Tomaattia, tomaattia

Huikatkaa kun alkavat nämä tomaattipostaukset kyllästyttää 😉 itse olen jotenkin niin tomaatin lumoissa että  en saa siitä tarpeekseni ja pyöräytin  tomaattisalaatin perjantai-illan iloksi.

Sain inspiraation laittaa salaatin purkkiin Cocon hauskasta salaatti lasissa-postauksesta.

img_6755_v2.jpg

Inspiraation salaattiin sain viime sunnuntain syntymäpäivälounaalta. En muistanut kysyä mitä kastikkeeseen tuli, joten kehittelin sen itse.

Olipa hyvää, tomaatti ON hyvää.

Tomaattisalaatti purkissa

5 cocktailtomaattia tai 8-10 kirsikkatomaattia

1 punasipuli

1/2 prk kidneypapuja

Kastike

valkoviinietikkaa

oliiviöljyä

sitruunamehua

suolaa

mustapippuria

tuoretta korianteria

Pilko tomaatit, sekoita joukkoon huuhdellyt kidneypavut, hienonnettu punasipuli ja kaada kastikkeen aineksia sopivasti sekaan. Mausta suolalla, mustapippurilla ja tuoreella, silputulla korianterilla.

Anna maustua jääkapissa ainakin 30 min ennen tarjoilua.

Tarjoile purkissa ;)

img_6761_v2.jpg

Pakko kyllä ihmetellä tätä tomaatti-innostusta. Mitäköhän seuraavaksi? ryhdyn syömään maksalaatikkoa ja kesäkeittoa.. tai vielä hurjempaa: kokkaamaan niitä itse!

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.