Kesäinen kasvispasta

Hella ja Houkutus-blogin tomaatti-fetapasta juhannuspostauksessa aiheutti minussa himon simppeliin tomaattipohjaiseen pastaan, joten loihdin jääkaapin antimista kesäisen kasvispastan.

img_5060_v2.jpg

Tähän yksinkertaiseen pastaan tarvitset:

halloumia

parsakaalia

sipulin

puolikkaan valkosipulin

yrtti-tomaattimurskaa

parmesanjuustoa

oliiviöljyä

sitruunamehua

suolaa ja pippuria

täysjyväspagettia

img_5058_v2.jpg

Paista pannulla voissa sipulikuutiot, pienitty valkosipuli, paloiteltu parsakaali sekä halloumijuusto.

Älä anna sipuleiden ruskistua, mutta halloumi ja parsa saavat saada väriä pintaan.

Lisää tomaattimurska, mausta suolalla ja pippurilla. Lorauta sekaan sitruunamehua.

Jätä hautumaan pannulle siksi aikaa kun spagetti kypsyy.

Sekoita kypsä spagetti ja kastike, lisää parmesanjuustoraastetta, loraus oliiviöljyä sekä sitruunamehua.

Nautiskele ja ota lisää, koska tätä haluat syödä koko padallisen!

kulttuuri suosittelen ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.