Toast Skagen

img_6636_v2_0.jpg

Ehdinpä sittenkin osallistua Lilyn brunssihaasteeseen! vaikka tarjoilinkin Toast Skagenit illallisen alkupalana, nämä toimivat erinomaisesti myös brunssilla.

Hurjaa kyllä, en ollut ennen tehnyt Toast Skageneita kotona itse. Halusin hemmotella tyttöjä hyvällä ruoalla viime lauantaina, joten itsestäänselvä vaihtoehto oli tehdä toast skageneita.

img_6637_v2.jpg

Löysin googlettamalla Kodin Kuvalehden reseptin  ja ryhdyin kokkaamaan.

Toast Skagen

6-8 hengelle

1 pkt saaristolaisleipää

2 prk smetanaa

2 kukkurallista ruokalusikkaa majoneesia

3 pss pieniä pakastekatkarapuja

1 punasipuli

2 kevätsipulinvartta

1 prk tilliä

1 sitruuna

suolaa ja valkopippuria

Sulata katkaravut ja huuhtele ne. Sekoita smetana, majoneesi, tillisilppu, loraus sitruunamehua ja katkaravut. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.

Tarjoile katkaraputahna saaristolaisleivällä sitruunaviipaleiden kera.

 

 

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.