Suklaanamit

Tein viikonlopun juhliin myös suklaanameja, aivan itse alusta saakka. Kokki itsekin oli yllättynyt onnistuneesta lopputuloksesta, joka vaati aika ison kasan kärsivällisyyttä 🙂

img_3127.jpg

1 dl kuohukermaa
1 rkl voita
200 g suklaata

Lusikallinen tai kaksi ranskankermaa

Marianne crushia koristeluun

Kiehauta kerma ja voi.
Lisää joukkoon paloiteltu suklaa ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Lisää pari lusikallista ranskankermaa.

Laita suklaaseos kylmään ja sekoittele silloin tällöin.

Pyöritä jähmeästä massasta palloja ja dippaa ne Marianne crushiin.

Itselläni ei meinannut kärsivällisyys riittää jähmettymisen odotteluun, mutta pitkä odotus palkittiin.

img_3129.jpg

 

 

koti ruoka-ja-juoma