Eniten ärsyttää (kaikki)

Ladataan...

Voi elämä, että taas pitää olla asiat hankalia.

En muista avauduinko täällä omalla tontilla vai muiden blogien kommenteissa siitä, että kierukan saaminen ehkäisymuodoksi on kiven alla omalla kohdalla. Uuden elämän arvoitus kertoi omassa jälkitarkastus -kirjoituksessaan, että hänelle laitettiin kierukka heti...

Share

Naisen "ihanan monimuotoinen" seksuaalisuus

Ladataan...
Virpi Salmi Toimitus

Seksi on naisille maailman hankalin yksinkertainen asia.

Yleisesti oletetaan, että kaikki haluavat koko ajan nähdä, kuulla ja lukea seksiin liittyviä asioita – ja niin haluavatkin, jos katsotaan internetistä. Mutta samaan aikaan kukaan ei niinku oikeasti haluaisi nähdä, kuulla ja lukea seksiin liittyvää tuputusta – paitsi pervot ja viattomat lapset, jotka näkevät sitä vahingossa.

Samaan aikaan nainen haluaa itselleen hyvän seksielämän, mutta ahdistuu, kun joka puolelta...

Share

Äänestys, tai: Millä nimellä viittaat vaginaasi II

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Sillä välin kun minä pääsiäislomailin Berliinissä, osallistuitte te aktiivisesti keskusteluun vaginan nimeämisestä. Kiitos siitä kaikille! Kommentit olivat kiinnostavia, viihdyttäviä, ja vielä lisäksi sivistäviä - joukossa oli nimittäin sanoja joista en ollut koskaan kuullutkaan! Ja koska erilaisia nimiä oli niin monta, päätin koota ne vielä yhteen kuvaan näin kaikkien...

Share

HUUTELUA HILJAISUUDESTA

Ladataan...
Sissi Mai Vauvakuumemittari

Puolentoista kuukauden hiljaisuus. Sinä aikana ei oo tapahtunut mitään. Tai paljonkin, mutta ei sitä mitä on toivottu ja odotettu. Minä oon ollut hiljaa, kun jotenkin tuli sellanen olo että manaanko nyt itselleni huonoo onnee kirjottelemalla tänne kuinka paljon sitä lasta toivoisin. En oo taikauskonen, mutta ahdistus hiippailee mun kimppuun välillä ihan ihme reittejä.

Vauvojen ajattelu oli oikeesti tosi kivaa ENNEN kun ryhty tähän vauvantekopuuhaan. Sillon, kun kuvitteli että niitä...

Share

Kun ei saa

Ladataan...
saimah Mintulle mies 2014

Pläräilin Lilyä ja vastaani tuli toimituksen blogin kysymys: kuinka kauan olet ollut ilman seksiä: http://www.lily.fi/blogit/toimitus/osallistu-trendin-jutun-tekoon-kuinka-kauan-olet-ollut-ilman-seksia. Päätin vastata ja koska tämä tematiikka sopii omaankin blogiini kopion vastaukseni tännekin.

Vuosi- puolitoista vuotta on pitkä aika nuoren naisen elämässä. Unohdin...

Share

Hat trick

Ladataan...
saimah Mintulle mies 2014

Kolme sinkkutyttöä Barcan reissulla. Say no more. Meillä oli makee kämppä, kaupunki on makee, me oltiin makeita. Viisi päivää aurinkoa, kauneutta, cavaa ja toinen toistaan parempia mojitoja. JA sisällä sai vielä tupakoida vaikka se oli Suomessa kielletty jo pari vuotta aiemmin. Juma.

Olen ehkä aika takakireä ihminen ja ainakin aivan kädetön flirttailemaan tai pokailemaan. Lomalla tapahtuu jotakin: minusta tulee rento ja paljon estottomampi. Siihen liittynee vieras paikka, hyvä seura...

Share

Meidän Helsinki #3

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Rutiinit hyvin hallussa: aamuseksi – check. Aamusuihku – check. Kiireetön aamiainen – check. Kanadan (nuorten) jääkiekkojoukkue samaan aikaan aamiaisella – check. (En edes huomannut ennen kuin Nörttipoika erikseen kiinnitti huomioni.)

Aika alkaa taas turistiksi ja suunnata Suomenlinnaan. Huhtikuussa. Kyllä, olemme idiootteja.

Kauppatorilla oli aikaa vielä yhdelle turisti...

Share

Valitse se kiltimpi mies

Ladataan...

Irma-täti ei oikeasti tiedä mitään miehistä. En ymmärrä, en osaa lukea heitä. Onko kiinnostunut vai ei? Mitä tarkoittaa ja mitä ei? Noh en tiedä onko sillä nyt edes mitään merkitystä, mutta jotain olen kuitenkin oppinut tässä hieman yli vuoden sinkkuelämästä. Valitse se kiltimpi mies. Ihan sama vaikka et haluaisi edes seurustella vaan pelkkää sutinaa. Silti. Valitse se kiltimpi mies. Kusipäät ovat liian kuluttavia.

Valitse se mies joka kysyy kuulumiset. Älä sitä josta ei kuulu...

Share

Fail #1

Ladataan...
saimah Mintulle mies 2014

Tällaisena krapula-aamuna on ihan kiva herätä yksin, ei tartte puhua kellekään. Hädin tuskin pystyy leipää näykkimään suuhun, kyllä sitä tuntee taas eilen vetäneensä viiniä ihan enemmän kuin juomasuositukset sallii.

Tuli mieleen vastaavanlainen kaunis aurinkoinen aamu kun asuin vielä muualla muutama vuosi sitten. Oltiin oltu kaverin kanssa silloisessa Hamletissa joka tunnetaan palomiesten ja poliiisen kantiksena. Pilkun aikaan kierreltyäni jo jonkun aikaan kyselemässä "ootshä...

Share

Look ma no hands!

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Lauantaiaamu Helsingissä; raukeita kosketuksia, kiireetöntä himon herättelyä. Voisin niin helposti tottua Meidän Aamurutiiniimme: unista heräämistä sylikkäin, toisen unesta hieman rohtuneet huulet huulia vasten, kehon lämpö, se jo niin tutuksi tullut ominaistuoksu – häivähdys edellispäivän parfyymia, loput sitä yhtä yksilöllistä kuin DNA; sitä jonka tunnistaisi missä vaan.

Sukelsin peiton alle, piirtelin alaspäin jatkuvaa viivaa Nörttipojan...

Share

Pages