Dip da chicken
Uusien tuttavuuksien sekaan ajattelin tällä kertaa heittää vanhan tutun. Ruudun toisella puolella on joitakin henkilöitä, jotka ovat tätä kanaherkkua jo syöneet, mutta toivottavasti tämä on uusi tuttu edes joillekin.
Ruoka ei taaskaan voittaisi mitään kauneuskilpailuita ulkonäöllään, mutta makuhan ratkaisee, eikös? 😉
Dip da chicken kanapalat
maustamattomia kanasuikaleita
sitruunapippuria
suolaa
sitruunamehua
Mausta kanasuikaleet ja ryhdy dippailemaan seuraavissa seoksissa:
1. dippaus kananmunaan
2. dippaus vehnäjauhoihin
3. dippaus korppujauhoihin
Dippailun jälkeen kanat paistetaan runsaassa voissa kuumalla pannulla
Vähennä lämpöä pannulla kun kaikki kanat ovat paistumassa, jotta kuorrutus ei pala mutta kanat saavat kypsyä rauhassa.
Kanapalojen kanssa tarjosin rosmariiniperunoita. Kanapalojen kanssa olisi sopinut hyvin myös maukas sweet chili-kermaviilidippi.
Yrttiperunat
Rosamunda-perunoita pilkottuna tikkuperunoiksi
Sekoita kulhossa rosmariini, sitruunapippuri, suola, oliiviöljy ja perunat.
Anna paistua uunissa 20-35min uunista riippuen kauniin ruskeaksi reunoilta.
Näiden tuhtien ruokien seuraksi tein perinteisen buzzalamozzarella-tomaattisalaatin rucola/pinaattipedillä.