Väestöliitto: Rakkaus on sitä että seksillä ostetaan normaalia käytöstä

Ladataan...
Marsu Marsublog

 

Muistakaa että pillun antamisen seurauksena mies voi jopa autella kotona! Kiva!

 

Freshit sukupuolistereotypiat, Väestöliitto.

 

 

Share

Miksi penistä pitäisi imeä kaksi minuuttia päivässä?

Ladataan...
Tero Kartastenpää Toimitus

Tero Kartastenpää kirjoittaa toimituksen blogiin kolumnin kerran kuussa. Tällä kertaa Tero soitti Tanskaan kysyäkseen päivittäisestä suuseksistä.

Elämä olisi helpompaa, jos olisi muna suussa. Silloin ei ehtisi miettiä maahanmuuttoraivoa, yt-kierrettä ja akateemisuuden rappiota. Ai niin olen hetero, ei...

Share

Ihmissuhteiden määritelmä

Ladataan...
Ekhidna Think or just do it?

Puhutaanpa miehen ja naisen väleistä ja siitä kuinka nykypäivänä pitää olla niin pirun tarkka määritelmä kaikelle.

Mikä on kaverin ja ystävän ero? Mikä on ystävän ja fuck buddyn? Jos menee exän kanssa menee sänkyyn ja näkee häntä silloin tällöin,onko hän vielä ex?  

 

Jos ei,niin mikä sitten? Missä vaiheessa pitää miettiä kenen kanssa on ja miten,mikä hän on statukseltaan minun elämänvihkossa?? 

 

...

Share

The struggle is real

Ladataan...
Carla palaset

Olen jumissa. Friendzonessa. Tai en minä, vaan se ihan kaveri vaan. 

Olen yrittänyt ja olen yrittänyt olla yrittämättä. Haluaisin niin kovasti, että tämä toimisi. Että tämä olisi se juttu. Meillä on ihan hauskaa, kutkuttavaakin ehkä, muttei kuitenkaan sähköistä. Kaipaisin niin kovasti kipinöitä ja kunnon säväreitä. Tiedän millaista se voisi parhaimillaan olla. Se, kun kemiat kohtaavat niin vahvasti, että pelkkä toisen läsnäolo saa...

Share

Naiseus

Ladataan...
Naislaif Naislaif

Melkein muistan hetken, jolloin naiseuteni herahti jäseniini.

Se vyöryi kostena kesäsateena ja jakautui jokaiseen soluun. Se tuli riemukaasti. uhmaten entistä. Se pyyhki menneen ulos kehosta ja sulki oven kiinni perässä. Se sisusti. Aukoi ovia ja tuuletti. Se otti määräysvallan ja suuntasi kulkuni näyteikkunoiden luo. Se käänsi päätäni toiseen suuntaan ottamatta huomioon haluani. Se väläytti värejä, lyhyempää helmaa ja sellaista konservatiivisempaa, töihin sopivampaa.

Ei kelpaa...

Share

Jaksamisen äärirajoilla

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Kun Valokuvaaja tuli vierailunsa yhteydessä seuraavan päivän jatkovierailulle, minä näin jo silmistään, että hän oli väsynyt. Väsynyt olin tosin itsekin, olinhan viettänyt suurimman osan yöstä valveilla hänen unista hengitystään kuunnellen, yrittäen mukautua uuden kehon halaukseen. Silmäpussini olisi voinut vuokrata väliaikaismajoitukseksi orvoiksi jääneille kengurunpoikasille, ja Valokuvaajakin oli hieman…hiljaisen oloinen.

Mutta minun väsymykseni on...

Share

Karvakuulat

Ladataan...
LadyLipstick Lipstick Mafia

Vilja: Mun täytyy kertoa yksi juttu teille. Nyt kun olen toista kertaa raskaana, niin aivastaessa välillä lirahtaa. Jotain jumppaa tarttis varmaan tehdä! Mitä te konkarikantajat ootte käyttäny, onks teillä jotkut kuulat?

Maiko: Vilja, no et ole todellakaan yksin. Mut eikö ole perseestä? Siis lirahtelu. Tai siis vehkeestä.

Vilja: No mullon kyllä jotkut tommoset kuulat. Sain ne miehen siskolta second-handina. Pitäis vaan käyttää niitä. Ohjeissa luki, että “Aseta sisään vaikka...

Share

Tinderpähkäilyä

Ladataan...
mandy Eksyksissä elämässä

Mukavan Miehen kanssa näimme viimeksi melkein kaksi kuukautta sitten ja seksiä sen jälkeen on ollut vain kerran, sekin todella huonoa. Nyt on kummasti alkanut taas kutkuttaa vanha kunnon tinderöinti.

Yksi syy siihen miksi en ole vielä sinne palannut on se, että kaikki kuvani ovat yli vuoden vanhoja. Ja muutoksia ulkonäössä on ainakin sen verran, että varmasti treffeille mennessä vastakkainen osapuoli huomaisi ettei ole ihan sama typy kyseessä. Ainahan voi ottaa uusia kuvia, mutta...

Share

Höttöö ja hattaraa

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Puuma on pimahtanut. Siis oikeesti. Siis ihan aikuisten oikeesti. 

Päässä ei ole juurikaan älyllistä toimintaa; juuri ja juuri selviää työhommista. Unohtelee papereita printteriin, printtaa vääriä ulos, heittää tarvittavia roskiin. Hymyilee muikeasti koko ajan, vaikka tuulettimesta lentäisi sontaa vasten kasvoja.

Hymyili jopa tänä aamuna, kun liukastui pihalla; hymyili, koska oli niin ällöpositiivinen, että selkänsä...

Share

Vikkelä tapaus

Ladataan...
miz mizin mies mietinnät

Olen tyystin unohtanut kertoa tästä vanhasta tapauksesta, mutta tapasin hänet yllätys yllätys baarissa. Katseemme kohtasivat ja myöhemmin tämä komea nuorukainen (25v.) tuli juttelemaan kaverinsa kanssa pöytäämme. Hän suostutteli minut jatkoille, vaikka sanoin etten halua petipuuhia ja hän sanoi ettei ole mikään pakko harrastaa seksiä. No ei ole varmaan mikään ihme, että siihen se meni, vaikka ihan täysin huomaamattani. 

Tällä herralla oli taitavat sormet ja olin juuri sanomassa jos...

Share

Pages