Mielihaluja ruokakaupassa
Olin menossa ostamaan aineksia hyvin erilaiseen kanaruokaan, kun yhtäkkiä sain kaupassa tämän reseptin idean.
Uskon vahvasti siihen, että keho tietää mitä se haluaa ja sille pitäisi sitä mahdollisuuksien mukaan antaa ja näillä mielihaluilla ruokkia. Enkä nyt tarkoita herkkuja 😉 usein, jos mielihalu iskee kaupassa, vaihdan lennossa ruokailusuunnitelmia koska minun tekee mieli jotain muuta. Ei kannata syödä ruokaa, vaikka se olisi hyvää, jos tekee mieli syödä eri ruokaa. Tällä tavalla ainakin oma mieli ja keho on pysynyt tyytyväisenä.
Ihan vain tiedoksi kaikille, että vihreää salaattia minun tekee mieli lähes joka päivä. Aina balsamicolla ja oliiviöljyllä.
Täytetyt kananrintafileet
1-2 rintafilettä / syöjä
1 pkt buffalamozzarellaa
1 pkt ilmakuivattua kinkkua
1 prk tuoretta basilikaa
1 tuore, punainen chili
suolaa, pippuria, oliiviöljyä
hammastikkuja
Leikkaa rintafileet terävällä veitsellä varovasti auki. Silppua basilika, chili ja pilko mozzarella. Sekoita basilika, chili, suola ja pippuri kulhossa ja lorauta päälle oliiviöljyä.
Avaa rintafileen tasku ja täytä se ensin basilika-chilisilpulla ja lisää lopuksi siivu mozzarellaa. Sulje rintafile hammastikulla parista kohtaa, jos täyte tuntuu pursuavan ulos.
Paista rintafileitä ensin uunivuoassa n. 15-20 minuuttia, 200 asteessa ja siirrä se sitten keittiön tasolle. Irroita hammastikut, kääri kanat kinkkuun ja paista pannulla kunnes kana on kypsää, sen pinta ruskistunut ja kinkku rapeaa.
Tarjoile bataattitikkujen ja raikkaan, vihreän salaatin kanssa.
Koemaistaja totesi, että uusi hittiruoka on jälleen syntynyt. Kokkia hymyilytti.