Pitihän sitä kokeilla eli Viinimiehen paluu

Ladataan...
00500HKI 00500 Helsinki

Neiti Y: Pari postausta takaperin tuli satuiltua, että Viinimies ei enää kiinnosta. No nyt kävi kuitenkin niin, että Vinkkiksen lähettämät kaipailevat viestit saivat selkärangan lopulta taipumaan. Asiaan toki vaikutti myös se, että ehkäisystä oli keskusteltu etukäteen (muistanette ehkäisyidiotismin).

Eräänä arki-iltana Viinimies sitten seisoi alaovella. Odotin tuttuja...

Share

Kotileikki

Ladataan...

Raskainta minulle on jatkuva eroaminen. Se, että hän tulee vain taas kohta lähteäkseen. Tarkoittaa tietenkin pelkkää hyvää ja tulee (ymmärrykseni ja tietämykseni mukaan) ensisijaisesti lapsen vuoksi, mutta silti. 

Tiedättekö minkälainen ilme on koiralla kun se jää rysän päältä kiinni pureskeltuaan eteisen maton riekaleiksi? Juuri se anteeksipyytävä ja katuva katse? Mieheni perusilme. Se on jo niin "perus" ettei se merkitse enää mitään, se jo ärsyttää. 

Hän tuli eilen ja oli...

Share

Orgiat pirkanmaalaisessa olohuoneessa

Ladataan...

Naiset harrastivat seksiä mieluiten pimeässä tai vain vähäisten valonlähteiden ympäröimänä. Naiset myös jättivät ylleen jotain: rintaliivin tai muun asusteen. Näin siis antiikin Roomassa, jos satuit olemaan vapaa nainen. Orjat ja prostituoidut toki olivat irti kainouden kahleista. Miehiä ei häveliäisyys sitonut...

Share

Onko pakko haluta?

Ladataan...

Luen Cougar Womanin postauksia puutteessa olemisesta ristiriitaisin fiiliksin. Olen surullinen hänen ja Ykkösmiehen tilanteesta ja toivon että apu löytyy testosteronista, mutta samalla tunnen rinnassa kaihertavan kateuden. Halutapa noin paljon!

Itse kun en halua seksiä yhtään. Zero. Nada. Njiente.

Haluttomuutta on puitu niin kotona kuin ammatti-ihmisenkin luona, mutta viimeisimmät ammatti-ihmisen...

Share

Urologiikkaa?

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Ykkösmies kävi sitten urologilla maanantaina jonotettuaan kiltisti puolentoista kuukauden päähän allakkaan ruksittua aikaa. Ajan saaminen kesti, sillä kyseessä ei ollut hätätapaus (urologi ei ilmiselvästi ole koskaan tavannut minua).

Käynti oli ollut lyhyt, eikä lääkäri ollut koskenut Ykkösmieheen käsipäivää enempää. Risti kätensä pönäkän vatsansa peitoksi ja tiiraili Ykkösmiestä silmälasiensa ylitse lukien samalla puolihuolimattomasti testituloksia....

Share

Kuumaa postia, tai: Yllätyspaketti RFSU:lta

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Onko mitään hirveämpää kuin sateinen alkuviikko? kysyy tämä bloggaaja retorisesti tänään. Ja vastaa sitten itse: On. Nimittäin sateinen tenttiviikon alkuviikko. Ihan epätoivon suohon ei sentään ole tarvinnut vielä vaipua, sillä posti toi aamulla piristystä päivääni - RFSU:n minulle lähettämän paketin, jonka avaaminen oli vähän kuin synttärit, joulu, juhannus ja pääsiäinen kaikki yhdellä kertaa.

...

Share

Kuinka paljon on tarpeeksi?

Ladataan...
vagabond Äiti älä pelkää

Seksiä siis. Kuinka paljon seksiä on tarpeeksi? 

Jos minulta kysytään, niin päivittäin, tai vähintään joka toinen päivä. Useammankin kerran per päivä kävisi oikein hyvin, ainakin välillä. Jos mieheltä kysytään, niin ehkä kaksi kertaa viikossa, eikä hän aina silloinkaan välttämättä tule. 

Harmittaa ja hävettää, että haluan enemmän. Elän tässä opitussa kuplassa, jossa mies haluaa ja nainen kieltäytyy. Meillä nainen haluaa ja mies nukahtaa. Haluan olla välittämättä, mutta välillä...

Share

Miltä tuntuu… miehen haluttomuus?

Ladataan...
Toimitus Toimitus

”Kukaan ei voi kuvitellakaan, miten hiljaista meidän makuuhuoneessamme on. Ja miten se minua turhauttaa.”

-CougarWoman

Miltä tuntuu, kun pitkäaikainen kumppani ei halua seksiä? Hyväksyäkö vai hyljätä? CougarWoman raottaa taas verhoa eroottiseen elämäänsä...

Share

Käynti urologilla

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Tänään se sitten vihdoin tapahtuu. Ykkösmies menee ottamaan sormen hanuriin puhumaan urologin kanssa haluttomuudestaan ja alhaisista testosteroniarvoistaan. 

Olen itseasiassa todella onnellinen ja onnekas, että minulla on mies, joka ei välttämättä ole se maailman romanttisin, mutta joka ottaa suhteemme niin vakavasti, että on valmis avautumaan ventovieraalle varmasti arasta ja vaikeasta aiheesta. Minun mielestäni se, että...

Share

Kiukkupuuskia

Ladataan...
vagabond Äiti älä pelkää

Se suuttui mulle! Ensimmäistä kertaa ikinä. 

Tultiin juhlimasta ja jotain ähellettiin pitkän illan päätteeksi sängyssä. Väsynyttä touhua. 

Sanoin (muistikuvani mukaan), että ei sun tartte, jos et halua. Räpeltää siis. En ollut mitenkään kiukkuinen, kunhan sanoin. 

Tää suuttuu ja kääntää kylkeä, ja sanoo jotakin tyyliin että jaahas, yötä sitten. Kysyin, että onko se tosissaan, ja tämä tuskastui ja totesi, että ei hän näemmä osaa tehdä mitään oikein. 

Sitten vähän...

Share

Pages