Chicken Burger

Viime viikolla tämä kanahampurilainen pelasti erään arki-illan. Pitkä päivä takana, Top Chef-ilta edessä ja jotain hyvää mutta helppoa piti saada. Kanaburgerit pulpahtivat kesken päivän mieleen ja niitä siis tehtiin. Herkullista.

Ensin piti tehdä hampurilaiskastike valmiiksi, jotta se ehtisi maustua tarpeeksi.

img_7273.jpg

Ruohosipulisoossi

Pari desiä turkkilaista jogurttia

kourallinen ruohosipulia

puolikas yksikyntinen valkosipuli

sitruunapippuria ja suolaa

pieni loraus sitruunamehua

Ainekset sekaisin ja jääkaappiin maustumaan.

img_7286.jpg

Kanaburgeri

maustamattomia kananrintafileitä

korppujauhoja

kananmuna

suolaa, sitruunapippuria, timjamia

suolaa rintafile, dippaa se kananmunaan ja kierittele korppujauho-timjamiseoksessa.

Paista voissa pannulla kypsäksi.

Kasaa burgeri ruisleivän päälle: paprikaa, salaattia, rapeaksi paistettua halloumia, punakaalia, sipulia, kanapihvi ja ruohosipulikastike.

Tarjoile juuressipsien ja ruohosipulisoossin  kanssa.

img_7289.jpg

Meillä oli lanttua, bataattia, perunaa ja porkkanaa. Ripottin suikaloitujen kasvisten päälle oliiviöljyä ja valkosipulista perunamaustetta. Paistoin suikaleita n. 30 min 200 asteessa.

Mmmm!

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.