Kesäkurpitsapasta pancetalla
Olemme kokanneet niin ihania herkkuja täällä Italiassa, olen aivan rakastunut italialaisiin juusto- ja lihatiskeihin ruokakapoissa, syömiseen ulkona ilta-auringossa vienon kesätuulen puhaltaessa. Ruoka maistuu niin paljon paremmalta ulkona!
Pastaa olemme tietenkin syöneet, kuuluu asiaan Italiassa 😉
Ylläolevassa kuvassa on raikas, sitruunainen kesäkurpitsapasta johon lisäsimme vielä tiskiltä ostettua, maailman herkullisinta pancettaa.
Kuutioin kesäkurpitsat ja maustoin ne runsaalla sitruunamehulla, mustapippurilla ja suolalla. Annoin niiden levätä kulhossa sen aikaa kun siivutin pancetan isohkoiksi paloiksi.
Paistoin kesäkurpitsoja pannulla valkosipulin kanssa noin 3o minuuttia. Lisäsin pancetan pannulle ja paistoin kunnes pancetta oli kypsää ja kesäkurpitsa mukavan rapeaa.
Spaghettia sekaan ja oliiviöljyä, iso kasa parmesania ja eikun herkuttelemaan!
ps. meille tulee tänään oma pizzakokki läheisen pikkukaupungin ravintolasta tekemään talolle ruokaa, en malta odottaa!