Possuburgeri
Siideripossua hauduttelin viimeksi lokakuun alussa. Sitä syötiin muistaakseni pariinkin otteeseen ja viime viikonloppuna taas. Oli pakko, kun suolaa ja hunajaa-blogissa oli herrrrrkullinen postaus possuhampurilaisista.
Olin laiska, enkä tehnyt itse hampurilaissämpylöitä eikä syöty ranskanperunoitakaan tällä kertaa, mutta hyvää oli kuten aina.
Reseptin possulle löydät täältä.
Possu on juuri tullut uunista ulos.
Possu sujahti tuoreen patongin väliin. Sen kaveriksi pääsivät valkosipulimajoneesi, sriracha-kastike, ripaus ketsuppia, punasipulisiivut, tomaattisiivut yrttisuolalla, romainesalaatin lehti sekä maustekurkkusiivut.
Possuburgereiden lisukkeena oli vihreää salaattia parmesanjuustolastuilla ja oliiveilla.
Kastikkeena oli ystävältä opittu resepti hunaja-sitruunakastikkeeseen.
Hunaja-sitruunakastike salaatille
(käy myös dippikastikkeeksi tai vaikka possuburgerin väliin)
5 rkl turkkilaista jogurttia
melkein kokonaisen sitruunan mehu
n. 4rkl juoksevaa hunajaa
Kovin tarkkoja mittoja minulla ei kastikkeeseen ole, mutta maistelemalla ja lisäilemällä aineksia löytyy se juuri sinulle sopiva kombo.
Suosittelen testaamaan ja kiitos M. ihanasta reseptistä!
En yleensä postaa samasta ruoasta kahta kertaa, mutta possuburgerit ovat yksinkertaisesti vastustamattomia.
Pssst! 52 Weeks of Deliciousness on myös Facebookissa!