Ladataan...
Eroottisia tarinoita

Kun palasin seuraavana päivänä kotiin, oli kello jo yli yhden iltapäivällä. Miehet olivat pitäneet minua valveilla ja ottaneet minut vuoron perään ja yhtä aikaa. Aluksi olin tehnyt kaiken, mitä he olivat halunneet. Olin ottanut suihin, Jackson oli runkannut rintojeni väliin ja lauennut niille, pilluni ja peräaukkoni olivat vuotaneet solkenaan siemennestettä.

Kun ensi kiihko oli mennyt ohitse, ja tunnit olivat kulkeneet aamuyön puolelle, olin huomannut, etten enää itse ollut niin innokas kuin alussa. Kehoani oli alkanut särkeä ja kolottaa ja lopulta olin ilmoittanut, etten jaksanut enää. 

Jackson oli lähtenyt aamuyöstä ja olin nukkunut Teemun kanssa. Mies oli aamulla yrittänyt käydä uudelleen kimppuuni ja huokaillut, miten uskomaton edellisyö oli ollut. Olin vetäytynyt Teemusta eroon ja mennyt suihkuun vedoten siihen, että kehoni oli niin arkana. Tosiasiassa en tuntenut itseäni läheskään niin käytetyksi kuin silloin, kun Tamás oli käynyt huoneessani. Minulle yö ei vain ollut ollut läheskään niin järisyttävä kuin Tamásin kanssa viettämäni. Teemussa tai Jacksonissa ei ollut mitään vikaa. He eivät vain olleet isäpuoleni. Olin luvannut kuitenkin tavata Teemun vielä samana iltana. 

Kun saavuin kotiin, kuulin askeleet heti, kun kolautin oven kiinni takanani. Kovetin itseäni sen pari sekuntia, mitä Tamásilta kesti tulla halliin. 

- Missä sä oot ollu?, mies äyskäisi minulle harmaat silmät lyijynharmaina ja pystysuora, kova juonne kurtistettujen kulmiensa välissä. 

Hän pysähtyi hetkeksi parin metrin päähän ja askelsi sitten lähelleni silmät viiruina. En saanut sanaa suustani ja tuijotin Tamásia silmiin. En ollut nähnyt häntä kuin muutamien hetkien verran yhteisen yömme jälkeen. Hän oli ilmeisesti huomannut, kuinka järkyttynyt olin ollut, eikä ollut tullut huoneeseeni tai painostanut töihin. Minulla oli ollut ikävä Tamásia. Mieleni teki silittää juonteet pois otsalta ja upottaa sormeni hänen suortuviinsa. Hänen tuoksunsa ympäröi minut kuin loitsu.

 - Sun äitis sanoi, et sulla oli treffit. Sun naamasta näkee, et sä oot käyny panemassa. Teemuko se oli? 

Miehen äreä ja ilkeä sävy herättivät minut lumouksesta hetkeksi. Nostin leukaani.

- Ja mikähän sä olet sanomaan mitään? Mutta joo. Mä olin panemassa. Kahden miehen kanssa!

Näin, kuinka Tamásin kädet puristuivat nyrkkiin ja kivikovassa harmaassa katseessa kyti raivoa.

- Vai oikein kahden. Pojilla onki ollu elämänsä ilta. Oliko sulla?, Tamás kysyi vaarallisen venyttelevään sävyyn. - Tulitko sä yhtä monta kertaa kuin mun kanssa?

Epäröin hetken liian pitkään, astahdin taaksepäin ja Tamás astahti lähemmäs.

- Se ei ollut yhtä hyvää ilman mua, eihän?, mies tokaisi.

- On sulla otsaa, minä sain henkäistyä.

En saanut suoranaista valhetta suustani. Huuleni vapisivat ja nielaisin kuuluvasti, sillä yhtäkkiä minusta tuntui siltä kuin alkaisin itkeä hetkenä minä hyvänsä. 

Näin kuinka suuttumus ja jokin muu taistelivat Tamásin kasvoilla. 

Jokin muu näytti voittavan, ja äkkiä mies ei enää näyttänyt vihaiselta. Päinvastoin, hänen hartiansa rentoutuivat, hän huokaisi ja otti kasvoni käsiinsä. Silmäni etsiytyivät Tamásin silmiin ja rintaani puristi taas tutulla tavalla. Tuijotin hänen harmaisiin silmiinsä, jotka olivat pehmenneet ja lukittuneet omiini. Mies painoi huulensa hetkeksi huulilleni, ja oli kuin kukaan muu ei koskaan olisi minua suudellutkaan, vaikka suuni oli turvoksissa toisista miehistä viime yön ansiosta.

- Mulla on otsaa, koska se on mulle ihan samanlaista. Sä oot mun veressä kuin kuume. 

Painoin pääni miehen paitaa vasten ja annoin hyvän olon ja kipinöivän jännityksen virrata sisääni. 

- Sun äiti lähti Tukholmaan pariksi päiväksi. Lähtisitkö sä mun kans syömään? Musta tuntuu, että meidän pitäis jutella. 

Vaihdoin painoa jalalta toiselle ja nyökkäsin myöntävästi ennen kuin ajatus oli kunnolla edes kiteytynyt mielessäni. Olin ehkä suunnitellut meneväni Teemun luo ja olisin ehkä pystynyt pysyttäytymään suunnitelmassani, jos Tamás olisi ollut ivallinen, ilkeä tai välinpitämätön. Hellyys oli kuitenkin yllätys ja sellainen täsmäase, että se räjäytti kaikki tämän maailman Teemut ja itselleni antamat lupaukset mielestäni jonnekin kauas universumin toiselle puolelle. 

- Mihin me mennään?, kysyin ja tunsin, kuinka Tamásin kädet hieroivat selkääni ja hänen leukansa painui päälakeani vasten. Huokaisin ilosta ja nautinnosta ja suljin silmäni. 

- Johonki hyvään paikkaan. Valitse sä. Nyt on arki-ilta, joten päästään varmaan mihin vaan. 

- Mä oon aina halunnu käydä Askissa. 

- Sulla ei olekaan halpa maku, Tamás sanoi ja kuulin hymyn hänen äänessään. 

Hän painoi minua tiukemmin itseään vasten ja koko ajan vatsassani kasvanut paine ryöstäytyi irti. Nostin käsivarteni hänen niskaansa, sulloin sormeni täyteen mustaharmaita hiuksia ja painoin hänen päätään alaspäin. Tamás henkäisi ja kirosi, tarttui takamukseeni ja nosti minut sitten muitta mutkitta syliinsä. Suutelin häntä aivan kuin en olisi nähnyt häntä sataan vuoteen ja maistoin samanlaisen epätoivon Tamásin vastauksessa. Mies työnsi minut hallin seinää vasten. Hän kannatteli minua toisella kädellään ja siveli hiuksiani toisella. Omat käteni vaelsivat hänen leveille harteilleen ja rinnalleen. 

Kun Tamás hamusi korvaani, minä livautin käteni hänen vyötäisilleen ja nykäisin vyönsolkea. Siinä samassa putosin maahan. Tamás irrottautui minusta hiukan ja nojasi otsaansa omaani vasten. Huohotin pienin, pinnallisin henkäyksin, ja käteni ojentui uudestaan miehen vyötä kohti.

- Ei, Tamás kielsi minua hengästyneesti.

- Mitä ei?, minä vingahdin pää tyhjänä ja vartalo pakottavan täynnä halua.

- Mennään treffeille, Tamás sanoi karheasti. - Käy ostamassa jotain kivaa päälle, pukeudutaan, syödään. Jutellaan. 

Räpyttelin silmiäni hämmentyneenä. 

- Eikö se ole aika...myöhäistä?, minä kysyin.

- Miten sitä sanotaankaan? Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, Tamás kysyi ja irvisti. 

Oli kuin jotain olisi rikkoutunut hänessä ja hänen kovapintaisuutensa alta olisi tullut esiin jotain muuta. Nyökkäsin hitaasti. 

- Okei.

- Hyvä, Tamás vastasi ja kuljetti käsiään käsivarsillani, vaaleanpunaisen mekkoni päällä, rinnoilta lantiolle. - Ja jos sä saat aikaa vietettyä jonkun kaveris kanssa alkuiltaan asti, sä tekisit mulle palveluksen. Mä en ole varma kestänkö mä hyvistä aikeista huolimatta, jos sä oot koko päivän täällä mun kanssa. 

Huokaisin, kun hän puristi pakaroitani. 

- Mutta ei Teemua, hän määräsi periksiantamattomalla äänellä. 

- Ei Teemua, minä kuiskasin tottelevaisesti. 

---------------------------------------------

Kiersin kaupungilla koko iltapäivän ja yritin löytää jotain sopivaa päällepantavaa. Olin tekstannut Teemulle, etten pääsisi tänään. En ollut selitellyt mitään, mutta ehkä hän ajatteli, että olin edelleen voipunut viime yöstä, koska häneltä tuli vastaukseksi vain neutraali Ok. Ja sitten kysymys, koska näkisimme uudestaan. En vastannut kysymykseen mitään. 

En löytänyt mitään sopivaa, ennen kuin astuin Kämp-gallerian kalleimpaan putiikkiin. Silmäni osuivat heti yksinkertaiseen, mutta huikean paljastavaan kirkkaanpunaiseen lyhyeen mekkoon. Siinä oli lyhyet hihat ja niin avoin kaula-aukko, että rintani tuntuivat pysyvän hädin tuskin piilossa. Vyötärö oli tiukka ja helmaosa liimautui takapuoleeni ja lantiooni ja loppui ennen reisien puoltaväliä. Jollei puvun kangas ja leikkaus olisi ollut niin ilmiselvän hienoa, vaate olisi voinut näyttää halvalta.

Minulla ei koskaan ollut ollut mitään sellaista vaatekaapissani, eikä minulla olisi ollut varaa edes ostaa mekkoa, jos minulla ei olisi ollut äitini minulle antamaa luottokorttia. Värähdin, kun muistin äidin ja tajusin, että olin ostamassa hänen rahoillaan treffimekkoa hänen miestään varten. Tässä sitä taas oltiin, mietin hetken. Sitten muistin Tamásin hellän, omistavan suudelman ja hänen epätoivonsa, ja kaikki muu pyyhkiytyi pois päästäni. Kävelin kassalle ja maksoin mekon.

Vietin päivää Eveliinan kanssa ja saatoin hänet Linnanmäelle. Söin siellä hattaran ja katsoin jonkin ajan päästä kelloa. Tamás oli viestittänyt, että pöytä oli varattuna seitsemäksi ja viisarit näyttivät nyt puoli kuutta. Kun saavuin kotiin, Tamás ei ollut paikalla. Kävin suihkussa, föönasin hiukseni lainehtivaksi ja kiiltäväksi vaaleaksi putoukseksi ja hieroin itseeni tuoksuvaa öljyä, jota olin ostanut Stockmannin kosmetiikkaosastolta. Meikkasin ja punasin huuleni saman värisiksi kuin uusi mekkoni ja puin päälleni. Olin juuri kiinnittämässä kaulaani kullanväristä pantamaista kaulakorua, kun kuulin Tamásin tulevan kotiin. 

Kello näytti puolta seitsemää ja olin huoneessani. Jännitys lehahti lävitseni. Huikkasin hänelle automaattisesti tervehdyksen ja kuulin miehen astuvan huoneeni ovelle. Kun käännyin katsomaan häntä, suuni kuivasi kuin sinne olisi asettunut Saharan autiomaa. Tamásilla oli viininpunainen paita ja täydellisesti istuva musta puku. Hän näytti sivistyneeltä, paheelliselta ja upealta, enkä ollut milloinkaan nähnyt seksikkäämpää miestä. Vasta sitten huomasin hänen ilmeensä. Hän näytti siltä kuin olisi saanut nyrkiniskun vatsaansa. Hän liikahti kaksi nopeaa askelta eteenpäin silmät palaen, kunnes pysähtyi niille sijoilleen. Tamásin suu liikkui hetken ilman, että sanaakaan tuli ulos ja sitten hän katsoi kattoon.

- Ulos, hän sitten sanoi nopeasti niin käheällä ja matalalla äänellä, että minun oli tarkistettava. 

- Mitä?

- Ulos, hän toisti hitaasti, melkein hampaidensa välistä.

Humalluttava voitonriemun tunne lainehti sisääni. Tamás halusi minua järjettömästi. Epätoivoisen järjettömästi. Samalla tavalla kuin minäkin. Hän oli verrannut minua kuumeeseen. Hän ei pystynyt hillitsemään itseään minun kanssani. Tai ainakin hyvin huonosti. Puraisin poskeani, etten hymyilisi ja mietin, mistä me juttelisimme ruokapöydässä. 

Tottelin nopeasti ja hiljaa Tamásin käskyä ja livahdin hänen ohitseen ulos ovesta. Ravintola sijaitsi aivan lähellä, joten kävelimme sinne. Tamás siveli selkääni hitaasti kävellessämme, kunnes puristi kätensä käteeni ja minä unohdin voitonriemuni. Sisälläni jyskytti kuin siellä olisi ajanut höyryveturi. Vartaloni oli tuskallisen kiihottunut ja pitsistringini olivat märät eivätkä pystyneet pitämään kosteutta, joka levisi reisiä myöten. 

Kun saavuimme ravintolaan, olin kuin transsissa. Voihkaisin hiukan ääneen, kun istuuduin ja jalkovälini puristui reisieni väliin. Tamás katsoi minua silmiin mustuaiset laajentuina aivan kuin olisi tiennyt. Nyökkäsin alkumaljaksi ehdotetulle samppanjalle ja hulautin sen alas parilla nielaisulla. Tamás ei edes näyttänyt huomaavan omaansa. Hän söi vartaloani silmillään ja mitä enemmän hän sitä teki, sitä varmempi olin siitä, että saisin pian orgasmin keskellä ravintolaa. Ennen kuin hän oli koskenut minua sormellaankaan.

- Pitikö meidän jutella?, kysyin pienellä, voimattomalla äänellä.

- Joo, Tamás mutisi katse puolipaljailla rinnoillani.

- Miksi sä menit äidin kans naimisiin?, minulta pääsi. Ihmettelin itsekin mistä kysymys oli tullut, mutta ehkä se oli minua kaikkein eniten piinannut kysymys kaiken tapahtuneen keskellä.

Tamás tuntui havahtuvan ja katsoi minua silmiin aivan avoimesti ja rävähtämättä.

- Meillä oli parin yön suhde Kööpenhaminassa pari vuotta sitten. Sit me tavattiin pari kertaa uudestaan ja pantiin aina, kun tavattiin. Me käytiin syömässä ja kai meistä tuli vähän niin kuin ystävätkin. Kävi ilmi, että...sun äitis tarttee rahaa. Ja mä tarvin sun äidin verkostoja. Se on huippu hyvin verkostoitunu aina jenkkeihin saakka. 

Uteliaisuus pääsi pintaan ja minun oli pakko jatkaa.

- Mihin sä verkostoja tarvit? Oothan sä jo Euroopassa tunnettu taiteilija. 

- Oon, mutta Anna saa mut parhaisiin taidemuseoihin ja gallerioihin paljon helpommin kuin mä itse ja mun tiimi. Ja nyt mä pääsen Bostoniin ja New Yorkiin vuoden sisään. Rahalla ei osteta taidepiirejä. Ei edes sellaisella rahalla, mitä mun isän perustamat tehtaat tuottaa. Siellä operoidaan suhteilla.

Tunsin uudenlaista kunnioitusta äitiäni kohtaan. Olin kyllä kiinnostunut taiteesta, mutta en ollut koskaan jaksanut innostua kyselemään äidin työstä. Olin pitkään ollut vihainen hänen poissaolostaan ja jatkuvista avioliitoistaan, ja juopa välillämme oli kasvanut ja kasvanut. En ollut lähtenyt näyttelyiden avajaisiin tai käynyt galleriassa sen jälkeen, kun olin täyttänyt viisitoista ja jäänyt niissä aina oman onneni nojaan.

Syntyi pieni tauko, joka jatkui, kun alkupalat tulivat pöytään. En edes muistanut tilanneeni mitään. 

- Siksikö te menitte naimisiin?, uskalsin sitten kysyä sydän kurkussa. 

- Suurelta osin, Tamás myönsi. Hän haroi tukkaansa ja jatkoi sitten:

- Mä oon neljäkymmentä, enkä mä oo koskaan kohdannu ketään, jonka kans mä haluisin olla. Siis pitkään. Saati sitten mennä naimisiin ja sitä rataa. Se tuntui käytännölliseltä ratkaisulta. Sun äiti on hauska ja seksikäs ja se halus naimisiin. Kai se pitää sitä jonain vakuutena yhteistyöstä.

Olin melko varma, että äiti halusi Tamásin myös ihan Tamásin takia ja purin hampaani yhteen, kun mies kehui äitiäni kauniiksi ja seksikkääksi. Olin huomaamattani puristanut vasemman käteni nyrkkiin pöytää vasten. Tamásin katse liukui silmistäni ja suultani kädelleni. Hän tarttui nyrkkiini ja peitti sen omalla kädellään. Hän hieroi kädenselkääni ja sormiani, kunnes annoin periksi ja tartuin hänen käteensä. Sitten hän katsoi minua uudelleen silmiin harmaat iirikset melkein mustina.

- Maailmassa on paljon hauskoja ja seksikkäitä naisia, Margareta. Mutta kukaan ei sekoita mun päätä niinku sä. 

- Ehkä sä vaan et tykkää, että sulle sanotaan ei, vastasin epäröivästi.  - Ehkä sä vaan tykkäät kielletyistä hedelmistä. 

Tamásin katse ei irronnut silmistäni, kun hän puisti päätään. 

- Mä olen ottanut osani kielletyistä hedelmistä. Onhan siinä oma viehätyksensä. Kerran mä panin mun asiakasta samalla, kun sen mies oli puhelimessa viereisessä huoneessa.

Hän räpäytti silmiään ja katsoi suutani ja rintojani. Sitten hän jatkoi:

- Se on totta, että mä en tykkää, että mulle sanotaan ei. Mutta se koskee vaan sua. 

Se sulki minun suuni. Tamás hieroi peukalollaan rannettani ja hänen kädestään levisi valkoinen, sihisevä sähkövirta koko kehooni. En olisi edes huomannut, että lautaset ja juomat vaihtuivat, ellei minun olisi pitänyt irrottaa otettani miehen kädestä. Leikkasin palan jotain mikä näytti kalalta, söin, nielaisin, hörppäsin viiniä ja toistin harjoituksen. Tamásin silmät seurasivat liikkeitäni ja minä seurasin hänen. Miehen jalka painautui pöydän alla paljasta säärtäni vasten ja aloin hengittää raskaammin. 

Katsoin, kuinka Tamás hörppäsi punaviinilasistaan. Viininpunaisen paidan kalvosinnappi välähti hopeisena esiin. Miehen kieli kävi hänen huulillaan, sitten suu puristui maistamaan viiniä, silmät putosivat minun suulleni ja minä seurasin jokaista pientä liikettä. Hänen silmänsä hehkuivat pidättelemättömästä himosta ja minä unohdin kaiken muun paitsi ympärillämme raskaana ja tuskallisena pyörivän seksuaalisen jännityksen.

- Mitä sulla on ton mekon alla?, Tamás kysyi raa'alla, kiihottuneella äänellä.

Puristin reiteni yhteen. En saanut vastattua. Istuimme hetken hiljaa ja katsoin ravintolan henkilökuntaa ja muutamaa asiakasta lähellämme. Kukaan ei katsonut.

Sivelin kankaan reunaa olkapäältä rinnalleni ja nykäisin hiukan. Tunsin, kuinka viileä ilma leikkasi kiinni kireään, kovaan nänniini kuin veitsi ja kiskaisin kankaan takaisin paikalleen. Tamásin leukapielet näyttivät pureutuvan yhteen ja hänen silmänsä paloivat. Olin kiimainen ja yltiöpäinen siitä, mitä Tamás oli sanonut minulle ja nostin hiukan lanteitani. Kurotin käteni jalkoväliini nopeasti ja kiskaisin pienet stringit pois lanteiltani niin, että ne repesivät. Istuuduin takaisin ja potkaisin kankaanpalan pöydän alla Tamásin jalkoihin. 

Miehen silmät ampaisivat lattialle. Hän kurottautui, nappasi märät pitsiset alushousut nyrkkiinsä ja nuuhkaisi. Sitten hän nousi pöydästä ja sanoi:

- Ei jälkiruokaa. 

Luojan kiitos, päässäni takoi. Tamás käveli lähimmän tarjoilijan luo, työnsi alushousuni taskuunsa, maksoi laskun ja selitti jotain. Kun hän palasi, hän  tarttui kyynärpäähäni ja marssitti minut ulos ravintolasta. Emme puhuneet sanaakaan sen kahdensadan metrin matkalla. Polveni tärisivät ja pysyin vaivoin Tamásin askelten tahdissa. Rappukäytävään päästyämme mies puristi minut itseään vasten. Hän paljasti toisen rintani, imaisi sen suuhunsa ja työnsi yhden pitkän sormen suoraan kireään, märkään pilluuni. 

Uikutin ääneen. 

- Helvetin kallis ravintolakeikka, kun mä en maistanu mitään koko aikana, Tamás mutisi, käänsi minut selin itseään vasten ja talutti hissille käsi edelleen jalkovälissäni. 

Hän painoi hissin liikkeelle, käänsi minut ympäri ja suuteli minua niin kuin olisi omistanut minut samalla, kun siveli kämmenellään märkiä poimujani. Tajuntaani ei  mahtunut mitään muuta kuin Tamásin kosketus ja vartaloni kiristyvä epätoivo. 

- Multa tulee, kuulin sanovani kimeällä, anovalla äänellä. 

Tamás vetäytyi minusta eroon aivan kuin olisin herättänyt hänet. Hän huohotti ja näytti vapisevan ja hänen silmänsä näyttivät villeiltä ja vainotuilta.

- Eikä tuu, hän henkäisi minulle. - Sulta tulee, vasta kun mä annan sun tulla, hän lupasi ja melkein irvistyksenomainen hymy vilahti hänen kasvoillaan. 

Siinä samassa hissi kolahti ja pysähtyi kerrokseemme. Tällä kertaa minun ei tarvitsisi olla hiljaa. 

 

 

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Eroottisia tarinoita

En saanut unta sen jälkeen, kun Tamás lähti huoneestani. Kuulin hänen käyvän suihkussa ja liikkuvan huoneistossa, kunnes kaikki hiljeni. Kello tuli kuusi, seitsemän, kahdeksan. Makasin keho arkana ja pää tyhjänä kaikesta muusta paitsi siitä, mitä olimme tehneet koko yön. Yhtäkkiä tajusin, että äiti heräisi pian ja havahduin siihen, että minun täytyisi tehdä jotain. Siltä varalta, että hän tulisi käymään huoneessani. Se oli harvinaista, mutta mahdollista.

Huone haisi varmasti seksiltä, minä haisin seksiltä ja minun täytyisi saada ainakin osa jäljistä peitettyä meikkivoiteella tai vastaavalla. Nousin vuoteen reunalle ja sääreni vapisivat. Kun ponnistauduin ylös, pysyin hädin tuskin pystyssä. Kävelin kuin vanha eukko ikkunan luo ja aukaisin sen. Sitten laahauduin vaivalloisesti kylpyhuoneeseen. Kävin nopeasti suihkussa. Rintani ja jalkovälini olivat niin arat, että minun teki mieli huutaa ääneen, kun lämmin vesi iski niihin. En vaivautunut pyyhkimään itseäni pyyhkeellä ja aiheuttamaan itselleni lisää tuskaa, vaan puin ylleni kylpytakin. Nappasin ilmanraikastuspullon ja peittävimmän meikkivoiteen mukaani.

Suihkin ainetta ympäri huonetta, menin peilin eteen ja katselin kaulaani ja olkapäitäni. Oikealla puolella oli yksi iso purppuranpunainen jälki, ja kehoni nytkähti, kun muistin Tamásin purreen ja imeneen sitä monta kertaa, haukanneen sitä laukeamisensa hetkellä ja saaneen minut kiemurtelemaan ja laukeamaan entistä kovemmin. Vasemmalla korvan alla toinen pienempi jälki. Kun avasin kylpytakkini ja pudotin sen sängylle, näin jälkiä olkapäilläni, rinnoissani, jopa vasemmassa olkavarressani.

Aloin toimia kuin rikollinen jälkiään peittäessään. Vaihdoin lakanat ja työnsin likaiset toistaiseksi sängyn alle. Valitsin t-paidan, joka peitti enimmät jäljet ja meikkasin kaulan ja olkavarren niin hyvin kuin osasin. Kaulan suuri jälki ei tahtonut peittyä millään ja päätin käydä myöhemmin ostamassa Joe Blascoa tai vastaavaa sitä varten. Sitten ryömin takaisin vuoteeseen. Olin suunnattoman väsynyt sekä henkisesti että fyysisesti, mutta en kyennyt nukkumaan.

Olin hävennyt itseäni aikaisemminkin, mutta se ei ollut ollut mitään tähän verrattuna. Oli yksi juttu antaa isäpuolelleen äidin selän takana, mutta toinen naida miehen kanssa samaan aikaan, kun äiti oli kotona. Erityisesti häpesin sitä, että ajatus äidistä saman katon alla autuaan tietämättömänä oli saanut minut entistä kiimaisemmaksi. Voi luoja, että se saanut minut kiimaiseksi. 

Kuulin liikettä äidin ja Tamásin makuuhuoneen suunnalta ja sitten keittiöstä kuului äidin ääni.

- Et sitten viitsi edes YRITTÄÄ peitellä, että sä olit nussimassa toista naista viime yönä. Poikien ilta, hah!

- Meillä on sopimus ja sen pitää...

Tamás oli käväissyt keittiön puolella, mutta ääni häipyi makuuhuoneen suuntaan. 

- Olikse joku helvetin vampyyri kun se on purru sua kaikkialle? Nautiksä sellasesta? Kivusta?, äidin ääni ei ollut erityisen raivostunut, enemmänkin ilkeä. 

- Haluisitko sä purra mua kans?, kuului Tamásin huvittunut ääni ja mieleni teki käpertyä niin pieneksi, ettei minua olisi olemassakaan.

Äitini mutisi jotain, sitten tuli hetken hiljaisuus. Sovittelusuudelma, mielessäni vilahti. Äidin askeleet tulivat halliin ja oveni taakse. Ulko-ovi avautui ja sitten hän oli poissa. Makasin turtana sängyssäni. Kun ovi avautui ja Tamás tuli sisään, en ollut lainkaan yllättynyt. 

- Jaksatko sä tehdä tänään töitä?, mies kysyi ja istuutui sängyn reunalle.

Hän ojensi minulle kupin kahvia. 

- En, vastasin lyhyesti. 

- Toi sun kaula ei näytä hyvältä, vaikka sä oot meikannu sitä. Otetaan se meikki pois. Mä voisin valokuvata sua tässä.

- Haha.

- Ei kun ihan tosissaan. Fritsuja ja puremia. Hyvää jälkeä mun kollaasiin.

Vilkaisin Tamásia silmiin. Hän ei pilaillut. En tiennyt, olisiko minun pitänyt ihailla vai inhota miehen asennetta. En sanonut sanaakaan ja Tamás otti sen myöntävänä vastauksena. Hän kumartui puoleeni ja painoi suunsa korvalleni.

- Pikku Margareta on väsyny, kun se on ottanut kyrpää pikku reikäänsä koko yön, hän hyrisi korvaani ja inhosin itseäni, kun hänen äänensä ja mustien ja harmaiden suortuvien kosketus poskellani herättivät vartaloni eloon, oli se kuinka kipeä tahansa. 

Kuulin Tamásin kävelevän ateljeehen ja yhtäkkiä olin taas kameran linssin edessä. Makasin sängylläni kykenemättä liikkumaan. Tamás kiskaisi t-paitani pois. Alushousuja en ollut edes pukenut. Hän kuvasi jokaisen jäljen läheltä ja kauempaa. Sitten hän kuvasi loppuunnussittua kehoani ja kehui, miten ihanalta näytin. Pantavalta. Kauniilta. Seksikkäältä. Nuorelta. Viattomalta. Huorahtavalta.

Mitä enemmän adjektiiveja hän pudotteli ilmaan, sitä enemmän minä häntä taas halusin. Tamás ei kuitenkaan yrittänyt koskea minuun. Hän kuvasi myös jalkovälini ja naksautti kieltään säälivästi loppuun käytetylle lihalleni. Aistillisuuteen herännyt ruumiini janosi silti seksiä, mutta päätin, että kunhan toipuisin, yrittäisin hakea sitä muualta. Fantasioisin seksikkäästä ja petomaisesta isäpuolestani ennemmin toisen miehen kanssa. Se saattoi olla helpommin sanottu kuin tehty, mutta ainakin yrittäisin. 

----------------------------------

En astunut ateljeehen pariin päivään. Tamás oli pyytänyt, mutta olin pystynyt sanomaan ei - ehkä siksi, ettei minulla ollut mitään annettavaa. Hän ei vaatinut eikä painostanut. Kai hän näki kasvoiltani, että olin fyysisesti loppu ja kävin jaakobinpainia halujeni ja järkeni kanssa.

Kun Teemu sitten laittoi minulle tekstiviestin juuri kun olin toipumassa, suostuin lähtemään hänen kanssaan drinkeille. Olin heräämässä horroksestani ja kehoni oli taas parantunut. Se tarkoitti sitä, että aloin olla täydellinen hermoraunio Tamásin jatkuvasta läsnäolosta. Ajattelin, että poistuminen kotoa tekisi minulle hyvää.

Tapasimme Belgessä ja kun astelin baariin ohuessa vaaleanpunaisessa kesämekossani, Teemu katsoi minua sillä tavalla ihailevasti, mitä en ennen Tamásia olisi osannut rekisteröidä ollenkaan. Hänen silmäluomensa putosivat hiukan alemmas, silmät kävivät nopeasti vartalollani ja nousivat takaisin kasvoilleni. Hymyilin miehelle rohkaisevasti. Söimme simpukoita, ranskanperunoita ja joimme viiniä. 

- Tosi kiva kun lähdit mun kans tänään tänne. Mä vähän jännitin, et haluutko sä edes nähdä mua, Teemu sanoi minulle, kun olimme syöneet. 

Hän oli oma viehättävä itsensä ja aloin jännittyä, kun ajattelin, mitä mielessäni oli.

- Enkö mä tehny tarpeeksi selväksi viime kerralla, että mä haluun nähdä uudestaan?

- Amerikkalaiset vois kutsua sellaista petipuheeksi, Teemu mutisi vähän nolona.

- Se tilanne ei ehkä ollu kaikkein tavallisin tapa puhua petipuheita. 

Kohautin olkapäitäni muka huolettomasti, vaikka muisto väänsi vatsaani. Jatkoimme juttelua muista aiheista jonkin aikaa, kun yhtäkkiä pöytämme ääreen saapui suuri, tummaihoinen mies.

- Teemu!, hän hihkaisi ja jatkoi sitten jutustelua englanniksi.

Teemu näytti hetken verran ärsyyntyneeltä, mutta alistui sitten ja esitteli minut miehelle.

- Tää on Jackson. Se on Bostonista, tekee tohtorinväitöskirjaa.

Katsoin Jacksonia päästä varpaisiin. Hän oli isokokoinen ja harteikas, kiharat hiukset oli leikattu aivan lyhyiksi, iho oli hyvin tumma ja hänen piirteensä kauniin veistokselliset. Täydellistä. Kun mies kysyi, voisiko hän istua pöytään, minä nyökkäsin, ennen kuin Teemu ehti sanoa mitään. Juttelimme tunnin verran niitä näitä, kun tunsin äkkiä Jacksonin käden reidelläni mekkoni helman alla. Myönnän, että olin katsellut häntä hiukan yllyttävästi silmiin, mutta en ollut laiminlyönyt Teemuakaan.

- Olisiko teillä pojilla jatkopaikkaa tiedossa?, kysyin niin keimailevasti kuin osasin ja osa aivoistani rypisteli minulle tuimasti kulmiaan. Aivan sama, äyskäisin kriittisille ajatuksilleni. Toinen vaihtoehto oli antautua taas naimaan isäpuoltani.

- Totta kai, Teemu vastasi sekunnin murto-osassa. - Mulla on yksiö Punavuoressa. 

- Mennäänkö sitten jatkoille sinne?, kysyin. Olimme puhuneet englantia ja suuntasin katseeni myös Jacksoniin. Miehen melkein mustat silmät laajenivat hiukan ja hymy alkoi nykiä hänen suupieliään. Teemu ei näyttänyt täysin tyytyväiseltä, mutta hän ei sanonut mitään.

- Tietysti, hän vastasi. 

Päätäni huimasi helpotuksesta. Yksi yö poissa siitä helvetinkattilasta, jossa elin päivästä toiseen. Se oli mahdollisuus, jolle ei voinut sanoa ei. Panisin vaikka jalkapallojoukkuetta vastineeksi siitä, ettei minun tarvitsisi taistella isäpuoltani kohtaan tuntemaa vetovoimaa vastaan. 

Kun olimme juoneet viinimme, lähdimme kohti Punavuorta, jossa Teemun yksiö sijaitsi. Kysyin häneltä uteliaana, miten valokuvauksen opiskelijalla oli varaa sellaiseen asuntoon.

- Mun vanhemmat on varakkaita. Ne osti asunnon sijoitusasunnoksi. Mä elän siivellä, Teemu totesi ja näytti vähän nololta.

- No, mä asun edelleen äidin luona. Se on vielä nolompaa, minä vastasin. 

Teemu otti minua kädestä kiinni ja kävelimme kohti Punavuorta. Jackson seurasi perässä. Asunto oli vanhan kerrostalon toisessa kerroksessa ja kun pääsimme sisään ovesta, Teemu suuteli minua. Hän työnsi kielensä suuhuni ja minä leikin sen kanssa mielelläni. Oli kuin hän olisi halunnut todistaa jotain Jacksonille. Se oli mukavaa ja melko kiihdyttävääkin, ja ruumiini piti siitä. Mutta Teemun suudelma ei ollut sellainen miinakenttä, jolle jouduin aina Tamásin kanssa. Vasta kun Jackson kosketti minua takaapäin, heräsin eloon.

Hän kiersi vaaleat hiukseni kätensä ympärille ja suuteli niskaani samalla, kun Teemun kieli oli suussani. Rintani alkoivat kovettua ja vatsaani pisteli. Huokaisin ääneen. Miehet aloittivat kilpailun, jonka päämääränä näytti olevan se, kumpi ehti käydä vartaloni perusteellisimmin lävitse käsin ja huulin. Teemu nyki mekkoni helmaa ja hivutti kättään reisilleni, kun Jackson avasi vetoketjun selkäpuoleltani ja alkoi kuljettaa kieltään ja hampaitaan olkapäilläni ja selälläni. 

Kun he painautuivat minuun kiinni, tunsin kaksi kovaa kullia: toisen takapuoltani vasten, toisen vatsaani vasten. Jalkovälini sykki innokkaana. Kaksi miestä oli jotain, mistä en koskaan ennen ollut unelmoinutkaan, mutta nyt se tuntui hävyttömän hyvältä. Pääni lävitse singahti ajatus, mitä Tamás sanoisi, jos näkisi minut nyt. Olisiko hän mustasukkainen? Kiihottunut? Tulisiko hän mukaan? 

En välittänyt, vaikka isäpuoleni matkasi mukanani mielikuvituksessani. Tämä oli silti hyväksyttävämpää kuin hänen kanssaan nussiminen.

Kun mekkoni putosi nilkkoihin ja Jackson riisui rintaliivini, Teemu polvistui ja nykäisi vuorostaan pikkuhousuni alas. Hän ei halunnut olla pekkaa pahempi. Katsoin alas ja kun näin Jacksonin tummat kädet puristamassa ja hieromassa rintojani ja Teemun pään jalkovälini edessä himo syöksähti lävitseni. Teemu tarttui reisiini ja suostutteli ne pieneen haara-asentoon. Sitten tunsin hänen kielensä häpyhuulillani. Nännini sojottivat kovina ja innokkaina Jacksonin sormia vasten, ja kun Teemun kieli siveli karvatonta vakoani, tunsin kuinka puristuin liukkaammaksi ja liukkaammaksi hänen kieltään vasten.

Voihkaisin ääneen ja kuulin Jacksonin kuiskaavan korvaani:

- What a bad, bad girl. I wouldn't have guessed. 

Minusta tosiaan oli tainnut tulla tuhma tyttö, kun olin omin päin hakeutunut kahden miehen seuraan. Jacksonin toinen käsi liukui rinnalta takapuolelleni ja se hyväili pakaroideni väliä samalla kun toinen puristi edelleen rintaani. Teemu nuoli pilluani ja jalkani alkoivat vapista. Olin märkä ja valmis ja odotin innolla, mitä miehet keksisivät tehdä. Olin niin kiimassa, etten osannut edes pelätä mitään.

- Viedään tyttö sänkyyn, Jackson ähkäisi ja Teemu murahti jotain vastaukseksi. 

Jackson työnnäytti minua liikkeelle ja haparoin suurelle sängylle, joka hallitsi pientä yksiötä. Mies asettui sängylle selälleen ja nykäisi minut käsivarresta päälleen. 

- Onko tämä se pikku lutka, jota sinä nait töissä?, Jackson kysyi Teemulta. 

Teemu murahti myöntävästi, enkä minä osannut loukkaantua piirun vertaa. Päinvastoin. Kiihotuin vain enemmän hänen sanoistaan. Asetuin Jacksonin päälle ja riisuin hänen t-paitansa. Suklaanruskea, hohtava iho sai minut kuumaksi kaikkialta ja sivelin hienopiirteisiä lihaksia ja vatsaa, kunnes saavutin farkkujen vetoketjun. Amerikkalainen kirosi. Mies hieroi likomärkää pilluani ja naurahti tyytyväisenä, kun suljin silmäni ja heitin pääni taaksepäin. Kuulin takanani vyönsoljen kilahduksen lattiaa vasten ja tajusin, että Teemu riisuutui myös. 

-  Täähän jumalauta kerjää, Jackson sanoi Teemulle ja alkoi riisua farkkujaan. 

- Se on vittu täysin totta, Teemu vastasi melkein tunnistamattomalla, kireällä äänellä ja minusta tuntui, että hän tuskin sai sanoja puristettua suustaan.

- Saat maistaa sen pillua. Uskomaton pieni rako. Minä otan sen perseen.

Jäykistyin hetkeksi. Aikoiko hän panna minua peräaukkoon? Teemun kädet alkoivat liikkua selälläni, kyljilläni ja pakaroillani. Samaan aikaan Jackson oli potkinut farkut ja alushousunsa jalastaan ja katsoin kunnioittavasti suurta, komeana seisovaa suonikasta kyrpää. Huoleni häipyivät yhtä nopeasti kuin ne olivat tulleetkin ja sisälläni kiemurteleva kiima otti vallan. Minä halusin tuon kalun sisääni ja mitä ikinä Teemu suunnittelikaan. Pyöritin jalkoväliäni Jacksonin kullia vasten ja yhtäkkiä tunsin, kuinka Teemu otti minua lanteista kiinni ja painoi oman seisovan kalunsa takapuoltani vasten. 

Vasta silloin tajusin, että he aikoivat tehdä sen yhtä aikaa. Kumpikaan ei aikonut odottaa vuoroaan. 

- Anna minä ensin, Jackson ähkäisi, kun olin liu'uttanut märkää vakoani hänen kaluaan vasten hetkisen.

Teemun ote lanteistani ei hellittänyt, mutta hän salli amerikkalaisen asettaa minut parempaan kulmaan. Jackson ei ollut kiltti poika. Hän porasi sisään kerta heitolla ja kovaa niin, että huudahdin yllätyksestä ja mielihyvästä. 

- What a sweet little cunt, sweet sweet little cunt, Jackson urahti. 

Hän täytti minut ihanasti ja tunsin, kuinka kiristyin hänen ympärilleen heti ja innokkasti, kun hän oli perillä. Miehen kädet vaelsivat taas rinnoilleni. Hän taivutti minua niin, että pystyi imaisemaan rinnankärkeni suuhunsa. Hän imi kovaa ja puri hiukan. Sitten hän ahmaisi rintaani vielä enemmän suuhunsa ja puristi toisen käteensä. Ulvaisin ääneen ja aloin pumpata hänen kulliaan. 

- Ei niin nopeesti, Teemu ärähti takaani. 

Hänen tavanomaisesta pehmeästä, lempeästä tavastaan puhua ei ollut mitään jäljellä. Hän upotti kalunsa kärjen jalkoväliini, kasteli sen ja yhtäkkiä tunsin painetta peräaukollani. 

- Mä en oo ennen..., ehdin henkäistä, mutta Teemun kyrpä oli jo tunkeutumassa sisään. 

- Ootko sä neitsytperse?, Teemun raaka ääni kysyi takaani.

Ynähdin jotain ja tunsin, kuinka miehen kalu hivuttautui perseeseeni. Se tuntui aluksi epämukavalta, mutta kun tajusin rentouttaa itseäni, aloin villiintyä. Jacksonin kulli oli syvällä pillussani ja Teemu kynti koko ajan syvemmälle peräaukkoon. Kun Teemu oli perillä hän päästi äänekkään ähkäisyn.

- Vittu, miten tiukka perse, hän murahti tyytyväisenä.

Tunsin, kuinka kaksi kyrpää täytti minut ja miten ne hieroutuivat toisiaan vasten, vain ohut liha välissään. Ne levittivät minut äärimmilleen ja alkoivat liikkua sisälläni hiukan eri tahtiin. Jacksonin kädet ja suu käsittelivät raskaita rintojani ja Teemu puristi minua alaspäin vyötäröstä. En pystynyt liikkumaan muuten kuin mitä miesten vahvat kourat sallivat. En pystynyt tekemään muuta kuin ottamaan vastaan, mitä minulle annettiin.

Mutta mitä minulle annettiinkaan.

Jackson ja Teemu löysivät yhteisen rytmin ja minä olin räjähtämäisilläni. Epäilin, että repeäisin kahdesta sisään ja ulos soutavasta kullista, mutta vaikka olin niin hirvittävän täynnä - tai ehkä juuri siksi - aloin kiivetä kohti likaista, tuhmaa ja pimeää orgasmia. 

Jackson työnsi sormensa suuhuni.

- Ime sitä, hän komensi melkein vihaisesti.

Tein työtä käskettyä samalla kun läähätin, ähkin ja nyyhkin valtavassa puristuksessa. 

- Margareta söpöliinillä on kaikki reiät täynnä, Teemu haukahti takaani.

Pilluni alkoi puristella Jacksonin kullia vastaansanomattomasti ja samalla tunsin, kuinka peräaukkonikin supistui. Vartaloni yritti vääntelehtiä ja kiemurrella kahden suuren miehen otteessa turhaan. He runnoivat elimiään sisääni miten tahtoivat ja pitivät vartaloani paikoillaan. Olin alistettu ja kytketty heihin ja herranjumala, että se tuntui hyvältä. 

Kiipesin ja kiipesin kuin valtavalle pilvenpiirtäjälle, kohti mustaa taivasta, kohti tähtiä. Kun laukesin, kiljuin ääneen kuin eläin ja putosin - pimeys ja tähdet mukanani. Nautinnon pyörre oli sokaisevan kirkas ja läpitunkemattoman hämärä yhtä aikaa ja kun kuulin miesten murinan ja ärähtelyt, pilluni ja peräaukkoni kouristelivat entistä rajummin. 

- Saatana!, Teemu karjaisi takaani ja tunsin, kuinka hän sukelsi syvälle perseeseeni ja naulitsi itsensä kiinni lantiooni. Jackson irrotti otteensa rinnoistani ja puristi kylkiäni niin, että ne tuntuivat musertuvan. Hän puski minua alaspäin niin, että sai kyrpänsä niin syvälle kuin mahdollista ja päästi sitten pitkän, syvän eläimellisen murahduksen. 

Molemmat miehet ampuivat siemennesteensä sisääni ja vasta silloin tajusin, että olin näköjään alkanut huolettomasti panna ketä tahansa ilman kondomia. En jaksanut välittää. Lysähdin Jacksonia vasten, Teemu painautui selkääni vasten ja hetken aikaa makasimme päällekkäin: hikisinä, tyydyttyneinä ja voimattomina. 

Lopulta Teemu siirtyi päältäni ja kierähdin sängyn keskelle, miehet molemmilla puolillani. Tamás livahti mieleeni ja mietin melkein nautinnollisesti, mitä mieltä hän mahtaisi olla siitä, mitä puuhailin. Hän ei ollut näyttänyt pitävän siitä, että olin pannut Teemua hänen läsnäollessaan. Mitähän hän tästä sanoisi? Rankaisisiko hän minua? Vai nauttisiko hän näkymästä? 

Suljin silmäni ja pakotin isäpuoleni pois päästäni. Jacksonin käsi livahti vatsalleni ja reisilleni ja Teemun suu hamusi rintaani. Minulla olisi puuhaa koko yöksi. Tekisin parhaani unohtaakseni Tamásin.

 

Ladataan...

Ladataan...
Eroottisia tarinoita

Tosi, tosi hiljaa.

Tamás oli tullut huoneeseeni, vaikka äiti oli kotona. Petollisuuden synnyttämä syyllisyys ja Tamásia kohtaan tuntemani himo kuplivat minussa kuin kuuma lähde, mutta syyllisyyden osuus pieneni sitä mukaa, mitä pitempään Tamás oli lähelläni ja hyväili minua. Mies kiusasi alastonta vartaloani ja vaikka hän käytti toistaiseksi vain yhtä sormea, oli pääni pimenemässä hyvää vauhtia ja olin menettämässä otteeni todellisuudesta. Ja sitten hän vaati, että minun pitäisi pystyä olemaan hiljaa. 

Nyökkäsin vaatimuksen mahdottomuudesta huolimatta. Minä yrittäisin. 

Tamásin käsi siirtyi alavatsaltani toiselle rinnalleni ja hänen kosketuksensa pysyi edelleen kevyenä. Rinnankärkeni oli jo nipistynyt kovaksi ja kireäksi ja kun hän hieroi sitä, purin huultani, kunnes tunsin Tamásin suun huulillani. Hän imaisi henkäisyni, ja hänen suunsa oli tutkiva ja utelias aivan kuin hän olisi suudellut minua ensimmäistä kertaa.

Kun hän kosketti huuliani kielellään, hän maistoi minua kuin hienoa, kauan kypsynyttä viiniä. Lipaisin miehen huulia ja kieltä ja kuljetin omaa kieltäni hänen huultensa sisäpuolella. Emme olleet koskaan suudelleet tällä tavalla, ja jos Tamás sai minut aina tolkuttomaksi ja ajatuksettomaksi kosketuksellaan, tällä kertaa vaikutus oli kaksin verroin voimakkaampi. Tämä ei tuntunut pelkältä uskomattomalta seksiltä. Tässä oli jotain muutakin.

Käteni lähtivät vaeltamaan ja nykivät Tamásin takin pois. Ne alkoivat availla paidan nappeja ja kurkottivat farkkujen vetoketjulle. Tamásin hengitys alkoi kulkea kiivaampana. Hän mutisi jotain, mitä en ymmärtänyt. Unkaria, tajusin hämärästi.

- Mitä?, kysyin aivan hiljaa. 

- Mä sanoin, että odota, mies hengähti.

- Miten se sanotaan unkariksi?

- Mitä väliä sillä on?

- Mä oon kiinnostunu. Ja se kuulosti seksikkäältä.

Tunsin, että Tamás hymyili huuliani vasten.

- Várjon, mies sanoi suutani vasten ja minä toistin sanan. 

Hän sukelsi alaspäin, kunnes hänen huulensa painuivat häpyäni vasten. Henkäisin ääneen ja pakotin huuleni puristumaan yhteen. Tamás todella otti kaiken irti varastamastaan ajasta. Hän kosketteli ja nuoli sisäreisiäni ja häpyhuuliani, ja vaikka kosteus purkautui jo noroina kaikkialle jalkoväliini, hän ei koskettanut kiimasta särkevää klitoristani tai pilluani.

Kun hän viimein oli näykkinyt, suudellut ja hieronut minua tarpeekseen ja aloin liikuttaa lantiotani epätoivoisin nykäyksin, hän painoi kielensä leveänä ja painavana klitorikselleni ja nuolaisi. Jähmetyin lävitseni huuhtovasta mielihyvästä ja ilma kulki raskaana ja vaikeana nenäni kautta. Kun hän imaisi suureksi paisunutta, kosteaa nuppua, olin mennyttä naista. Saapuva orgasmi alkoi jyristä sisälläni. Aluksi se tuntui samalta kuin kaukaa kuuluva lumiauran kolke maata vasten, mutta kun Tamás imaisi pitkään ja nautinnollisesti toisen kerran, olin jo auran alla. 

Vartaloni nousi ja kaareutui ja suuni avautui automaattisesti huutoon. Tunsin Tamásin käden suullani lujana ja periksiantamattomana ja iskin hampaani  kiinni hänen käteensä pitääkseni ulos pyrkivät äänet sisälläni. Kuulin hänen kiroavan vaimeasti, mutta en pystynyt irrottamaan hampaitani. Moottori jyskytti ja kolisi raskaasti sisälläni ja se töni minut kallionkielekkeen yli niin, että minusta tuntui kuin olisin pudonnut ja iskeytynyt maahan kerta toisensa jälkeen. Nytkähtelin Tamásia vasten ja hän painoi toista kättään jalkoväliäni vasten. 

Kun viimein raukesin ja lopetin riuhtomasta, Tamás irrottautui minusta ja riisui viimein vaatteensa. 

- Tätä menoa mun käsi on kipsissä huomenna, hän kuiskasi minulle. - Vaikka en mä välitä. Mä sanon vaikka, että koira puri.

Tamás palasi ylleni, vähitellen. Hänen kätensä liukuivat alleni ja puristivat pakaroitani. Hän suuteli ja kuljetti kieltään reisilläni ja vatsallani ja kun hän pääsi rintojeni kimppuun, minusta tuntui kuin hän aikoisi syödä ne suihinsa. Tunsin hänen huulensa, hampaansa ja kielensä joka neliösentillä. Hän suuteli, imi, puri ja nuoli ja minä läähätin kiimasta sokeana ja kuurona. Hetken kuluttua mies painoi reitensä jalkoväliäni vasten ja painoi suudelman huulilleni. Hänen kätensä hakeutuivat rinnoilleni ja kun hän puristi ne yhteen, ne tuntuivat kovilta ja raskailta kuin keilapallot. Hieroin vartaloani Tamásia vasten ja tunsin kovan kullin vatsaani vasten.

- Mä haluun sut mun sisään, sopersin Tamásin korvaan ja painoin kynteni hänen harteisiinsa.

- Niinhän sä aina haluut, mies vastasi ja näykki korvaani ja kaulaani. - Sä oot täysin kyltymätön. Mä teen parhaani, mutta ehkä mun tarttee ens kerralla ottaa mukaan kaveri, että sä saat tarpeekses. Tai kaksi.

Tamásin käheä kuiskaus ja sanat kiihottivat minua entistä enemmän ja purin hampaat yhteen niin, että ne pelkäsin niiden murtuvan. Mies oli oikeassa. En ollut aavistanutkaan, millainen kiimainen narttu minussa asui ennen kuin isäpuoleni oli ottanut minut hoiviinsa.

Tamás liikahti ja tunsin, kuinka hän painoi kalunsa pilluani vasten. Hän hivutti itseään sisään viheliäisen hitaasti ja kun yritin vääntelehtiä, jotta hän tunkeutuisi minuun nopeammin, hän tarttui lanteisiini ja piti minua armottomasti paikallani. Vaikka olin litimärkä, olin myös jo todella arka, ja kun iso kulli aurasi tiensä syvemmälle ja syvemmälle, minusta tuntui kuin Tamás olisi raivannut minua auki kuin umpeen kasvanutta puutarhaa. Ähisin herkullisesta paineen tunnusta ja tiukkaakin tiukempi pilluni värähteli ja sykähteli koko ajan. 

Kun mies painautui pohjaan asti nappasin yhden koristetyynyistä, jotka olivat edelleen sängyllä ja painoin sen suutani vasten. Vartaloni oli kuin venytetty ja kiristetty kuminauha. Tamás nojautui kyynärpäidensä varaan ja näin sivusilmällä, miten hän katsoi epätoivoani.

- Sä oot syntisintä mitä mä oon koskaan nähny, hän sanoi hiljaa, harmaat silmät kimaltaen hämärässä.

Sitten hän laskeutui takaisin päälleni raskaana ja kovana ja tarttui olkapäihini. Tunsin, kuinka hän painoi minua ikään kuin alaspäin ja työnsi itsensä vielä syvemmälle. Uudestaan ja uudestaan. Purin tyynynpäällystä, kiersin sääreni miehen ympärille ja huohotin tukahtuneesti. Tamás vetäytyi takaisin ja porasi sisääni uudestaan. Tukahtunut valitus pääsi suustani tyynystä huolimatta.

- Pitääkö mun tunkea jokin rätti sun suuhun?, Tamás sähisi korvaani. 

Hän irrottautui minusta ja käänsi minut ympäri, vatsalleni. 

- Näin tää ehkä onnistuu paremmin, hän lisäsi.

Tamás asetti toisen sääreni sivulle koukkuun, nosti lantiotani hiukan ja työntyi uudelleen sisään. Sitten hän painoi koko vartaloni tiukasti patjaa vasten omalla vartalollaan. Hetken hän makasi raskaana päälläni, iso kyrpä syvällä sisälläni ja olin laueta siihen paikkaan. Kun hän alkoi nussia minua, hän painoi minua niskasta tyynyä vasten. Minusta tuntui, että tukehtuisin. Hyvä tapa kuolla, päässäni välähti. Huohotin vaivalloisesti puuvillaista tyynyliinaa vasten ja kun suustani pääsi nyyhkytystä muistuttava ääni, Tamás kirosi ja puristi taas kätensä suurena ja leveänä suulleni.

Hänkään ei enää pystynyt olemaan aivan hiljaa. Kuulin, kuinka hän ähisi ja huohotti samalla, kun hänen kyrpänsä takoi minua rautaisena ja sietämättömän suurena.

- Aamulla sä oot kulta ummessa, hän sihahti hampaidensa välistä. - Tännehän tuskin mahtuu nytkään. 

Lukemattomista hyväilyistä ja panoista araksi turvonneet häpyhuuleni tuntuivat hankautuvan patjaa vasten, Tamásin kulli souti sisälläni koko ajan kiihtyvään tahtiin ja pakarani painuivat ihanasti vasten hänen edestakaisin liikkuvaa lantiotaan vasten. Aloin vyöryä kohti uutta kliimaksia. Avoimesta suustani valui sylkeä Tamásin käteen, sieraimeni tuntuivat räjähtävän ilmanpaineesta ja silmäni puristuivat kiinni. Työnsin takapuoleni tiukemmin miestä vasten, nostin koukussa olevaa säärtäni ylemmäs niin, että reiteni olivat vielä enemmän auki. Tamás nosti itseään hieman niin, että sai vedettyä lantioni hetkeksi irti patjasta ja painettua kätensä jalkoväliini. Kun mies tunkeutui taas sisääni pirullisen kovaa ja vain painoi kättään avointa vakoani ja klitoristani vasten, päässäni ajelehtivat hatarat ajatukset kirkastuivat hetkeksi.

Äiti on kotona. Me olemme kaikki kotona. Ja hänen miehensä nussii minua. Taas. Tämä tuntuu niin kielletyltä. Tämä tuntuu niin hyvältä. 

Ajatukset liekehtivät päässäni hetken kirkkaina ja pelottavan kiimaisina ja sitten ne heittivät minut rajan ylitse. Kehoni ajautui oikosulkuun ja lensin kohti törmäystä kuin ilmakehässä palavana kiitävä meteori. Temmoin ja vapisin Tamásin raskaan ruumiin alla, ja orgasmi tuntui ravistelevan ruumistani vain kovemmin, kun en saanut purkaa mielihyvääni huutoon. Mies piti toista kättään edelleen suullani ja ajoi itseään sisääni melkein väkivaltaisesti ja vaivalloisesti hengittäen. Pilluni puristui ja sykähteli raskaasti ja tiukasti. Tamás laukesi ja hänen kurkustaan pääsi hiljaa hiuksiani vasten henkäisty aaaaaaaaahhhhhh, ennen kuin hän puri minua olkapäähän ja piti hampaitaan kiinni ihossani kiinni ilmeisesti samasta syystä kuin minä olin purrut hänen kättään. 

Kun hän romahti päälleni ja hengityksemme oli tasaantunut jonkin verran, kuiskasin poissaolevasti:

- Mä oon kohta mustelmilla kaikkialta, kun sä puret mua koko ajan.

Tamás käänsi minut selälleni ja puraisi toista nänniäni.

- Ihan sama, hän hengähti. - Mun tekemät mustelmat näyttää niin hyviltä sun iholla.

---------------------------

Heräsin horroksestani, kun tunsin, että Tamás nousi sängystä. Ikkunoista hehkuvan valon perusteella oli aikainen aamu. Pystyin hädin tuskin kääntämään päätäni. Tamás oli pitänyt lupauksensa. Olimme naineet niin monta kertaa, että olin seonnut laskuissa ja lakanat allani tuntuivat tahmaisilta ja kosteilta. Hikeä, nesteitäni, spermaa, sylkeä, varmasti kyyneleitäkin. Tamásin mieskunto oli todella rautaa, eikä pilluuni olisi mahtunut enää edes pikkusormea saati hänen jättimäistä elintään. 

Hän oli työntynyt minuun edestä, takaa ja kyljellään. Hän oli asettanut minut polvilleni nojatuoliini ja pannut minua siinä. Hän oli istuttanut minut työpöydälleni ja nussinut minua siinäkin. Minä olin purrut häntä niin, että hänen hartiansa ja käsivartensa olivat täynnä vihjeitä äidilleni. Vihjeitä toisesta naisesta ja eläimellisestä seksistä. Ajatus kouristi vatsaani tyytyväisesti ja häpeällisesti. Kehoni tuntui käytetyltä ja perinpohjaisen tyydyttyneeltä ja ihoni siltä kuin sitä olisi höylätty hiekkapaperilla. 

Kun Tamás oli saanut pukeuduttua, hän nappasi kännykkänsä taskustaan ja kuiskasi matalasti:

- Siirrä peitot pois kokonaan.

Siirsin lakanoita pois päältäni raskaalla kädellä. 

- Käsi pois rinnan edestä, hän lisäsi.

Siirsin käsivarteni niskan taakse ja poseerasin kyljellään. Tiesin, miltä näytin. Juuri siltä kuin hän halusikin. Punahuuliselta, purrulta, turvonneelta kaikista oikeista paikoista ja niin puhkinussitulta, etten kykenisi kävelemään kunnolla pitkään aikaan. 

Kun hän oli ottanut kuvan, hän livahti huoneestani ulos ja painoi oven kiinni. Sitten kuulin, kuinka ulko-ovi kävi ja hän oli tulevinaan poikien illastaan. Toivottavasti hän muistaisi juoda viiniä tai olutta kaapista. Ja käydä suihkussa. Epäilin, että edes vapaamielinen äitini ei pitäisi siitä, että hänen tuore aviomiehensä haisisi väkevästi ja selvästi seksiltä illanvietosta tullessaan. Sitten muistin taas puremajäljet. Tamás jäisi kiinni heti, kun hän riisuisi paitansa. Suihkun kanssa tai ilman.

Jalkovälini sykähteli paheellisesti pelkästä ajatuksesta. Tamás haisi seksiltä, jota oli harrastanut minun kanssani. Minä olin purrut isäpuoleni mustelmille. Hieraisin suurta ja kovaa rinnannipukkaani ja voihkaisin. Mies oli oikeassa. Olin kävellyt pimeyteen ja minusta oli tullut kyltymätön. Kyltymätön ja näköjään myös omatunnoton. Ehkä minun todella pitäisi pyytää häntä järjestämään minulle kahden miehen sessio. Tai kolmen. Kunhan olisin toipunut edellisyöstä.

Ladataan...

Ladataan...
Eroottisia tarinoita

Huohotin yhä ruokapöydällä, jalkapohjat painettuina pöydän reunaa vasten, pelkkä sukkanauhavyö lanteillani. Minusta tuntui, että olin raukean rento ja lamaantunut kauhusta, yhtä aikaa. Sydämeni ei enää hakannut rajun seksin aiheuttamasta ruumiillisesta ponnistuksesta vaan kiihkeän odotuksen ja inhon sekaisista tunteista.

Tamás oli vetäytynyt minusta, mutta ei kauas. Toivuttuani orgasmista olin ajatellut, että hänen lupauksensa panna minua koko päivän oli ollut pelkkä märkä uni, seksin aikaista rumaa puhetta. Mutta ei. Kun mies oli vetäytynyt minusta, hän oli hymyillyt minulle kuuma kiilto silmissään, kävellyt ateljeehen ja hakenut kännykkänsä. Nyt hän seisoi taas ruokapöydän ääressä ja tuijotti minua silmiin samalla, kun puhelin hälytti.

- Hei kulta, Tamás tervehti, kun puhelimeen vastattiin. - Mä ajattelin kysyä, mitä sulla on tänään ohjelmassa? 

Kuulin äitini äänen vaimeana puhelimen toisesta päästä, mutten saanut selvää sanoista. Kylmät väreet kulkivat pitkin selkäpiitäni.

- No sithän me nähdään vielä tänään. Mä meen illalla poikien kans ulos. Elias pyysi. Voi olla, että menee pitkään.

Tamás nauroi vielä rennon ystävällisen kuuloisesti, mutta hänen silmissään ei ollut mitään rentoa eikä ystävällistä. Kun hän pani puhelimen pois, hän tarttui käteeni ja nykäisi minut istumaan. 

- Pesulle, hän komensi pehmeästi. - Mä hinkkaan sut puhtaaksi, että mä saan sotkea sut uudestaan. 

- Mi-issä äiti on?, kysyin epätietoisesti. 

- Galleriassa. Ei se tuu vielä ainakaan tuntiin. Eikä sillä oo väliä. 

- Miten niin ei oo...

- Nyt sä tottelet niin kuin kiltti tyttö. 

Tamás painautui minuun kiinni ja puraisi kaulaani. Sitten hän puraisi uudelleen niin, että se sattui. Se tuntui silti niin hyvältä. Hän laski minut jaloilleni ja johdatti kylpyhuoneeseen. Kun pääsimme suihkun alle, hän väänsi hanan auki, painoi suunsa suulleni ja näykki huuliani niin epätodellisen hellästi, että kyyneleet pyrkivät silmiini. Tamás oli kuin valtameri. Villi ja arvaamaton, vaarallinen ja kiehtova ja minä olin laiva, joka oli hukkumassa toivottoman varmasti. Hän nappasi pesusienen ja pesi minut. Sitten hän työnsi sienen minun käteeni. 

Valutin saippuaa sienelle. Kun aloin vaahdottaa häntä samalla kun vesi suihkusi ympärillämme, aistillisuus nappasi minusta kiinni uudestaan. En tiedä, miten se oli mahdollista, mutta aloin taas kiihottua. Tamásin vartalo oli niin täydellisen sulava. Hänen lihaksensa olivat kovat, mutta hänen pehmeä ihonsa peitti ne niin, että ne eivät näyttäneet kireän pullistelevilta. Seurasin silmilläni sienen liikkeitä ja puristelin vaahtoista vettä kaikkialle. Kun pääsin alavatsalle asti, Tamás nappasi sienen minulta, suuteli minua kovin huulin ja käänsi minut seinää vasten.

Älähdin yllätyksestä, kun hän kiskaisi tukkani kiinni nyrkkiinsä ja nykäisi päätäni taaksepäin.

- Tätä sä teet mulle. Tää ei lopu koskaan.

Tamás painautui minuun kiinni takaapäin ja tunsin, että hänen kalunsa seisoi taas. Hän oli pannut minua korkeintaan varttitunti aikaisemmin ja silti hänen kyrpänsä seisoi taas, kovana kuin kivi. Se tuntui ihanalta. Tunsin itseni kauniiksi ja syntiseksi ja voimakkaaksi. Se oli humalluttava cocktail. Tamásin käsi liukui alavatsalleni, kun toinen piteli edelleen tukkaani tiukassa otteessa. Liikahdin vaistomaisesti häntä vasten ja keinutin lantiotani ylös alas. Minulla ei ollut omaa tahtoa mitä tuli tähän mieheen ja kun olin ymmärtänyt sen, annoin vartaloni toimia, kuten se halusi. Tunsin miehen sormet häpyhuulillani ja sävähdin. 

- Nyt me otetaan toi suloinen pikku karvakolmio kokonaan pois, mies mutisi korvaani vasten. - Mä haluun herkutella sun pillulla vielä tänään ja kunnolla.

Mies päästi hetkeksi irti, mutta palasi takaisin. Hän painautui minua vasten uudestaan takaapäin, siirsi minua hiukan pois veden alta, levitti häpyyni partavaahtoa ja höyläsi kaiken karvoituksen pois. Voihkaisin nautinnosta ja painauduin kovemmin miestä vasten. Tamás pudotti höylän, tarttui minua taas hiuksista ja kiersi toisen kätensä vyötärölleni. 

- Tiedätkö mikä sä oot Margareta? Sä esität kaikille kilttiä tyttöä, mutta oikeesti sä oot ihan helvetin kiimainen nuori kissa, Tamás sanoi yhtä pehmeästi kuin aiemminkin.

- Joo, minä myönsin auliisti matalasti.

- Mitä?, Tamás kysyi.

- Joo!, minä kirahdin ja siinä samassa Tamás nosti minua hiukan ilmaan niin, että seisoin varpaillani. 

Hän antoi kullinsa töniä jalkoväliäni hetken aikaa. Tahallaan, ajattelin hatarasti. Hän teki sen tahallaan, että sai kuulla, kun aloin taas huohottaa ja ähistä odotuksesta.

- Ja sä yrität sanoa mulle ei aina vaan uudestaan, kuulin hänen sanovan kovempaan sävyyn. 

Tamás irrotti otteensa hiuksistani hetkeksi ja painoi kyrpänsä pilluani vasten.

- Vieläkö sä tuut valittaan jos mä nain sun äitiäs?, mies haukahti takaani.

Inho, syyllisyys tai suuttumus eivät päässeet aivojeni läpi tässä tilanteessa, joten minun oli helppo vastata.

- En!

- Helvetin hyvä. Sä oot tästä lähtien mun salainen pieni seksilelu. Onko selvä?

- On!

Olin jo hirvittävän kärsimätön ja yritin työntää itseäni miestä vasten puoliväkisin. Ponnisteluni tuotti lopulta tulosta, kun Tamás sähähti karkean voi vitun ja liukui sisääni. Minua naitiin jo kolmatta kertaa lyhyen ajan sisällä ja minusta tuntui, että olin kerta kerralta märempi. Pilluni tuntui entistä ahtaammalta, kun sinne oli työnnytty niin ahkerasti, ja kun Tamás nosti minua vielä hiukan ylemmäs ja alkoi panna minua, hän ei ehtinyt työntyä minuun kuin muutaman kerran kun laukesin täysin yllättäen. 

Se tuli niin nopeasti ja puun takaa, että minusta tuntui, että päässäni pimeni. Korvissani kaikui kimeä kiljaisu kuin kidutettu eläin olisi huutanut ja jalkovälini kiristyi pitkäksi hetkeksi Tamásin ympärille, ennen kuin se hellitti pariksi sekunniksi ja alkoi lypsää miehen kalua.

Tamás puri niskaani ja olkapäitäni, mutta minä tuskin huomasin. Samalla kun räjähdin sisältä, kuulin, kuinka hän huohotti, kirosi ja puhui rivoja. 

- Kullinkipeä pieni seksiperse. Sä saat mut sekoamaan tällä ahtaalla pienellä vitulla! 

Mies runnoi minut seinää vasten ja nai nopein, epätoivoisin vedoin. Hän liikutti minua edestakaisin kuin nukkea, hänen henkilökohtaista leluaan, eikä  kulunut kauaa kun tunsin, että hän oli myös laukeamassa ja nopeasti. Tamás kynti minua valtavalla voimalla, kunnes hänen kalunsa tuntui olevan terästä sisälläni. Sitten hänkin räjähti. Omassa sumuisesta kiihkon maailmastani kuulin, kuinka hän ulvahti ja päästi pitkän valituksen samalla, kun hänen siemennesteensä syöksyi taas syvälle sisääni. Jos minulla ei olisi pillereitä, olisin varmasti jo paksuna, ajattelin hämärästi. 

--------------------------

Kun äiti saapui kotiin, olimme asettautuneet esittämään normaalia kotielämää. Tamás luki kirjaa sohvalla ja minä yritin saada salaattia syödyksi. Äiti valitti päivän tylsyyttä ja kyseli, pääsisikö hän Tamásin mukaan poikien iltaan. 

- Ei käy, Anna kulta. Me sovittiin, että jätetään vaimot pois.

- No Greta, lähde sä mun kans parille tonne keskustaan. Siellä on hieno ilmakin, päästään terassille. 

Olin varmasti punainen kuin rapu, enkä hetkeen saanut sanaa suustani. Näin vilaukselta Tamásin kasvot ja hänen kiinnostuneen katseensa.

- En mä voi. Mun pitää lukea. Ja mua väsyttääki.

- Sä oot varmaan konservatiivisin ja henkisesti vanhin 20-vuotias, jonka mä tunnen, äitini huokaisi, siirsi Tamásin jalkoja ja istui itsekin sohvalle. 

Minä luovutin salaatin suhteen. En pystynyt katsomaan äitiä enkä Tamásia silmiin, eikä minulla ollut senkään vertaa nälkä kuin aikaisemmin. Sulkeuduin huoneeseeni ja yritin aivan oikeasti lukea pari tuntia. Minulla oli kuitenkin vaikeuksia keskittyä, sillä minulla ei ollut aavistustakaan, miten Tamás aikoi toteuttaa uhkauksensa.

Kahdeksan aikaan illalla kävin vessassa ja pesulla. Kun avasin oven, Tamás seisoi edessäni syntinen välke silmissään. Hän puristi minut seinää vasten ja painoi suunsa huulilleni niin lujasti, että suuni aukesi automaattisesti. Tamásin kieli liukui suuhuni ja vatsanpohjassani alkoi kiertää himo, mutta olin myös hätääntynyt. 

- Missä äiti on?, sopersin miehen suuta vasten.

- Puhuu puhelimessa. Makkarissa. 

Tamás liu'utti kieltään kaulaani pitkin ja näykkäisi ohutta ihoa. Inhosin itseäni, mutta huokaisin ja taivutin päätäni parempaan kulmaan. Pelko siitä, että äiti yllättäisi meidät oli niin suuri, että sen olisi pitänyt saada minut karkaamaan, mutta jalkani olivat kuin juurtuneet lattiaan. 

- Sulla on mielenkiintoisia pieniä mustelmia täällä kaulassa Margareta. Ootko sä ollu tuhma tyttö?, Tamás kuiskasi.

En saanut sanaa suustani. Kuulin kaukaa, että äiti heläytti "hei heit" jollekin. Tamás puristi vyötäröäni ja näykkäisi alahuuleni suuhunsa, ennen kuin päästi minut. Sitten hän kääntyi kannoillaan aivan kuin olisi käynyt etsimässä jotain hallista ja katosi olohuoneeseen. Alkoi vaivattoman kuuloinen rupattelu äidin ja Tamásin välillä. Nojasin seinään hetken häpeä ja himo seuranani kuten joka päivä nykyisin. 

Hän ei ole todellinen. Me emme ole todellisia. Kukaan ei voi käyttäytyä tällä tavalla. Tämän täytyy olla kuvitelmaa. 

Pääsin viimein liikkeelle ja livahdin huoneeseeni. Painoin oven tiukasti kiinni takanani ja istuuduin sängylleni. Odotus alkoi kasvaa minussa kuin aggressiivinen syöpä. Tamás todella aikoi tehdä jotain. En ollut varma, mitä, mutta olin aivan varma, että hän pitäisi lupauksensa. Istuin kuin patsas paikallani ja odotin ja odotin. Kun kello tuli kymmenen, aloin uskoa, että mitään ei tapahtuisi. Noin kymmenen minuutin päästä kuulin, että Tamás siirtyi olohuoneesta hallin ovelle.

- Mä meen nyt Anna!, hän huikkasi ja kuulin jotain epäselvää vastaukseksi. 

Kuulin liikettä hallista, avainten kilinää ja sitten ulko-oven kolahduksen. Kului vain muutama sekunti ja sitten huoneeni ovi aukesi hyvin hiljaa. Tamás livahti sisään täysissä pukeissa, kengät jalassa. Hän sulki oven takanaan ja jäi nojaamaan siihen käsivarret ristissä rinnallaan. 

- Tamás...me ei voida...ei me voida tehdä..., yritin änkyttää, mutta silmäni kiertelivät jo miehen tummanharmaalla pikkutakin peittämillä harteilla, mustan paidan peittämällä rinnalla ja tummilla farkuilla.

- Eikö? Taasko sä sanot ei?, Tamás kysyi hyvin hiljaa käheällä äänellään, joka nosti ihokarvani pystyyn ja sai niskani kihelmöimään.

- En...mutta...

- Anna mä  sitten huolehdin susta, mies kuiskasi ja alkoi kävellä sänkyä ja minua kohti. 

Hän nosti minut seisomaan, kiskaisi toppini pois, nykäisi alushousuni nilkkoihini ja katseli vähän aikaa näkymää. 

- Nyt meillä on aikaa. Mä oon helvetin varma, ettei se riitä mihinkään, mutta on se enemmän kuin tähän asti, mies mutisi hiljaa. 

Hän nappasi minut syliinsä ja asetti minut selälleni sänkyyn. Minusta tuntui, etten saisi henkeä. Intensiivinen pelko ja himo tuntuivat lamauttavan minut ja katsoin kuin ulkopuolelta itseäni, kun Tamás asettui vuoteen reunalle jalkopäähän. Hän avasi sääreni ja taivutti reiteni auki helposti kuin kirjan kannet ja siirtyi avonaisten reisieni väliin. Hän hymyili minulle silmät täynnä paholaismaista tyytyväisyyttä ja nojasi kyynärpäänsä vasten patjaa. Sitten hänen sormensa lipui häpyhuulilleni ja säpsähdin. Posliiniksi ajettu jalkovälini tuntui niin paljaalta ja herkältä miehen sormen alla. Sormi lipui sisäreidelleni ja sitten takaisin häpyhuulilleni. Se silitteli niitä painumatta vakooni ja himo alkoi ottaa yliotteen minusta. 

- Tamás..., voihkaisin huomaamattani ääneen.

- Hys, mies kuiskasi. - Isäpuoli pitää nyt tytöstään huolta.

Tamás nousi päälleni ja tajusin, että hän oli vielä täysissä pukeissa. Pikkutakin karhea kangas poltteli ihoani ja paidannapit tuntuivat painautuvan ihooni, kun hän suuteli minua, kuljetti kieltään huulteni ääriviivoja pitkin ja suukotti leukalinjaani aina korvaan asti. Samalla hänen sormensa piirteli ympyröitä ja viivoja alavatsallani ja sisäreisilläni. Purin huulta, etten voihkaisisi uudelleen. Tamásin suu painui korvaani vasten, hän nuolaisi korvanlehteäni ja sitten hän hengähti hyvin hiljaa:

- Vain yksi sääntö. Sun pitää olla ihan tosi tosi hiljaa. 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Eroottisia tarinoita

Oli kulunut viisi päivää siitä, kun Tamás oli vaatinut minua vastaamaan. Olin vastannut ei. Pelkäsin, että käryäisimme tavalla tai toisella ja inhosin ajatusta, että Tamás pani äitiä ja puolta Eurooppaa siinä sivussa.

Tamás oli ottanut vastaukseni tyynesti. Hän ei ollut yrittänyt puhua minua ympäri tai hyökätä kimppuuni. Himoni ei tietenkään ollut kadonnut mihinkään yhden ein ansiosta. Se kouri vartalossani jatkuvana tarpeena ja oli varmaan äkisti heränneen seksuaalisuuteni ansiota, että ylipäänsä pystyin poseeraamaan sellaisissa kuvissa kuin mitä Tamás välistä otti.  Mutta aina kun aloin tuijottaa miestä ja vaipua unelmiin, yritin muistaa hänen puheensa muista naisista ja romanttisista unelmista.

Kun olin antanut vastaukseni, oli seuraavana päivänä ateljeehen ilmestynyt pari assistenttia, jotka kuulemma opiskelivat valokuvausta Aalto-yliopistossa. En tiedä oliko se sattumaa vai Tamásin tapa luoda välillemme puskuri, mutta kaiken kaikkiaan oli hyvä, että ympärillämme oli muitakin ihmisiä. 

Alma oli pieni, sinitukkainen ja pisamainen, minua pari vuotta vanhempi tyttö, jolla oli lävistyksiä kaikkialla kasvoissaan ja aina mustat vaatteet päällään. Teemu taas oli 24-vuotias, pitkä, vaalea, herkällä tavalla komea ja boheemilla tavalla tyylikäs mies. Hänellä oli unelmoivat ruskeat silmät ja huomasin hänen tuijottavan, kun Tamás otti minusta kuvia ja varsinkin, kun hän otti alastonkuvia. Mitä enemmän selkäni oli kaarella, tissini tanassa ja takapuoleni tarjolla, sitä tuskallisemmin hän tuijotti.

Minun on myönnettävä, että se kiihotti minua hiukan. Tamás oli ilmeisesti saanut libidoni villiintymään muidenkin miesten suhteen ja mietin, oliko se hyvä vai huono asia. Teemu ei kuitenkaan koskettanut minua.  Alma oli ottanut tehtäväkseen asetella minua oikeisiin asentoihin Tamásin ohjeiden mukaan. Ateljeehen oli tuotu suuri parivuode, jossa minulla oli tilaa esiintyä. Aluksi minua oli hämmentänyt poseerata takapuoli pystyssä tai kädet rinnoilla usean vieraan ihmisen edessä, mutta sopeuduin parissa päivässä, kun en keskittynyt vartalooni tai asentooni, vaan kuuntelemaan Tamásin ja muiden juttelua, kun kamera naksahteli. 

Kun kuulin, että Alma olisi poissa seuraavana päivänä, minuun meni pieni piru. Oli esineellistävän kuvaamisen vuoro. Minut meikattaisiin niin pornografisesti kuin mahdollista ja pukisin ylleni jotain, mitä en vielä ollut edes nähnyt. Todennäköisesti jotain todella huorahtavaa. Olin myös saanut määräyksen ajella alapääni melkein paljaaksi: pieni kolmio häpyhuulien päällä oli sallittu. Olin poissa mukavuusalueeltani, mutta nahkani oli parkkiintumassa ja päätin yrittää hiukan ärsyttää Tamásia, jos siihen tulisi tilaisuus. 

Täysin järjenvastaisesti minua sapetti Tamásin kyky hallita itseään - ehkä siksi, että itse sain tehdä koko ajan hartiavoimin töitä, etten olisi juossut hänen luokseen ja rukoillut häntä polvillani ottamaan minut. Vaikka mies ei koskettanut minua, uneksin hänestä öisin ja tyydytin itseäni joka päivä häntä ajatellen. Tamás sen sijaan näytti sujahtaneen ammattimaisen kuvaajan rooliinsa helposti ja vaivattomasti ja hän kohteli minua kuin kaupan kassa asiakasta. Persoonattomasti ja kohteliaasti. Se suututti minua hirvittävästi. Aivan kuin hän ei koskaan olisi minulle kiihkeitä sanojaan ladellutkaan. Aivan kuin hän ei olisi pannut minua kuin henkensä hädässä.

Kun tulin ateljeehen puolenpäivän aikoihin, astelin paikalle pelkissä alusvaatteissani. Molemmat miehet olivat paikalla ja pöydällä oli iso meikkilaukku. 

Huomasin, että Tamásin silmät käväisivät vartalollani, kuten ne aina välistä tekivät, mutta ilme ei paljastanut mitään. 

- Tuutko sä Teemu auttaan mua?, minä kysyin viattomalla äänellä. - Sähän olit opiskellu maskeeraustakin?

Teemu yskähti ja vilkaisi Tamásia, mutta Tamás kohautti olkapäitään.

- Ihan hyvä idea. Muistakaa sitten, punaiset ja kiiltävät huulet. Paljon rajausta silmiin.

Kun Teemu tuli luokseni, istahdin läheiseen nojatuoliin, suoristin selkääni ja avasin vähän polviani. Miehen silmät soljuivat vartalolleni ja itsevarmuuteni kasvoi piirun verran. Tein itse pohjameikin Teemun ojennellessa purkkeja ja neuvoessa, mutta sitten mies tarttui siveltimiin ja alkoi meikata. Tuijotin häntä niin viettelevästi kuin osasin ja vääntelehdin hiukan, kun hän kosketteli kasvojani. Teemu nielaisi pari kertaa vaikeasti. Tamás oli sentään opettanut minulle jotain. En olisi koskaan kehdannut käyttäytyä tällä tavalla, jos en olisi mennyt panemaan isäpuoltani ja kuuntelemaan hänen irstaita kehujaan.

Kun Teemu oli valmis, katsoin itseäni peilistä ja hätkähdin. Suuni näytti kaksi kertaa suuremmalta ja se kiilsi kuin punainen peili. Silmäni oli varjostettu voimakkaasti tummanruskealla ja rajattu paksusti mustalla ja tekoripset loivat varjoja silmiini. Kulmia oli tummennettu ja poskiin lisätty punaa. Näytin pornahtavalta, mutta en epäsiistiltä. Kun Tamás nappasi jotain pöydältä, joka näytti vaatepinolta, henkäisin miehelle:

- Teemuhan voi auttaa mua tässäkin? Sä saat rauhassa valmistella laitteet kuntoon.

Tamás pysähtyi kesken askelen ja hymyili sitten jäykästi. Hänen katseensa oli liimaantunut suuhuni, kunnes pitkän hetken jälkeen se nousi silmiini. En ollut varma, mitä näin, mutta tiesin, ettei hän ollut tyytyväinen. Ehkä se oli vain sitä, että hän ei pitänyt siitä, että astuin hänen varpailleen. Joka tapauksessa hänen selvästi teki mieli sanoa ei, mutta hän tiesi itsekin, että esitykseni oli looginen ja olisi kummallista vastustaa sitä.

- Totta kai, Margareta. Hyvä idea. 

Se, mikä oli näyttänyt vaatepinolta, oli paljon vähemmän. Asuni koostui nahkaisesta nyöritettävästä korsetista, joka nosti suuret, terhakat rintani entistä terhakammin ylös ja puski ne yhteen. Kun Teemu puki korsettia ylleni, päästin pari syvää huokausta ja liikahdin tahallani niin, että hänen kätensä osui rinnalleni ja toisen kerran takapuolelleni. Miehen hengitys kuulosti kiivaammalta. Näin sivusilmällä, että Tamás katsahti meihin pari kertaa terävästi. Odottamatta huomasin olevani hyvää vauhtia kiihottumassa tilanteesta. 

Kun Teemu oli kiristänyt korsetin niin, että sain hädin tuskin henkeä, hän astahti kauemmas ja työnsi jotain minua kohti.

- Sä varmaan osaat pukea nää itse.

Teemun kädessä oli ohuen ohuet mustat sukat, jotka kiinnitettiin sukkanauhavyöhön. Pelkät sukat ja vyö. Ei edes stringejä.

- Ei kun auta nyt vaan. Tää korsetti kiristää mua, sanoin flirttailevasti.

Teemu puki sukkanauhavyön ja polvistui pujottamaan sukat sääriini. Kun hän kiinnitti ne reisilleni, hänen kätensä hipaisi paljasta häpyäni. Nytkähdin jo aivan oikeasta himosta. Näin, että Tamásin silmät seurasivat minua ja hänen hartiansa näyttivät kiristyvän. Asuun kuuluivat vielä korkeat mustat platform-avokkaat. 

- Aletaan kuvata, sanoi Tamás Teemulle. - Ja Margareta, mee sä sängylle. 

Tamás otti ensin minusta kuvia yksin. Suu auki, silmät kiinni. Selälläni, kontillani, polvillani, reidet levällään. Näin sivusilmästä Teemun hehkuvan punaiset posket, mutta myös sen, että hän ei voinut olla katsomatta.

- Ota sä Teemu nyt ohjat ja kuvaa. Mä otan piiskan, Tamás kehotti tasaisella äänellä. 

Tiesin, ettei minua piiskattaisi todella kovaa. Vain sen verran, että vaikutelma olisi oikea. Tamásin ilme oli kuitenkin sellainen, että en olisi ihmetellyt, vaikka hän olisi täräyttänyt takamukselleni kunnon iskun.

- Sähän se taiteilija tässä oot. Anna Teemun tehdä assistentin hommat, uskalsin sanoa kovaan ääneen, uhmakkaasti.

Tamás puristi huulensa yhteen ja nyökkäsi Teemulle. 

- Lyö napakasti. Sillä tavalla, että se tuntuu, Tamás ärähti Teemulle. 

Teemu näytti eksyneeltä pikkupojalta, vaikka pakkohan hänen oli tietää, mihin oli tullut. Mies läiskäisi ensimmäisen kerran niin kevyesti, että se oli ennemmin hyväily kuin piiskan isku. 

- Kovempaa, Tamás komensi. Minä vilkaisin Tamásia ja sitten Teemua. 

Huomasin, että Tamásin kevyen äänensävyn alla kupli jotain vihaista ja kuumaa. Erinomaista. Olin niin kiihottunut, vihainen ja päättäväinen, että Tamásin suuttumus tuntui vain hyvältä, aivan kuin se olisi nipistellyt intohimoisesti ihoni alla. Tämän ottelun voittaisin minä ja ottaisin luulot pois tuolta isäpuolen irvikuvalta ja sarjanussijalta.

- Lyö vaan lujempaa, minä kehotin silmät Teemun silmissä. - Lyö useamman kerran. Ja työnnä toi kahva sitten mun sisään. 

Huoneeseen laskeutui hiljaisuus. 

- Eiks se olis hyvä idea?, minä kysyin muka hämmästyneenä. - Mehän tehtiin se jo siveltimellä, jatkoin ja mieleni teki melkein nauraa, kun Tamás näytti horjahtavan. Mies nyökkäsi tuimana ja Teemu kakisteli kurkkuaan.

- Jos nyt Tamás kuitenki tekis tän...

- Ei kun sä, sanoin Teemulle matalalla, käheällä äänellä, ja mies sulki suunsa. 

Toinenkin isku oli kevyt, mutta kun Teemu pääsi vauhtiin, takapuoltani alkoi poltella. Viimeinen isku oli niin kova, että vinkaisin ja sätkähdin eteenpäin. Työnsin kuitenkin takapuoleni takaisin tarjolle. Tämä hävytön näytelmä kiihotti minua oudolla tavalla koko ajan enemmän ja tiesin, että Tamás näki sen. Eikä hän pitänyt näkemästään - yhtään.

Ratsupiiskan kahva hakeutui jalkoväliini. Tunsin, että Teemun käsi vapisi ja voihkaisin, kun kahva lipui häpyhuulieni välissä hetken, ennen kuin se työntyi sisääni.

- Syvemmälle, henkäisin ja katsoin Teemua. 

Teemu ei enää näyttänyt järkyttyneeltä. Hän punoitti edelleen ja hengitti raskaasti, mutta järkytyksen sijaan hänen silmissään kiilsi himo. Hänen nenänpielensä olivat laajentuneet ja mustuaiset täyttivät ruskeat iirikset. Mies teki työtä käskettyä. Hän työnsi kahvan pohjaan  ja kuin huomaamatta hieraisi sormillaan kosteita poimujani. Huokaisin ja painauduin hänen kättään vasten. Kuulin kameran naksahtelua ja kuvittelin olevani pornotähti ja Tamásin ohjaajani. Yhtäkkiä kiimasta sekava vartaloni keksi ratkaisun piinaansa ja pani minut puhumaan. 

- Pane mua, sihahdin Teemulle. 

- Häh?, Teemu kysyi ällistyneenä.

Tamás ei ollut kuullut meitä, sillä puhuin hyvin hiljaa ja hän oli juuri tarkistamassa kuvia. 

- Se kuuluu hommaan, sanoin yhtä matalalla äänellä. Tamás oli kääntynyt ikkunaan päin, mutta käännähti, kun kuuli sanani.

- Mikä kuuluu hommaan?

Olin itsekin ällistynyt, että olin menossa näin pitkälle, mutta kaikki tapahtunut ja sen hetkinen tilanne kiertyi kuumaksi keitoksi vatsanpohjaani ja tärkeimpänä ainesosana oli se, että Tamás näytti sitä vihaisemmalta, mitä pitemmälle menin.

- Eiks se pornografisen parittelun kuvaaminen kuulunu hommaan? Sen, missä nainen on objekti eikä elävä ihminen. Sun ei Teemu tartte panna oikeesti, jos sä et haluu. Asetat vaan...elimen mun pimpan päälle. Kiemurtelin hiukan ja tarjosin Teemulle anteliaan välähdyksen avoimesta, märästä pillusta, jossa törrötti ratsupiiska.

Teemu näytti siltä, että hän ei ollut kuullut parittelun kuvaamisesta, mutta kun Tamás ei sanonut mitään, hän alkoi riisuutua nopeasti. Teemu ei ollut lihaksikas, mutta hänen pitkä, jäntevä vartalonsa oli kaunisrakenteinen. Hänen kalunsa seisoi miltei tuskallisen punaisena vasten vatsaaa ja se oli pitkä, vaikkakaan ei niin paksu kuin Tamásilla.

Tunsin, kuinka Teemu kiipesi taakseni sänkyyn ja otti kevyesti lantiostani kiinni. Mies veti piiskan pois ja jalkovälistäni kuului selvä kostea maiskahdus. Näytti siltä kuin Tamás olisi hätkähtänyt ääntä, ja näin viimein, ettei hänkään ollut aivan niin tyyni kuin esitti. Hänen naamionsa alkoi lipsua. Asettelin itseäni uudelleen, hieroin vähän rintojani ja nuolaisin huuliani. Sitten katsoin taas Tamásiin. Miehen kasvot olivat kalpeat ja hänen suunsa oli kireä, ohut viiva. Teemun kullin kärki sujahti häpyhuulilleni ja tunsin, kuinka se suorastaan ui nesteissäni. Mieheltä pääsi matala oh. Kun hän painoi kaluaan tiukemmin pilluani vasten, naukaisin äänekkäästi silmät edelleen Tamásissa.

Ihmettelin kaukaisesti, missä järkeni oli. Se oli varmaankin pyörtynyt kauhusta jo suunnitelmani ensivaiheessa. Kun Teemu liu'utti elintään pitkin poimujani, tietoinen ajattelu karkasi taas päästäni. Tuijotin Tamásia luomet raskaina nautinnosta ja huohotin. Minusta tuntui siltä kuin panisin pian kahta miestä.

- Teemu kulta, pane mua jos haluut. Mä oon niin märkänä, kuiskasin Teemulle. 

Tamás räiski valokuvia katsomatta linssiin ja tuijotti meitä kasvot vahamaisen valkeina ja silmät mustina.

- Totta kai mä haluun, Teemu vastasi ja alkoi hivuttautua sisälleni.

Pyöritin persettäni ja uikutin kiimasta, kun miehen kalu porautui sisääni pitkänä ja kovana samalla, kun Tamásin silmät seurasivat joka liikettämme. Tamásin silmät, ajattelin utuisesti. Ne olivat...kiihottuneet, ajattelin epäselvästi. Mutta jotain muutakin, päässäni välähti. Raivoissaan. Sitä se oli. Raivoissaan. Väkivaltaisen, valohehkuisen raivoissaan. Heti kun ajatus konkretisoitui päässäni, kuumat punaiset aallot alkoivat velloa ruumiissani ja suljin hetkeksi silmäni. 

Nostin takapuoltani vaativasti ylöspäin ja liikutin itseäni niin, että lantioni iski Teemun lantiota vasten aina, kun hän työntyi minuun.

- Voi luoja mikä perse sulla on Margareta...aivan taivaallisen ihana, Teemu voihki. Vartaloni keinui ja heittelehti, rintani heiluivat rytmikkäästi tahdissa ja suuni huohotti avonaisena ympyränä, mutta jotenkin pystyin erottamaan vihasta liekehtivät harmaat silmät, jotka olivat kuin majakka, jota kohti minun piti tuijottaa.

Tietoisesti, Tamás oli vaatinut. Tässä minä nain toista miestä. Tietoisesti. Tässä sinulle tietoista, isäpuolikulta.

Orgasmi oli viemässä minua mennessään. Se koostui himosta Tamásia kohtaan. Vihasta, koska Tamásilla oli sellainen valta minuun. Se koostui järjenvastaisesta kostonhimosta. Teemun kivikovasta kullista sisälläni. Omasta rivosta puvustani ja meikistäni. Ja Tamásin ilmiselvästä raivosta. Pilluni suorastaan haukkasi kiinni Teemun kyrpään, kun kliimaksi löi ylitseni ja paiskauduin pimeyteen, jossa sähköiset piiskat hakkasivat vartaloani ja pakottivat vartaloni vääntymään ja suuni huutamaan kuin helvetin pohjalta. Siellähän minä olinkin. Helvetissä, välähti mieleni pohjalla kun aloin tointua. Teemu oli lauennut nyyhkyttäen ja karjuen yhtä aikaa samaan aikaan kuin minä, mutta hän piteli minua edelleen kouristuksenomaisesti lanteista, puristuneena minua vasten.

Lysähdin hänen allaan vasten peittoa ja kierähdin selälleni. Katselin hetken kattoon raukein silmin. Teemun hahmo ilmestyi ylleni ja hän hymyili minulle tyydytettynä ja silti vähän ujona. 

- Saanko mä soittaa sulle joskus, Margareta?, mies kysyi. 

Hymyilin Teemulle takaisin ja hän tarttui edelleen jännittyneeseen rintaani ja puristi sitä yllättävän tiukasti. Ehkä hän ei ollutkaan niin kiltti poika kuin miltä hän vaikutti. Ainakin hän oli nainut minua kuin sonni.

- Totta kai, minä henkäisin. - Pyydä Tamásilta mun numero. 

Teemun käsi liukui vatsalleni ja käväisi sitten märällä pillullani.

- Tää me otetaan uusiksi, hän lupasi.

Yhtäkkiä Tamásin ääni leikkasi ilmaa. 

- Teemu, sun työaika on ohi. Mun pitää jutella Margaretan kanssa huomisesta. 

Teemu näytti tajuavan yhtäkkiä, ettemme olleet yksin ja alkoi pukeutua rivakasti. Kun hän oli vetänyt vaatteet päälleen, hän meni Tamásin luo.

- Margareta lupas sen numeron...

- Mä en oo mikään Fonecta Finder. Antakoon itse jos haluu, Tamás murahti ja kääntyi niin, että Teemu vilkaisi hämmästyneenä minuun.

Minä vilkutin hänelle. Hymy palasi Teemun kasvoille ja hän lähti Tamásin asenteesta huolimatta iloisen näköisenä pois.

Kun Teemu oli poissa, huoneeseen laskeutui syvä hiljaisuus. Vatsanpohjaani vihlaisi pelko, vaikka järkeni sanoi, ettei siihen ollut mitään syytä. Tuijottelin kattoa ja odotin. Kun Tamás lähti tulemaan minua kohti, käännyin katsomaan kiinnostuneena. Miehen hymy oli vääntynyt ja silmät polttavat, kun hän sanoi:

- Sä kun nyt otit vähän varaslähdön näiden ottojen kanssa, niin hoidetaan tääkin pois.

Vartaloni alkoi osoittaa heti heräämisen merkkejä, vaikken edes tiennyt mistä Tamás puhui. 

- Mitä sä tarkoitat?, kysyin spontaanisti. 

Mies alkoi riisuutua ja nieleskelin kuolaani, kun katsoin vahvoja käsivarsia ja tummaa karvoitusta. Kulmikkaita kasvoja ja vihaisia harmaita silmiä.

- Mähän sanoin sulle, että mä en...

Tamás oli riisunut vaatteensa ja nielaisin kaipauksesta ja siitä, kuinka kovana hänen kyrpänsä seisoi.

- Tää on työtä. Teemun työaika loppui, mutta mulla on aikaa koko ilta. Suu auki.

Tuijotin Tamásia hetken aivan hiljaa. Minun teki niin mieli. Vaikka olin juuri harrastanut seksiä toisen miehen kanssa. 

- Sä et voi..., yritin heikosti.

- Suu auki. Mä en nussi sua suuhun enkä mihinkään, jos sä et haluu. Sehän se periaate on, mies lupasi vaarallisen pehmeällä äänellä.

Kehoni alkoi liikkua ennen kuin mieleni ehti perässä. Tamás asettautui seisomaan sängyn eteen ja minä polvistuin lattialle. Avasin suutani vain hiukan ja painoin huuleni miehen paksua, punaista terskaa vasten. Tamásin kurkusta pääsi korahdus ja silmäni lennähtivät hänen kasvoihinsa. Mies oli heittänyt päänsä taaksepäin ja näin vain leuan kaaren. 

Huumaannuin vallantunteesta, joka syöksähti lävitseni. Pieni kosketus, ja Tamás tuntui menettäneen otteensa. Avasin huuliani enemmän ja lipaisin kärjestä pursuavaa nestettä. Tamás vavahti ja äännähti tuskaisen kuuloisesti, mutta ei liikuttanut lantiotaan tai yrittänyt työntää kaluaan suuhuni. Kamera kävi koko ajan, mutta sen ääni oli takimmaisena mielessäni. Minun oli pakko maistaa lisää. Imaisin terskan kokonaan suuhuni ja nuolin ja imin vuoronperään. En ollut tehnyt tällaista koskaan, mutta olin minäkin oman osani pornoelokuvia nähnyt. 

Tamásin lantio liikahti rajusti ja kulli työntyi syvemmälle suuhuni. Kun nostin silmäni mieheen, näin että hänen silmänsä olivat ammottavat mustat lähteet, joissa ei ollut mitään muuta kuin himoa. Hän ei kuitenkaan liikahtanut uudestaan, joten hänen täytyi tajuta jotain ympäristöstään. Nostin hitaasti käteni Tamásin kalulle ja aloin runkata sitä samalla, kun suutelin ja imin hänen jättimäistä kulliaan. Kun seuraavan kerran otin kyrvän suuhuni, Tamás nappasi hiuksistani kiinni.

- Senkin pieni narttu, hän sihahti. - Ime kovempaa. 

Hän painoi päätäni kohti lantiotaan ja hänen paksu kalunsa ahtautui suuhuni ja kurkkuun asti. Aloin kakoa, mutta Tamás ei hetkeen antanut armoa. Hänen silmänsä tuijottivat kuin noiduttuina huuliani ja niiden liikettä kovalla varrella. Yhtäkkiä Tamás vetäisi kalunsa pois suustani ja tempaisi minut ylös. 

- Mä haluun sut alasti, hän murisi ja alkoi nyörittää korsettiani auki ja riisua sukkiani kovakouraisesti pois. 

Silmäni tuntuivat raskailta ja vartaloni huusi himosta. Kun korsetti putosi päältäni ja ylläni oli enää pelkkä sukkanauhaliivi, Tamás puristi minut kovaa vartaloaan vasten takaapäin. Vaikersin nautinnosta ja ähkäisin:

- Mä haluun sut.

- Niinkö tosiaan? Eikö Teemu riittänytkään?, Tamás tivasi kireästi.

Mies leipoi rintojani ja vatsaani niin, että kiemurtelin hänen käsissään. Hän jatkoi matalasti ja kiivaasti:

- Nyt sä saat isän kädestä, senkin kiimainen jakorasia. 

Tamás pyöräytti minut itseään vasten ja nosti minut hajareisin syliinsä. Hän kantoi minut olohuoneen ja keittiösaarekkeen välissä olevalle ruokapöydälle.

- Mä oon halunnu tehdä tän joka kerta, kun mä oon syöny tässä, hän mutisi, laski minut pöydälle selälleni ja survoi itsensä sisään, kourat reisieni ympärillä. 

Vaikka pilluni oli märkä ja täynnä Teemun spermaa, kirkaisin sekä yllätyksestä että onnesta. Tamás oli niin valtavan paksu ja suuri. Niin hemmetin, taivaallisen täydellinen. Miehen kasvot kiristyivät ja hänen kätensä puristivat rintojani kuin pihdit. 

- Nyt sä saat tietää, mitä tarkoittaa, kun sua nussitaan kunnolla. Mä teen sitä koko päivän ja mä lupaan, että mä viis veisaan, onko sun äiti täällä vai ei.

Tamás nojasi hiukan ylleni ja alkoi sitten naida. Hänen lantionsa jysähteli lantiooni armottomasti, hänen kullinsa venytti pilluni äärimmilleen, hänen kätensä puristelivat rintojani, kylkiäni, vyötäröäni, reisiäni. Hänen sormensa sivelivät ja nipistelivät minua kaikkialta ja hän avasi reiteni ammolleen ja porasi aivan perille.

- Mä en toista kertaa tuu jälkiliukkaille, Margareta. Jos sä haluut monta miestä kerralla, mä panen sua aina ensin. Onko selvä?, Tamás murisi hampaidensa välistä.

Minä tuijotin hänen hurjia silmiään ja voihkin on, on, on. Joka työnnöllä huusin ja vääntelehdin kuin kidutuspenkissä, ja kun Tamás läiskäisi rintojani avokämmenellä, kirosi ja nosti toisen sääreni hartiaansa vasten ja työntyi vielä piirun verran syvemmälle, vartaloni alkoi vapista kuin kouristuskohtauksessa. Vereni ei enää kohissut, se jyrisi kuin ukkonen ja mustat salamat iskivät hermoratojani pitkin. Pilluni räjähti kouristelemaan ja imemään tiukasti Tamásin kullia sisään, sisään, sisään. Siinä samassa Tamásilta pääsi karjahdus, joka varmasti kaikui koko talossa ja hän laukesi yhtä epätoivoisen rajusti kuin minäkin. Kierimme yhteisessä kliimaksissa iäisyyden. Kuulin vain huohotusta, vaimeita ähkäisyjä, epäselviä sananpalasia, jotka tulivat joko minusta tai Tamásista. En tiennyt.

Oli vain yksi asia, jonka tiesin. Minun oli aivan turha taistella vastaan. En enää jaksanut taistella vastaan. Isäpuoleni saisi nauttia minusta niin paljon kuin hän halusi. En enää jaksanut välittää. En äidistä, en naisista, en yhtään mistään. Aivan sama, kunhan hän tyydyttäisi minut. Joka päivä.

 

Ladataan...

Pages