Kesäinen kasvispasta
Hella ja Houkutus-blogin tomaatti-fetapasta juhannuspostauksessa aiheutti minussa himon simppeliin tomaattipohjaiseen pastaan, joten loihdin jääkaapin antimista kesäisen kasvispastan.
Tähän yksinkertaiseen pastaan tarvitset:
halloumia
parsakaalia
sipulin
puolikkaan valkosipulin
yrtti-tomaattimurskaa
parmesanjuustoa
oliiviöljyä
sitruunamehua
suolaa ja pippuria
täysjyväspagettia
Paista pannulla voissa sipulikuutiot, pienitty valkosipuli, paloiteltu parsakaali sekä halloumijuusto.
Älä anna sipuleiden ruskistua, mutta halloumi ja parsa saavat saada väriä pintaan.
Lisää tomaattimurska, mausta suolalla ja pippurilla. Lorauta sekaan sitruunamehua.
Jätä hautumaan pannulle siksi aikaa kun spagetti kypsyy.
Sekoita kypsä spagetti ja kastike, lisää parmesanjuustoraastetta, loraus oliiviöljyä sekä sitruunamehua.
Nautiskele ja ota lisää, koska tätä haluat syödä koko padallisen!