Kasviscurry
Sain käännytettyä lihansyöjäpoikaystäväni kasviscurryn ystäväksi tällä reseptillä, suusta menivät hienosti alas hänen ikuisuusinhokkinsa parsakaali ja kukkakaali. Tämä ruoka sopii myös vähän vaativampien lihansyöjien suuhun 😉
Olen palavan rakastunut Stockmannilta ostamiini kulhoihin. Ja tämä ruoka poltteli juuri sopivasti kitalakea syödessä. Nam.
Kasviscurry
4 rkl Spice Up mietoa currytahnaa
kasviksia (kesäkurpitsaa, kukkakaalia, parsakaalia, punasipulia, herkkusieniä, vihreää paprikaa)
1 /2 tlk kookosmaitoa
1 keltainen, tuore chili
pari limeä
tummaa riisiä
yllätysaineksena paistetttua halloumia
Pyörittelin currytahnaa hetken pannulla ennen kuin lisäsin kookosmaidon. Lisäsin pannulle pilkotun sipulin ja keltaisen chilin. Lisäsin pieneksi pilkotut loput kasvikset ja annoin niiden paistua ja maistua pannulla n 15-20 minuuttia. Aivan loppuvaiheessa lisää yhden limen mehu. Tarkista maku.
Paista halloumi eri pannulla rapeaksi ja keitä tumma riisi.
Tarjoile curry riisin ja halloumin kanssa, itse lisäsin annokseen vielä toisen limen mehun tuomaan raikkautta.
*
Sain Fine Foodsilta erilaisia currytahnoja ja muita tuotteita testattavaksi. Tässä ruoassa käytetty tahna oli yksi niistä.