Chicken Burger

Viime viikolla tämä kanahampurilainen pelasti erään arki-illan. Pitkä päivä takana, Top Chef-ilta edessä ja jotain hyvää mutta helppoa piti saada. Kanaburgerit pulpahtivat kesken päivän mieleen ja niitä siis tehtiin. Herkullista.

Ensin piti tehdä hampurilaiskastike valmiiksi, jotta se ehtisi maustua tarpeeksi.

img_7273.jpg

Ruohosipulisoossi

Pari desiä turkkilaista jogurttia

kourallinen ruohosipulia

puolikas yksikyntinen valkosipuli

sitruunapippuria ja suolaa

pieni loraus sitruunamehua

Ainekset sekaisin ja jääkaappiin maustumaan.

img_7286.jpg

Kanaburgeri

maustamattomia kananrintafileitä

korppujauhoja

kananmuna

suolaa, sitruunapippuria, timjamia

suolaa rintafile, dippaa se kananmunaan ja kierittele korppujauho-timjamiseoksessa.

Paista voissa pannulla kypsäksi.

Kasaa burgeri ruisleivän päälle: paprikaa, salaattia, rapeaksi paistettua halloumia, punakaalia, sipulia, kanapihvi ja ruohosipulikastike.

Tarjoile juuressipsien ja ruohosipulisoossin  kanssa.

img_7289.jpg

Meillä oli lanttua, bataattia, perunaa ja porkkanaa. Ripottin suikaloitujen kasvisten päälle oliiviöljyä ja valkosipulista perunamaustetta. Paistoin suikaleita n. 30 min 200 asteessa.

Mmmm!

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.