Ribs

VIIKKO 2

Olen suuri ribsien ystävä, mutta en ole aiemmin tehnyt niitä omassa uunissa. Ribsit ovat edullista ja maukasta syötävää ja  jotenkin erinomaisen sopivia perjantai-illan ateriaksi.

img_2704.jpg

Sutaisin ribsien päälle sekoituksen:

low salt soijaa

mustapippuria

suolaa

sitruunamehua

kuminaa

ruskeaa sokeria

Ribsit muhivat uunissa 150C:ssä n. 1,5 tuntia (meidän uuni on todellinen tehopakkaus!) ja viimeiset 5-10min pidin grillivastusta päällä jotta ribsit saivat kauniin, grillatun värin. Muista laittaa uuniin uunipelti/astia jossa on vettä, jotta vältyt uuni tehopesulta rasvan roiskuessa!

Valmiit ribsit makoilivat hetken astiassa tiskipöydällä ja lopuksi sivelin päälle vielä hunajaa.

Lisukkeena raikas ja yksinkertainen vihreä salaatti purjolla, retiiseillä ja fetalla.

img_2701.jpg

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *