Kasviscurry

Sain käännytettyä lihansyöjäpoikaystäväni kasviscurryn ystäväksi tällä reseptillä, suusta menivät hienosti alas hänen ikuisuusinhokkinsa parsakaali ja kukkakaali. Tämä ruoka sopii myös vähän vaativampien lihansyöjien suuhun 😉

blogi_1.jpg

Olen palavan rakastunut Stockmannilta ostamiini kulhoihin. Ja tämä ruoka poltteli juuri sopivasti kitalakea syödessä. Nam. 

Kasviscurry

4 rkl Spice Up mietoa currytahnaa

kasviksia (kesäkurpitsaa, kukkakaalia, parsakaalia, punasipulia, herkkusieniä, vihreää paprikaa)

1 /2 tlk kookosmaitoa

1 keltainen, tuore chili

pari limeä

tummaa riisiä

yllätysaineksena paistetttua halloumia

Pyörittelin currytahnaa hetken pannulla ennen kuin lisäsin kookosmaidon.  Lisäsin pannulle pilkotun sipulin ja keltaisen chilin. Lisäsin pieneksi pilkotut loput kasvikset ja annoin niiden paistua ja maistua pannulla n 15-20 minuuttia. Aivan loppuvaiheessa lisää yhden limen mehu. Tarkista maku. 

Paista halloumi eri pannulla rapeaksi ja keitä tumma riisi. 

Tarjoile curry riisin ja halloumin kanssa, itse lisäsin annokseen vielä toisen limen mehun tuomaan raikkautta. 

*

Sain Fine Foodsilta erilaisia currytahnoja ja muita tuotteita testattavaksi. Tässä ruoassa käytetty tahna oli yksi niistä. 

sponssi_musta.png

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.