Ihana iltapala
Sain viime viikonloppuna kipinän Puutalobabyn ruokapostauksesta ja tein hyvinkin tomaattipainoitteisen iltapalan. En tosiaan ole suuri tomaatin ystävä, mutta tällaisissa ruoissa se toimii.
Ihanaan iltapalaan kuului:
Ruisleipäbruschetta
tomaattia, tuoretta kevätsipulin vartta ja mozzarellaa sitruuna-oliiviöljy-pippurikastikkeessa.
Paahda uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä pintaan.
Uunifeta
Fetaa, tuoretta tomaattia, punasipulia, kuivattua basilikaa, oliiviöljyä, sitruunamehua, pippuria.
Paahda uunissa. Itselläni feta on uunissa vaihtelevia aikoja, riippuen nälästä ;)
Paahdetut valkosipulinkynnet
Puolita kokonainen valkosipuli ja sivele hunajaa kynsien päälle. Paahda uunissa kunnes valkosipuli on saanut väriä pintaan.
Nautiskele.
(taivaallinen iltapala, näitä kuvia katsoessa tuli taas nälkä)