Makki Makki

Olen lueskellut arvontapostauksen vastauksia ja kiitän heti alkuun kaikkia vastanneita, olen nyt saanut valtavasti inspiraatiota ja ideoita ensi vuodelle blogiin! Kiitos.

Toiveiden mukaisesti ensi vuonna tullaan näkemään mm. helppoja ja nopeita arkiruokia, enemmän leipomuksia (kääk!), eri maiden perinneruokia, kokonaisia menuja, kasvisruokia, intialaisia makuja.. vaikka mitä! olen jo aivan innoissani ensi vuodesta. 

Oli myös hauskaa lukea mikä teille on jäänyt resepteistä parhaiten mieleen tältä vuodelta. Kärkipäässä olivat paahdetut punajuuret, mojito-vanukas, maa-artisokkarisotto ja ruissipsit. Kiva kuulla että omat suosikkiherkut ovat myös lukijoiden suosikkeja. 

Arvonnan parasta antia oli nähdä kuka tätä blogia lukee, ilahduin jokaisesta viestistä ja kannustankin kaikkia kommentoimaan ahkerasti postauksia, oli niin mukavaa lukea terveisiänne. 

*

Palailen kuvien kanssa viime viikon perjantaihin, jolloin kävin Makki Makkissa lounaalla shoppailukierroksen aikana (Kaivarin kanuuna tyhjeni pyörremyrskyn lailla kun "joku" vähän innostui...)

Olin lukenut Eat.fi:stä Makki Makkista ja arvostelut olivat pääasiassa hyviä. Tästä innostuneena ehdotin shoppailukaverille, että kävisimme Makki Makkissa lounaalla ennen rankkaa shoppailukierrosta. 

Makki Makki tarjoaa korealaisia ja japanilaisia herkkuja. Sisutus on raikas ja siisti ja pöytiä on pienessä tilassa juuri sopivasti. 

Palvelu oli ystävällistä vaikka hieman sekavaa, tämä johtui varmaankin siitä että tiskillä ollut nuori mies oli ensimmäistä päivää töissä. Keittiöstä ruoat tarjoillut nainen oli iloinen ja todella ystävällinen. 

Kun saavuimme Makki Makkiin klo 11.30 oli se vielä aika tyhjä, mutta tunnin sisällä ravintola oli jo lähes täynnä.

Lounasruoasta ei kovin laajaa kuvaa paikan menusta saa, tilasin lounaaksi setin kasviskimbabia ja misokeiton

Misokeitto oli kohtuullisen kokoinen ja maku oli hyvä. En oikein innostunut siitä, että misokeitto tarjottiin pahvimukista ja että myös kaikki juomalasit olivat kertakäyttöastioita. 

Hinnat ovat kohtuullisia, tilaamani lounassetti maksoi 9,90€.

En ollut aiemmin kimbabia maistanut ja tykkäsin mausta, se ei ainakaan Makki Makkissa eronnut kauheasti sushista mutta kasvissetti oli maukas, tosin ei mitenkään erikoinen. 

Olin hieman pettynyt Makki Makkiin, odotukseni olivat varmaankin aika korkealla lukemieni arvostelujen perusteella ja omaksi fiilikseksi paikasta jäi lähinnä OK. Mielelläni kyllä menen vielä uudelleen testaamaan, jospa joku toinen annos olisi enemmän oman maun mukainen. 

Makki Makki, Bulevardi 19, 00120 Helsinki. Pöytävarauksia otetaan vastaan. 

EDIT: 10.12. klo 19 Psssst! pahoittelen jos blogissa näyttää hassulta tai vanhoja postauksia näkyy ns. uudelleen julkaistuina. Siivoan oikean reunan tunnistekaaosta parhaillaan, toivottavasti en vahingossa siivoa koko blogia pois :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.