Ribs
VIIKKO 2
Olen suuri ribsien ystävä, mutta en ole aiemmin tehnyt niitä omassa uunissa. Ribsit ovat edullista ja maukasta syötävää ja jotenkin erinomaisen sopivia perjantai-illan ateriaksi.
Sutaisin ribsien päälle sekoituksen:
low salt soijaa
mustapippuria
suolaa
sitruunamehua
kuminaa
ruskeaa sokeria
Ribsit muhivat uunissa 150C:ssä n. 1,5 tuntia (meidän uuni on todellinen tehopakkaus!) ja viimeiset 5-10min pidin grillivastusta päällä jotta ribsit saivat kauniin, grillatun värin. Muista laittaa uuniin uunipelti/astia jossa on vettä, jotta vältyt uuni tehopesulta rasvan roiskuessa!
Valmiit ribsit makoilivat hetken astiassa tiskipöydällä ja lopuksi sivelin päälle vielä hunajaa.
Lisukkeena raikas ja yksinkertainen vihreä salaatti purjolla, retiiseillä ja fetalla.