Tomaattia, tomaattia
Huikatkaa kun alkavat nämä tomaattipostaukset kyllästyttää 😉 itse olen jotenkin niin tomaatin lumoissa että en saa siitä tarpeekseni ja pyöräytin tomaattisalaatin perjantai-illan iloksi.
Sain inspiraation laittaa salaatin purkkiin Cocon hauskasta salaatti lasissa-postauksesta.
Inspiraation salaattiin sain viime sunnuntain syntymäpäivälounaalta. En muistanut kysyä mitä kastikkeeseen tuli, joten kehittelin sen itse.
Olipa hyvää, tomaatti ON hyvää.
Tomaattisalaatti purkissa
5 cocktailtomaattia tai 8-10 kirsikkatomaattia
1 punasipuli
1/2 prk kidneypapuja
Kastike
valkoviinietikkaa
oliiviöljyä
sitruunamehua
suolaa
mustapippuria
tuoretta korianteria
Pilko tomaatit, sekoita joukkoon huuhdellyt kidneypavut, hienonnettu punasipuli ja kaada kastikkeen aineksia sopivasti sekaan. Mausta suolalla, mustapippurilla ja tuoreella, silputulla korianterilla.
Anna maustua jääkapissa ainakin 30 min ennen tarjoilua.
Tarjoile purkissa ;)
Pakko kyllä ihmetellä tätä tomaatti-innostusta. Mitäköhän seuraavaksi? ryhdyn syömään maksalaatikkoa ja kesäkeittoa.. tai vielä hurjempaa: kokkaamaan niitä itse!