BLOGI ON MUUTTANUT / BLOG HAS MOVED

52_logo.jpg

 

Olen hetken aikaa kypsytellyt mielessäni muuttoa Lilystä ja nyt reilun kahden viikon tuunaamisen ja suunnittelun jälkeen blogin uusi koti on valmis. 

Viihdyin Lilyssä reilun vuoden, jona aikana kirjoitin yli 200 postausta, pääasiassa ruoasta. Aikamoinen määrä! niiden jättäminen tuntuu raskaalta ja vaikealta, mutta uusi alku on joskus tarpeen. Jään kaipaamaan Lilyn ihanaa blogiyhteisöä, mutta vaikka en täällä enää itse bloggaa, tulen käymään ja lukemaan suosikkiblogieni postauksia lähes päivittäin. Kiitos ihanille lilyläisille mahtavasta vuodesta, toivottavasti törmäillään blogimaailmassa jatkossakin!

Toivon että kaikki 96 ihanaa Lilyyn rekisteröitynyttä blogin lukijaa, Bloglovin-seuraajat, Facebook-fanit, satunnaiset lukijat, ihan kaikki ihanat löytävät uuteen blogikotiini mahdollisimman vaivattomasti. 

UUSI BLOGI TÄÄLLÄ

Vanha blogi  jää  toistaiseksi elämään omaa elämäänsä Lilyyn, mutta olenkin ottanut mukaani joitain suosikkireseptejäni uuden blogin puolelle, jotta ero vanhasta ei olisi liian rankka. Uutta blogissa on vain ulkonäkö, sisältö pysyy edelleen juuri sellaisena kuin se on tähänkin mennessä ollut 🙂 

Tervetuloa blogin uuteen kotiin!

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *