Sieniqui..eikun.. kuppi!
Söin muutama viikkon sitten Ravintola Sunnin brunssilla niin herkullisia sieniquicheja että halusin tehdä niitä myös kotona.
Jouduin hetken etsimään mielestä reseptiä (=tarpeeksi helppoa ja yksinkertaista) ja löysin hetken surffailun jälkeen kivan reseptin Mausteinen Manteli-blogista.
Resepti on napattu Sara La Fountainin passion for food-kirjasta.
En tiedä voiko näitä quicheksi kutsua, kupilta ne enemmän näyttivät 🙂 laitankin heti ostoslistalle quichevuoat (ostoslista keittiöön on loputon!)
Noudatin Mausteisen Mantelin blogissa näytettyä reseptiä tunnollisesti, paitsi että käytin sieninä jääkapista löytyineitä suolasieniä. En kyllä jatkossa käytä suolasieniä, koska kupeista tuli hieman liian suolaisia vaikka ahkerasti sieniä huuhtelinkin.
Eli makuelämys ei yltänyt Sunnin quichejen tasolle, mutta teen varmasti vielä uuden yrityksen näiden kanssa eri sienillä :)