petteri kenelle olet antanut baarissa numerosi ja et yhtään muista kenestä nyt onkaan kyse.

Herra Helpolla on tähän kätevä ratkaisu: tallenna mirkun tai petterin nimen perään puhelimeesi sen baarin nimi missä hänet tapasit, niin on helpompi muistaa kenestä on kyse. Eli esimerkiksi näin: mirkku_onnela. 

Hauskaa pikkujoulua!

Share

Silloin kun petin aviomiestäni

Ladataan...
Raisa ja Ellu Raisa ja Ellu

Tilanne alkoi lauseesta "meillä on vain satunnaista, hyvää seksiä".

Kumpikin oli tahoillaan naimisissa, eikä kumpikaan meistä aikonut erota. Avioliitossa kiehtoi turvallisuus, helppous ja asioiden yksinkertaisuus. Avioliitto on myös yhteiskunnallisesti hyväksyttävämpi vaihtoehto kuin keski-ikäisen naisen sinkkuilu. Avioliiton turvallisuudesta huolimatta kiehtoi...

Share

”Villihanhet lentävät heidän selässään” – eli seksivinkit 70-lukulaisittain

Ladataan...
Suttapakoon Sutta Pakoon

Joulunalusaika huokuu eroottista latausta. Viimeistään firman pikkujouluissa padot aukeavat, ja seksiseuraa vokotellaan estottomasti siviilisäädystä tai virkarooleista piittaamatta. Koska seitsemänkymmentäluku oli tunnetusti epäsovinnaisen seksuaalisuuden ja vapaan rakkauden keskeisintä kasvualustaa, haluamme nyt jakaa ennakkoluulottomimmat seksivinkit suoraan kyseiseltä aikakaudelta!

Olemme poimineet vinkit suorina ja sensuroimattomina biologi-kirjailija Alex Comfortin vaimonsa...

Share

21.

Ladataan...
riina_maria humputellen

Kun puhuin ensimmäistä kertaa tuhmia sängyssä, se oli hieman hämmentävää. Suuni avattua kundi nimittäin lopetti kaiken toimintansa kuin seinään.

MITÄ?

Ei, ei mitään. Laitoin suuni suppuun samantien, ja hommat jatkuivat kaikessa hiljaisuudessa. Kundi oli joko 

A) hyvin järkyttynyt kielenkäytöstäni

tai

B) muuten vain vähän hidas, ettei yksinkertaisesti voinut tehdä kahta asiaa yhtäaikaa. Eli kuunnella ja lykkiä minua menemään. Ehkä jopa puhua...

Share

Loput erät

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Koska (minulle itsellenikin tuntemattomasta syystä) pyrin rajoittamaan tapaamispäivitykset maksimissaan kolmeen postaukseen, joudun tällä kertaa tyytymään yhteenvetoon; jos kirjoittaisin tapani mukaan seksikerran per postaus, kirjoittaisin viime kertaisesta tapaamisestamme luultavasti vielä silloinkin, kun olisi jo seuraavan tapaamisen aika.

Koko päivän – tai siis seitsemän tunnin – saldo oli nimittäin:

  • Kuusi kertaa...
Share

..ruisleipää, maitoa, kondoomeja, päärynöitä...

Ladataan...

 

Eräänä iltana jäin pohtimaan miksi ja miten, joku niin tavallinen asia kuin kondoomi saa  nolostumaan.

Itse nolostelen hyvin vähän asioita kuin asioita. Vain tämä kortsu asia menee yli ymmärryksen. Luonnollinen asia aikuisten keskuudessa. Ehkä jopa hyvin fiksukin juttu. Mutta kun se saa posket punoittamaan. Jep, ja vielä...

Share

Omituiset miehet

Ladataan...
miz mizin miesmietinnät

Tapaus 1.

Muistatteko sen sekopää tapauksen? Matchattiin eräs päivä tinderissä ja tällä kertaa hän ei poistanutkaan minua, vaan kyseli useita viikkoja myöhemmin matchaamisesta jos tulisin hänen luo yöksi ja pidettäisiin vähän hauskaa. Tässä sen verran halut taas huipussa, että ajattelin ehkä suostua, koska en uusia petikumppaneita nyt haluaisi.

Tapaus...

Share

Toinen erä

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Logistiikkapomo kaataa lisää Proseccoa pahvimukeihin; hän on taas ottanut pullon mukaan, ja antaa sen avulla nyt ensiapua kliimaksin kuivattamalle kurkulleni.  

Makaamme alastomina sängyllä, minä yhä toisissa sfääreissä uuden ulottuvuuden löytämisestä; miten se kävikin niin helposti, miten se osasikin koskea juuri oikeista paikoista? Miten se tuntuikin niin älyttömän hyvältä?

“Sä olet uskomaton,” kuiskaan ja...

Share

Pages