Toast Skagen
Ehdinpä sittenkin osallistua Lilyn brunssihaasteeseen! vaikka tarjoilinkin Toast Skagenit illallisen alkupalana, nämä toimivat erinomaisesti myös brunssilla.
Hurjaa kyllä, en ollut ennen tehnyt Toast Skageneita kotona itse. Halusin hemmotella tyttöjä hyvällä ruoalla viime lauantaina, joten itsestäänselvä vaihtoehto oli tehdä toast skageneita.
Löysin googlettamalla Kodin Kuvalehden reseptin ja ryhdyin kokkaamaan.
Toast Skagen
6-8 hengelle
1 pkt saaristolaisleipää
2 prk smetanaa
2 kukkurallista ruokalusikkaa majoneesia
3 pss pieniä pakastekatkarapuja
1 punasipuli
2 kevätsipulinvartta
1 prk tilliä
1 sitruuna
suolaa ja valkopippuria
Sulata katkaravut ja huuhtele ne. Sekoita smetana, majoneesi, tillisilppu, loraus sitruunamehua ja katkaravut. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.
Tarjoile katkaraputahna saaristolaisleivällä sitruunaviipaleiden kera.