Soija-inkivääripossua

Taas on makumatkailtu Aasian suuntaan. Tämän ruoan tein pääruoaksi edellisessä postauksessa esitellyn mango-chilisalaatin kanssa. 

img_7719.jpg

Hain inspiraatiota Martha Stewatrilta. Lopputulokseen eksyi myös omia hetken mielijohteita mutta oikein maukas annos. Olen jotenkin aivan koukussa nuudeliruokiin, soijaan ja korianteriin. 

img_7723.jpg

 

Soija-inkivääripossua ja vihreitä papuja

pötkö porsaan sisäfilettä

monta isoa lorausta soijaa

2 cm tuoretta inkivääriä raastettuna

1,5 yksikyntistä valkosipulia raastettuna

iso loraus riisiviinietikkaa

puolikkaan sitruunan mehu

suolaa ja vielä lopuksi inkivääriä jauhettuna

tuoretta korianteria koristeluun

nuudeleita

Sekoita soija, tuore inkivääri, valkosipuli, sitruunamehu ja riisiviinietikka. Viipaloi possu n. 4-5 cm paloiksi ja anna marinoitua ainakin 30 min. 

Lorauta öljyä kuumalle pannulle ja paista possupaloja molemmin puolin hetki pannulla. Lisää pannulle marinadi ja anna paistua kunnes porsas on kypsää. Lisää viime hetkellä hieman inkiväärijauhetta. 

Keitä nuudelit.

Lisää annokseen viimeiseksi tuore korianterisilppu.

Vihreät pavut pannulla

1 pkt vihreitä, tuoreita papuja

1 yksikyntinen valkosipuli

puolikkaan sitruunan mehu

loraus öljyä paistamiseen

Paista papuja pannulla valkosipulissa kunnes ne alkavat ruskistua ja lorauta päälle sitruunamehua. 

Tarjoile possun ja nuudeleiden kanssa. 

img_7722.jpg

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.