Ravintola Hoku
Sain ystävältäni vinkin ravintola Hokusta (kiitos Laura!) ja tilaisuus käydä testaamassa ravintolaa tulikin hyvin pian.
Ravintola on saanut useita positiivisia kommentteja Eat.fi-palvelussa ja minulla oli aika kovat odotukset ruoan suhteen, onneksi ne täytettiin illan aikana 🙂
Menu on suppea mutta riittävä, tosin jälkiruokavaihtoehtoja voisi olla edes yksi enemmän.
Annan kuvien puhua ensin puolestaan…
Beef Tataki: Savustettua puoliraakaa naudanlihaa, sipulia, tomaattia, sitrus-soijakastike
Gyoza: Porsaanlihalla täytettyjä kääryleitä, tarjoillaan etikkaisen soijadipin ja chiliöljyn kanssa
Tartar: lohta, siikaa, goma-wakame-merilevää, kurkkua, sitruunaa
Jälkiruoka: HOKUn macadamia-pähkinäkeksi, vaniljajäätelöä, marjoja ja hedelmiä.
Ruoka oli kaunista ja herkullista, oli suuri nautinto saada syödä ruokaa ensin silmillään ja sitten vielä maistaa maut suussa.
Annokset olivat kookkaita, 25€:lla söin kolmea eri alkupalaa sekä jälkiruoan ja olin aivan ähkyssä ruokailun päätteeksi. Hinta-laatusuhde on yksi Helsingin parhaista!
Vaikka tarjoilija aluksi unohtikin tuoda tilatut juomat, korvasi hänen ystävällisyytensä ja ruoka tämän pienen virheen ruokailun alussa.
Tänne on pakko palata uudelleen, haluan maistaa kaikkea ruokalistalta ja syödä näitä herkkuja uudelleen.
ps. vinkkejä Kööpenhaminan ja Umbrian ravintoloista ja ruoasta otetaan vastaan täällä :) kiitos jo etukäteen!