Rösti

Olen ilmeisesti innostunut uusien reseptien kokeilusta nyt tositarkoituksella, tuntuu että jokaiselle päivälle olisi uusi resepti joka pitäisi naputtaa tänne ruokapäiväkirjaan. Onpa kivaa kun pääsee rutiineista ja perusarkiruoista vähän irti 🙂

Viikonloppuna kokeilin ensimmäistä kertaa röstiperunoiden tekoa. Oli erittäin onnistu

nut kokeilu!

img_3104.jpg

Röstiperunat saivat seurakseen porkkanaraastetta spiraalin muodossa, luomukasleria ja itsetehtyä siitakesienikastiketta.

Tuli taas nälkä kun edes ajattelen eilistä ateriaa!

Röstien resepti oli lyhyt ja ytimekäs:

4 perunaa (itse käytin Rosamundaa)

1 palsternakka

 Rosmariinia, timjamia, suolaa

Raasta perunat ja palsternakka, valuta lävikössä n. 30 min. Mausta hyvin.

Ota sopivankokoinen annos läviöstä, purista viimeiset nesteet pois ja muotoile lituska jonka heität pannulle voinokareen kanssa.

Muista käännellä röstejä usein!

Itse paistoin röstit aika tummiksi, tykkään hyvin paistetusta ja rapeasta koostumuksesta.

img_3101.jpg

img_3103.jpg

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Liikunta DIY