Intialainen inspiraatio
Ruoka ei ollut kovin kuvauksellista, mutta hyvää silti. Intialaisesta ruoasta on vaikea saada kauniita kuvia, ainakaan kotioloissa.
Yhtenä päivänä himoitsin intialaista ruokaa ja surffailin netissä etsimässä hyvää reseptiä. Kun sitä ei helpolla löytynyt, kaikissa oli muka jotain vikaa, niin kehittelin kaikista löytämistäni yhden sekoituksen. Toimi!
Intialainen inspiraationi oli tällainen:
400g kanasuikaleita (naturel, ei marinadissa)
Mausteseos: intialainen mausteseos, Meira
maustamatontatuorejuustoa 100g
Anna kanojen maustua jugurttiseoksessa mielellään 2 tuntia tai yli.
Kun kana on maustunut tarpeeksi (intialaisessa ruoassa ei varmaan edes tunneta käsitettä ”maustunut tarpesi”) heitä suikaleet pannulle ja laita sekaan:
200g tomaattimurskaa
2 rkl sitruunamehua
1-2 rkl hunajaa
3 valkosipulinkynttä
chilijauhetta
puolikas, tuore paprika
1/3 purjo
1-2 rkl inkiväärijauhetta
1/2 prk kermaa
Anna hautua pannulla väh. 30min ja kunnes kanat ovat kypsiä.
Tarjoa riisin tai esim. couscousin kanssa.