Sushibar & Dine
Sehän lasketaan uudeksi reseptiksi, jos käy uudessa ravintolassa syömässä annoksen jota ei ole ennen syönyt?
Välillä minäkin poistun ihanasta keittiöstäni, viskaan essun nurkkaan ja lähden syömään muiden tekemää ruokaa.
Tänään testasin ystävän kanssa uuden Sushibar & Dine:n Helsingin Etelärannassa, entisen Raky Yan tiloissa.
Olen ketjun muissa ravintoloissa jo käynyt, tämä oli vielä testaamatta.
Kampasimpukkaa, avokadoa ja cashew pähkinää …
Taivas lautasella.
Spicyebi
Jättikatkaravun pyrstö,
korianteri, itu, chilikastike
Tätä oli pakko kokeilla, koska siinä oli ituja!
Mahtava combo, rakastan tulisia rullia.
Mikään ateria ei ole täydellinen ilman jälkiruokaa…
Hyytelöityä suklaata & mustaherukkasorbet
Aterian kruunu.
Masu kiittää hyvästä ruoasta, pää kiittää erinomaisesta seurasta.
Ensi kerralla sitten taas kuulumisia omasta keittiöstä.