Pasta on parasta

Olen suuri pastan ystävä. Yksin herkullisimmista pastoista on niinkin yksinkertainen kuin pasta aglio de olio eli valkosipulipasta.

pasta_aglio_de_olio_2.jpg

Tuorepastaa

(mielellään tietenkin itse tehtyä, mutta aina ei vaan jaksa arkena ponnistella ;))

oliiviöljyä

murskattua valkosipulia, runsaasti

parmesanjuustoa, runsaasti

persiljaa, sopivasti

suolaa ja pippuria

Keitä pasta sopivan kypsäksi, al dente on varmaan korrekti termi tässä kohtaa ;)

paahda pannulla oliiviöljyssä murskatut valkosipulit

(varo että valkosipulit eivät ruskistu liikaa tai pala)

Kun pasta on valmista, sekoita oliiviöljy-valkosipulisekoitus pastaan, raasta päälle runsaasti parmesanjuustoa, koristele persiljalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

pasta_aglio_de_olio.jpg

Itse olen niin hulluna persiljaan että saatan laittaa sitä joskus jopa liikaa koristeeksi.

Joidenkin reseptien mukaan pastaan tulee myös chilihiutaleita.

hyvinvointi mieli liikunta ruoka-ja-juoma