Tilataan kimpassa yksilöllinen sisustustarra

Ladataan...

Olin toisilla treffeillä henkilön kanssa, joka sai mun sydämen iloiseksi. Asiat klikkasivat. Meitä nauratti samat asiat, kommunikaatiossa oli vinksua, meillä riitti juteltavaa, rakastimme pokémoneja, ja vaihdoimme satoja pitkiä viestejä.

Sanoin toisien treffien päätteeksi, että haluaisin koskea häntä. Hän kertoi, ettei ole ihastunut minuun, vaikka nauttii seurastani. 

Minulla nousi kyyneleet silmiin, koska olin pettynyt tästä tiedosta. Sanoin ääni väristen sen olevan...

Share

WOL, Englanti

Ladataan...

Mr. London

Löytöpaikka: yökerho Berliinissä

Tutkimusaika: 5 h 57 min

Tutkimustapa: koreografinen sekä fyysinen

Tuloksellisuus: Englannin kielen sanavaraston laajeneminen, wifi = wiffy. Kuulostaa mielestäni villakoiralta. ”Come here, Wiffy!” tai tarvittaessa kääntyy myös pikkutuhmuuteen ”Would you like to share your very strong wiffy..?”

...

Share

Pari syytä jättää peniksen koko kertomatta Tinderissä

Ladataan...

Tuo edellinen postaus antoi viitteitä siitä, että romantiikka on vaan brändätty tosi paskasti. Tarvitsisi tehdä jokin Itella-uudistus, jotta tajuaisi sen olevan ihan vaan tavallista postin kantamista laatikkoon. Tai no, ruohonleikkuuta, ja mitä näitä nyt on.

Vaihdoin viestejä tyypin kanssa, joka ei keskustelusta juuri innostunut. Paitsi, kun hän sai livautettua seksin keskusteluun. Sen jälkeen hanat olivatkin auki tavalla, joka kiinnosti eniten käyttäytymistieteen tasolla. ...

Share

Ei sittenkään kovin aikuinen

Ladataan...
TrineH En suostu jäähylle

Nyt tulee sitten ihan päiväkirjatasoista teinimäistä ja suodattamatonta riutumista seuraavaksi, joten suosittelen hyppäämään suoraan johonkin aikuisen ylläpitämään blogiin, jos aikuinen teksti kiinnostaa.

Olin vastaamassa Organic loverin kommenttiin, joka oli edellisessä postauksessa, mutta vastaus alkoi venyä niin pitkäksi rutinaksi, että ajattelin rutista aiheesta...

Share

Voisitko lähettää minulle kuvia sukupuolielimestäsi?

Ladataan...
riina_maria humputellen

Istuin kerran junassa ja chattailin silloisen fuckbuddyni kanssa. Meillä oli ihan käsittämättömän hyvää seksiä, ja olihan mies komeakin. Flirttailimme viestitse ja illalla olisi tiedossa varmaa seksiä. Hetken kuluttua kundi lähettää minulle kuvan. Siinä oli hänen kyrpänsä. Kovana. Pystyssä. Valtavana. Katsoin silmät suurina kännykkäni ruutua. En kylläkään mitenkään ihastuksesta, vaan lähinnä kauhun sekaisin tuntein ja piilotin kuvan nopeasti pois ruudulta.

Helvetti vie, mä olen...

Share

Rakkauden varoitusmerkit

Ladataan...
PleaseLikeme Pliis, Like me!

Olin viikonloppuna ihan oikeilla treffeillä! Musta tuntuu, että tapasin tulevan aviomieheni. Ihan utopinen fiilis tavata ihminen, josta ei keksi yhtäkään ärsyttävää piirrettä tai ominaisuutta. Yleensä mennään kaavalla valitse seuraavista kaksi: ulkonäkö/luonne/kemia. Mutta tässä miehessä oli kaikki! Parasta oli, että se sai mut pitämään itsestäni. Se herätti mussa jotain eloon, ja se on vaan ihan parasta. Oon nyt koko viikon luukuttanut Youngheartedia ja tuntenut oloni ihan teiniksi. 

...
Share

Oma seksuaalisuus, pehmeästi

Ladataan...
Bodynotes Bodynotes

Olin paritanssitunnilla, jalassani korkeat tulipunaiset lakeerikorkokengät. Tunnustelin oloa. Olipa komeaa, olla siellä korkealla. Ryhtini aukesi ja tunsin itseni uljaaksi kuningattareksi. Tuntui ihmeen turvalliselta olla niin elossa.

Mietin, miksi en sallisi tätä onnea itselleni enemmän? Uskaltaisinko yhä useammin olla se nainen, joka olen oikeasti? 

Kohtasin tanssisalin reunalla seisovan vanhemman naisen katseen. Hymyilimme, tunnistimme...

Share

Vetovoimainen parisuhde on mahdollisuus parantua ja olla vapaa

Ladataan...
läheiseksi läheiseksi

Ihana, hullaannuttava, ihmeellinen ihastus ja rakastus! Hurja, päihdyttävä ja pakottava vetovoima! Kiima, vimma, halu! Kuulostaako tutulta? Olemme tavanneet uuden ihmisen, jonka kanssa kaikki on ihmeellistä! Sukat pyörivät jaloissa, perhoset vatsassa ja aivot ovat kierroksilla, tavarat putoilevat käsistä ja sydäntä ihan särkee, kun kaikki tuntuu niin paljon. Tulee tunne, että olen...

Share

Tänään minä kaipaan poikaystävää

Ladataan...
riina_maria humputellen

Tiedättehän elokuvissa sen kohdan, kun päähenkilö herää aamulla, ja hamuilee silmät kiinni tyhjää kohtaa sängyssään? Silmänsä avattuaan, hän katsoo tyhjää kohtaa sängyssä ja antaa katseen jäädä hetkeksi siihen lepäämään.

 

Sellainen aamu minulla oli tänään. Jos minulla olisi ollut joku lempikundi tänä aamuna vieressäni, olisin hivuttautunut lähemmäksi, suukottanut hänen niskaa ja jäänyt ihan hetkeksi vetkuttelemaan lakanoihin, silmät hieman aamusta turvonneena ja tukka ihan...

Share

Sinun kroppasi ei ole sinun

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Onko teistäkin viime aikoina tuntunut siltä, että elämme pian täysimittaisessa dystopiassa – sellaisessa, jossa naisilla ei ole kovin hääppöiset oltavat? Venäjällä puolison tai lasten pahoinpitely ei ole enää rikos (ja tämän seurauksena lähisuhdeväkivaltaa koskevat...

Share

Pages