Cannellonit

Yksi parhaista ideoista keittiössä Italian talolla olivat cannellonit.

img_5794.jpg

Cannelloneihin paistettiin sisälle pekonia ja kesäkurpitsaa.

Pekonin ja kesäkurpitsan kanssa sekoitettiin maukas tahna:

1 pkt fetaa

1 pkt ricottaa

muutama desi maustamatonta jogurttia

sitruunamehua

suolaa

pippuria

valkosipulia

loraus oliiviöljyä

Murskaa feta ja sekoita se jogurttiin ja ricottaan. Mausta oman maun mukaan ja anna mielellään maustua edes 30min ennen cannelonien täyttöä.

Kun cannelonit on täytetty, lisää päälle purkki tomaattimurskaa. Paista uunissa pakkauksen ohjeen mukaan, meillä cannelonit viihtyivät uunissa n. 30 minuutta 180C:ssä.

Cannelonien täyttö on sotkuista puuhaa, mutta ovat kyllä kaiken sotkun arvoisia. Suosittelen kokeilemaan jos tämä herkku on uusi tuttavuus, täytteeksi voi laittaa lähes mitä vain!

img_5795.jpg

Cannelonit tarjoiltiin tomaatti-mozzarellasalaatin ja aivan ihanan carpaccion kanssa.

img_5789.jpg

Carpaccio rucolalla, valkosipulimajoneesilla ja parmesanjuustolla.

(pahoittelen heikohkoa kuvanlaatua osassa Italian kuvia, pimeässä valokuvaaminen ei ilmeisesti ole vahvuuteni…)

koti ruoka-ja-juoma matkat
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.