Linkkilista maanantaille, tai: Carrie on huora ja The Hawkeye Initiative

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Maanantaisin on lupa olla tuottamatta mitään omaa ja jakaa sen sijaan vain kiinnostavia linkkejä.

- No, Carrie Bradshaw Was Not "Such a Whore" (The Atlantic)...

Share

Kamalat ihanat miehet

Ladataan...
piilonen Aallon harjalla

Kuten edellisessä tekstinpätkässä lupasin, niin nyt on aika niille paljastuksille tämänhetken miehistä. Jatkossa tulen kirjoittamaan niistä päivistä joissa tapahtuu ja käytän jotain tiettyjä nimityksiä henkilöistä. Tässä saatte pienet kuvaukset heistä, ja mikäli ilmenee joku uusi niin lupaan, että kirjoitan hänestäkin esittelyn.

 

Plan B: Kyseessä on aivan ihana mies, joka harmi vaan (kappaskummaa...

Share

Taustakartoitusta tilanteesta ennen aloitusta

Ladataan...
piilonen Aallon harjalla

Minulla ei ole ongelmaa löytää miehiä, niitä kyllä pörrää ympärilläni jos niin voisi sanoa. Ongelmaksi on muodostunut löytää mies, josta pidän ja tällä ei ole jo parisuhdetta. Olen lähes tai itseasiassa voisin sanoa, että koko elämäni löytänyt itseni suhteista jotka ovat päällittyneet toisen osapuolen jo olemassaolevan suhteen päälle. 

HOX!! Jos et voi sietää pettämistä lopeta blogini lukeminen NYT

Okei, mun...

Share

Vähän tuhma

Ladataan...
maryjane sinkkublogi

Työpaikkaflirtti on silloin tällöin ihan mukavaa. Mä en pidä itseäni mitenkään erityisen flirttinä ihmisenä, samanlaista vitsiä tulee heitettyä oikeastaan kaikille. Myönnetään, että on kuitenkin ihan kiva huomata, jos pääsee samalle aaltopituudelle toisen ihmisen kanssa. Sitten sitä rupeaa miettimään, että miksi tällaisia ihmisiä ei tule vastaan jossain baarissa tai muualla vapaa-ajan vietossa. Yksi syy on varmaan se, että baarissa ihmiset ei usein oo ihan selvinpäin. Eikä yksin.

...

Share

Seksuaalistereotypioista, tai: Saako mies kieltäytyä seksistä?

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Mutta toisaalta sitten-blogissa pohdittiin pari viikkoa sitten suurta kysymystä: saako mies kieltäytyä seksistä? Olen kirjoittajan kanssa samaa mieltä siitä, että miehiin kohdistuu tietynlainen jatkuvan seksuaalisuuden tai halukkuuden paine – samalla tavalla kuin naisiin kohdistuu paine olla olematta liian seksuaalinen, tai ainakaan...

Share

Puolustuspuhe

Ladataan...
Ursulander Operaatio Ero

Mies nukkui yönsä sohvalla. Ei ole ensimmäinen eikä valitettavasti varmaan viimeinenkään kerta. Älkää olkoo huolissanne, se ei ole mikään selkävaivainen, ja minäkin olen siinä osani öistä viettänyt. Itse asiassa yleensä minä olen ollut se osapuoli, joka riidan ajautuessa inhottavaan, anteeksipyyntöä odottavaan umpikujaan haalii mielenosoituksellisesti peiton ja tyynyn ja poistuu äänekkäästi nyyhkien olohuoneeseen. Odottaen, että mies tulee sovittelemaan, pahoittelemaan, tunnustamaan...

Share

Et voi tulla enää takaisin.

Ladataan...
neiti Coco Oh dear Coco

 

Sunnuntai saattoi olla huonoimpia päiviäni pitkään aikaan. Tai ei oikeammin päivä vaan ne pari minuuttia, jotka romahduttivat koko syyslomani sellaiseksi pieneksi itkun sekaiseksi monsteriksi. Minä voisin sanoa, että voin vain syyttää itseäni, mutta se olisi vale. Minun ei tarvitse syyttää itseäni tästä. Minä en tehnyt mitään väärää. 

Antero otti yhteyttä ja koska tein...

Share

Hymiö

Ladataan...
TaruA Vauvakuumeeton

Bling, sieltähän se ilmestyi toiseen satsiin jumalattoman kalliita ovulaatiotestejä.

Ensimmäinen ajatus: Tulikohan tää tähän säälistä eikä oo kuitenkaan totta?

Toinen ajatus: Mun eka ihan oikea ovulaatio, jipii!

Kolmas ajatus: Kääk, pitäiskö tänään harrastaa sitten seksiä vai ei?

Neljäs ajatus: Eilen harrastettiin, se saa riittää. Ei tarvii "pakolla". Huh.

Viides ajatus: Kääk.

Share

Blast from the past

Ladataan...
Lisko Back to square one

Olin eilen hyvän ystäväni 30-vuotisbileissä. Siellä oli useita puolituttuja, joita olin viime vuosina tavannut sen verran usein, että he tiesivät, että minulla oli ollut joku, josta nyt olin eronnut. Koska eron syytä ei yleensä ensimmäisessä lauseessa kerrota, varsinkaan puolitutuille, heillä on selvästikin vaikeuksia tietää, millaisesta kulmasta eronnutta täytyy lähestyä.

"Mä oon tosi pahoillani" yhdistettynä halaukseen on ollut tosi suosittu. Olen vastannut aina, ettei todellakaan...

Share

Pages