Etikkaiset punasipulit

Löysin jokin aika sitten Kivistössä-blogista reseptin etikkaisiin punasipuleihin. Olen suuri sipulin ystävä ja se maistuu kaikissa muodoissa.

img_3925.jpg

Ihastuin Kivistössä-blogin reseptiin!

n. 5 suurehkoa punasipulia
2,5 dl punaviinietikkaa
1-1,5 dl sokeria
Kokonaisia maustepippureita (itselläni ei ollut kokonaisia mustapippureita, joten käytin rouhittua mustapippuria)

Kuori punasipulit ja halkaise. Leikkaa suikaleiksi.

Mittaa etikka ja sokeri kattilaan. Kiehauta kunnes sokeri on liuennut.

Lisää sipulit ja maustepippurit.

Anna kiehahtaa ja purkita pestyihin lasipurkkeihin (lisää etikkalientä niin, että sipulit peittyvät).

Sipulit ovat valmiita n. vuorokauden kuluttua ja säilyvät jääkaapissa kuukausia.

img_3927.jpg

img_3928.jpg

Täältä löydät oman reseptini marinoituihin punasipulehin.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *