Tulista ja makeaa
Missäköhän viikossa sitä mennään jo? tuntuu että alkuvuosi on sujahtanut ohi kovalla vauhdilla eikä tässä enää pysy perässä. Uusia reseptejä olen onneksi ehtinyt kokeilemaan!
Pikkupakkanen aiheutti himon tuliseen ruokaan, tässä omasta päästä keksitty aasialainen nuudelisotku:
Ostin paketin porsaan kylkeä jonka paloittelin pieniksi paloiksi. Rakastan rasvaista ja ihraista lihaa! lihan kaveriksi lisäsin tuoretta parsaa ja kukkakaalia sekä loput aasialaisesta wokkivihannespussista joka oli kyllä hieman aneeminen. Lopuksi kattilaan lensi vielä kaksi sipulia ja tuore, vihreä chili.
Kastike oli yhdistelmä chilitahnaa, tomaattipyrettä, sweet&sour-kastiketta ja kookosmaitoa. Annoin ensin tujauksen chilitahnaa kasviksille ja lihalle, sitten lisäsin loput ainekset ja sekoittelin rauhassa.
Keitin tummat nuudelit ja sekoitin ne vielä kastikkeen kanssa paistinpannulla.
Ruoka sai veren kiertämään sopivasti ja lämpöisen olon sisältäpäin :)
Lisukkeena tarjosin porkkana-kaalisalaattia (huomaa hienot spiraaliporkkanat, jotka on tehty aiemmin esittelemälläni vempaimella):