Täytetyt kurkut
Surffailin viime viikolla blogeissa etsimässä mielenkiintoisia ja kesäisiä reseptejä. Törmäsin jonkin linkin kautta tänne, jossa josta löytyi Sillä Sipuli-blogin ihana kurkkuresepti.
Tämä kurkkuherkku oli täydellinen alkupala ennen tuhdimpia grilliruokia.
Täytetyt kurkut
fetajuustoa
ranskankermaa
kuivattua minttua
sitruunamehua
koristeeksi kalamata-oliiveja
pippuria
Murusta pala fetaa. Lisää joukkoon ranskankermaa ja tuoretta minttua. Jauha myllystä mustapippuria. Suolaa ei tarvitse lisätä, sillä feta itsessään on tarpeeksi suolaista. Leikkaa n. 3cm paksuisia paloja kurkusta ja koverra pois siemenet ja myös osa kurkusta, jolloin saat täytettä mahtumaan enemmän kurkulle.
Täyte ei ala valumaan kurkusta ulos, jos saat mahdollisimman paljon siemeniä poistettua.
Oliivi sopi todella hyvin annoksen päälle ja kurkut olivat todella maukkaita suupaloja. Tein tahnan kurkkuihin tarjoilua edeltävänä iltana, jotta siinä olisi tarpeeksi makua miedon kurkun kaverina.