Herkkuravut

Voihan mikä rapuherkku silmiini osui surffaillessani blogimaailmassa. Soul Kitchen-blogissa oli niin maukas resepti että sitä oli pakko kokeilla!

img_7892.jpg

Aijai, tulee ihan vesi kielelle tätä kirjoittaessa 😉

Gambas al ajillo

rapuja pyrstöllä, n. 6 kpl syöjä

nokare voita

oliiviöljyä

1 yksikyntinen valkosipuli

1 punainen chili

silputtua persiljaa

Anna katkarapujen sulaa ja pyyhi ne ennen paistoa. Sulata pannulla nokare voita ja lisää öljyä niin että ravut peittyvät juuri ja juuri. 

Lisää silputtu valkosipuli ja chili. Paista hetki. 

Lisää ravut, paista max. 2 minuuttia jotta eivät sitkisty.

Tarjoile pehmeän leivän kanssa, jolla saa talteen kaikki pisarat tätä syntisen hyvää ruokaa. Itse söin lisukkeena myös vihreän salaatin. 

img_7896.jpg

Ihana arki-illan pikaruoka (!), illallisten alkupala tai ihan vaan välipala.. ;)

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.