Nachopaistos
Tätä reseptiä ei voi sanoa kovin uudeksi tuttavuudeksi, mutta en ole tätä herkkua tehnyt ainakaan kahteen vuoteen, joten se on melkein kuin uutta reseptiä kokeilisi 😉
Eräs ystävä teki tätä minulle monta vuotta sitten ja rakastuin tähän herkulliseen herkkuun heti.
Nachopaistos
Jos et ole lähtenyt vappupäivän brunssille, vaan podet edellisillan oloja kotona, tämä pelastaa päiväsi!
Nachoja
400g jauhelihaa
punasipulia
salsaa
juustokastiketta
ranskankermaa
Paista jauheliha ja mausta se oman maun mukaan, lisää uunivuokaan jauhelihaa, isoiksi paloiksi pilkotut punasipulit, nachoja, kastikkeet (paitsi ranskankerma) ja paista 200C kunnes nachot ja sipulit saavat kevyen värin pintaan ja kastikkeet kuplivat.
Päälle tuhti lusikallinen ranskankermaa ja nauti kuumana.
Nam nam! herkullista vappupäivää!