Kurkkaus keittiöön

Valentine's afternoon heitti ilmaan jokin aika sitten idean, jonka halusin toteuttaa. Idea oli tehdä postaus keittiöni lempijutuista. Jotta postaus ei olisi puuduttavan pitkä, aion tässä ensimmäisessä osassa keskittyä enemmän keittiön ulkonäköön ja sisustusjuttuihin, kuin niihin rakastamiini vempaimiin.

Keittiömme yhteydessä on ruokailutila, jossa on ruokapöytämme. Tätä etsittiin pitkään ja hartaasti, vaikka löysin tämän jo oikeastaan ensimmäisellä kierroksella. Lopulta oli pakko myöntää, että ei näin hienoa pöytää löydy muualta ja suunnittelimme Tattarisuon Puupajassa tämän ihanuuden.

Pöytä on yksinkertaisesti upea. Se on tehty vanhoista kattoparruista, otimme mallia kolmesta eri pöydästä jotka näimme Puupajalla.

Rakkautta ensisilmäyksellä.

Olen myös hulluna lasipurkkeihin sekä purnukoihin ja keittiössämme on kolme avohyllyä purkeilleni. Poikaystäväni teki hyllyt minulle keittiön työtason ylijäämäpuusta.

Yritän myös hiljalleen siirtää ison osan kuiva-ainekaapin sisällöstä purkkeihin.

Keittiön työtasollekin on päässyt muutama purkki. Nämä löytyivät äidin kätköistä ja ainakin tuo keskimmäinen on kuulunut isälleni (hänen nimikirjaimensa on kirjattu keskimmäiseen purkkiin).

Kun näin tämän uunin ensimmäisen kerran IKEAssa, tiesin että en muuta uunia enää kelpuuttaisi meille. Vaikka alkutaipale uuden uunin kanssa oli vähän töyssyinen (ensimmäinen uuni ei toiminut, saimme uuden 23.12. juuri sopivasti kinkunpaistoa varten, heh), niin tämä uuni on ollut tehokas, nopea ja erinomainen käyttöominaisuuksiltaan. Lisäksi se on söpö!

Ensimmäinen asia minkä huomasin asuntomme myynti-ilmoituksessa viime syksynä, oli tämä ihana koristetiiliseinä. Se koristaa keittiö/ruokalutilamme seinää ja sopii loistavasti yhteen ruokapöytämme kanssa.

Tässä ensimmäinen vilkaisu keittiöömme, ehkä innostun tässä syksyn aikana kuvaamaan myös lempivempaimeni.. niitä nimittäin löytyy aika monta! ;)

Kommentit

Tirppu (Ei varmistettu)

Aika Chicos/Rosso/texmexravintolamainen kokonaisuus. Pöytä toisenlaisessa ympäristössä toisenlaisten tuolien kanssa olisi varmasti upea. Ne on nimenomaan noi tuolit ja tekotiiliseinä jotka tekee sen tunkkaisen vaikutelman.

annemi

Tirppu: enpä ollut ajatellut että meidän keittiöstä tulisi mieleen Chico's tai texmex-ravintola, tavoite ei kyllä ole ollut näyttää kummaltakaan ;)

Valentine

Hei, sä toteutit tämän! Kiva juttu =) Mä olen ihan myöhässä näiden lukemisieni kanssa meidän asunnonvaihtoprojektin takia. You know, mihin se aika menee!? Tosi ihana toi pöytä! Soooo jealous! =)

annemi

Valentine: ymmärrän täysin, viime muutosta on melkein vuosi ja muistan elävästi sen ajan :)

Kiitos, pöytä on todella rakas. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.