9

Ladataan...
riina_maria humputellen

Pääni on todellakin sekaisin tällä hetkellä. Sekavaa tämä tekstikin tulee olemaan.

 

Olen mm. selvinnut ihan tolkuttomalta bileristeilyltä hengissä. Tuntenut itseni vanhaksi kyseisessä paikassa, ja kiittänyt henkiä siitä että minulla sattui olemaan palkallinen vapaapäivä eilen toimistolta. Thank God.

 

Satuin siis spontaanisti lähtemään kollegani mukaan Turkuun perjantaina ja siitä suoraan laivalle. En tuntenut muita hyttitovereitani entuudestaan, mutta auta...

Share

Ei sittenkään mitään muttia

Ladataan...
LonelyParade Lonely Parade

Huh huh, sanon vaan!

Ei siinä Kesäkollin viestissä, josta viimeksi bloggasin, sitten ollutkaan mitään muttaa. Ei mutan muttaa, todellakaan. Nimittäin, sen jälkeen on tapahtunut seuraavaa:

Viestin jälkeisenä sunnuntaina sain kutsun lähteä prätkäajelulle Ruissaloon. Käveltiin vähän ja katseltiin merta. Käytiin syömässä. Oli ihanaa. :)

Seuraavana perjantaina Kesäkolli pyysi minut luokseen pitsan, leffan, saunan ja poreammeen merkeissä. Oli ihanaa. :)

Sen jälkeen...

Share

Haluttomuudesta (taas)

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Olen viime aikoina analysoinut – tai yrittänyt analysoida – tunteitani Ykkösmiestä kohtaan. Avioliittoseksistä alkaa olla kohta vuosi (hmm, mitenköhän juhlistaisi tätä merkkipäivää), ja olen tullut siihen tulokseen, että alkaa olla aika hemmetin vaikeaa vielä nähdä toista seksuaalisena olentona.

Ehkä olen vihdoinkin saavuttanut sen, minkä Ykkösmies ilmeisesti saavutti jo lähes vuosi takaperin: en enää halua partneriani seksuaalisesti.

...
Share

Yksin

Ladataan...
Nenna L. Äiti tahtoo panna

Mia kirjoitti hienoa pohdintaa haluttomuudesta ja sen syistä ja seurauksista. Ajattelin jatkaa samalla aiheella, omasta kokemuksesta.

Rakastuminen on yhtäaikaa ihanaa ja kamalaa. Se laittaa pään ja koko elimistön ihan sekaisin. Ei ole nälkä, ei väsytä ja pää tuntuu pehmeältä hötöltä. Koko maailma on avoin. Sehän on mahtavaa. Ja sitähän sanotaan, että rakastuminen on ainoa sosiaalisesti hyväksytty psykoosin muoto. Ihmisistä ja suhteesta riippuen tämä vaihe kestää vaihtelevan ajan. Ja...

Share

Tärppikierroksen yksityiskohdat

Ladataan...
Sarah1984 Vauva unissani

Tulimpas vielä kirjoittelemaan tärppikierroksesta muutamien vuosien takaa.

Muistan todela hyvin tuon ajan. Silloisen miehen kanssa olimme yrittäneet 5kk, kyseessä oli siis kuudes yrityskierros.

Olimme aluksi 2-3kk menty vähän kokeilemalla mutta sitten 4 ja 5 kierros oli ollut ovistestit käytössä koska en todellakaan tunne ovista vieläkään.

Päätimme että kuudes kierros jäisi viimeiseksi koska aloin olla henkisesti riekaleina eikä se ollut enää tervettä kun alkoi tulla...

Share

dpo 8

Ladataan...
Sarah1984 Vauva unissani

Menin tekemään pregcheckin raskaustestin. Puhdas nega. Ei kai nyt tässä vaiheessa mitään näkyiskään.. vittu.

Kumminkin.. oli pakko.

Nyt tässä mietiskelen että onkohan dpo oikeasti tota luokkaa. Ensinäki edellinen kierto oli 27päivää. Aiemmat suurimmaksi osaksi 29-30. En tunne ovista mutta tiedän milloin ovis on tulossa. Päivästä en ole varma. Olin laskevinani että se olisi ollut silloin kp 16 eli 24.8 torstai jolloin oltiin sängyssä. Sen mukaan nyt olisi dpo8, voi myös olla...

Share

Sinkkudesta ja krapuloista

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Kaipaan kahta asiaa “aikaisemmasta” elämästäni: sinkkuaikoja ja krapuloita.

Tai tarkennettuna: sinkkuaikojen krapuloita – niitä, jotka vietettiin yhdessä BFF:n kanssa nuppi vielä edellisillasta turvoksissa, liian lyhyiden yöunien jälkeen tukka pystyssä vielä puolijuovuksissa edellisen illan toilailuille hihitellen.

Noina krapula-aamuina iltapäivinä nappailtiin särkylääkkeitä ennaltaehkäisevästi, tilattiin pizzaa ja katseltiin...

Share

Mennään kattoo Netflixiä ja chillaan

Ladataan...
HellinMatilda Terapiasalmi

Netflix and chill: code for two people going to each others houses and fuckin or doing other sexual related acts.

-Urban dictionary-

 

Eilen olin yksi aikuinen lisää Walkers-kahvilassa Helsingissä. Halu oli viedä tuleva seksuaaliterapeutti sinne missä nuoret ovat eikä odotella, että nuoret tulisivat minun luokseni. Mukanani toin omia ja Hiv-säätiöltä saamiani materiaaleja nuorille annettavaksi ja keskustelun herättämiseen. Kiersin kahvilassa pöydistä...

Share

virallinen flunssa

Ladataan...
Sarah1984 Vauva unissani

Mä oon sitten saanut flunssan takas. Eihän siitä ole kuin viikkoja kun viimeksi siitä kärsin.

Nyt on yskää ja vähän lämpöä. Ja tuntuu että korvissa soi. Ihan totta, en tiedä onko se lämpö vai kuvittelenko mutta mulla pyörii päässä ja tuntuu että veto on poissa.

Tänään mulla oli vapaapäivä ja vietettiin se kirpputoreja kierrellen ja kaverin kanssa lounaalla. Päivä oli todella pitkä.

Huomasin olevani pinna kireellä. Se ei oikeastaan vieläkään ole mennyt ohi. Sen lisäksi...

Share

No voihan taas sanonko mitä!!!

Ladataan...
miz mizin miesmietinnät

Viikonloppuna oltiin tosiaan tyttöporukalla laivalla ja tietenkin laivatapaus oli siellä töissä silloin. Ensimmäisenä iltana hän ei tullut yökerhoon, vaikka sanoi ehkä tulevansa työvoron päätyttyä ja toisena iltana törmättiin klubin sisäänkäynnin edessä. Puhuttiin siinä vähän aikaa. Hän kysyi mitä meinataan tehdä kavereiden kanssa johon vastasin englanniksi meidän etsivän hyttibileitä ja oikeastaan...

Share

Pages