Uusia kokemuksia

Uskokaa tai älkää, mutta 17.2. eli eilen osallistuin elämäni ensimmäistä kertaa Ravintolapäivään. Jälkijunassa siis tullaan, mutta jotenkin Ravintolapäivä on aina osunut niin että ko. päivänä olen ollut joko ulkomailla, sairaana tai muuten vain muualla niin että en ole päässyt osallistumaan. 

Kivaa oli! niin kivaa, että ensi kerralla on pakko päästä uudelleen. 

Aloitimme herkuttelun Narinkkatorilta.

Katsoin hieman kateellisena vierestä kun pojat söivät oikein maukkaan näköisiä lihanpaloja. Oli antilooppia ja vaikka mitä, mutta en pysty vielä itse nakertamaan lihaa näillä kipeillä leuoillani. 

Lähistöllä oli myös tarjolla venäläisiä herkkuja ja kävin ihastelemassa heidän tarjoomuksiaan poikien odotellessa lihalautasiaan. 

Narinkkatorilta kävelimme ensin katselemaan Salomonkadun burgereita, mutta jatkoimme matkaa ostamatta mitään Runeberginkadulle josta löysimme eräältä sisäpihalta Zen Roomin. Paikka oli hyvin jemmattu, mutta onneksi kyltit opastivat paikalle. Oma suosikkini oli ravintolan misokeitto, niitä olisi hörppinyt useammankin.

Päivän ikimuistoisin hetki oli, kun etsimme Yrjönkadulla olevaa intialaista ravintolaa. Pääsimme sisään rappukäytävään kun ravintolan edelliset asiakkaat poistuivat ja päädyimme syömään erinomaista intialaista ruokaa asunnon eteiseen, jossa oli tilaa neljälle asiakkaalle. Onneksi meitä olikin juuri sopivasti neljä!

Iloisen tulisesti maustettua kanaa. Tämä annos oli kaikkien syöjien suosikki.

Kasvisruoka-annos. Maistui!

Kevätkääryleitä en päässyt maistamaan, mutta olivat kuulemma myös maukkaita. 

Olipa elämys istuskella ennestään tuntemattoman ihmisen kodin eteisessä ja kuunnella ruoanlaiton ääniä oven takaa :)

Kaiken suolaisen ruoan jälkeen oli hakusessa jälkiruoka ja kävelimme Ruttopuistoon etsimään, jospa sieltä saisi jotain makeaa. Osuimme kojulle, jossa myytiin ananasta mascarponella ja pistaasirouheella. Täysosuma! täydellinen lopetus Ravintolapäivälle.

Jälkiruokaa syödessä kurkimme vielä muihin Ruttopuiston kojuihin, kivalta näytti. Harmi kyllä maha oli siinä vaiheessa jo kovin täynnä.

Kävitkö sinä Ravintolapäivässä? jos kyllä, mitä kivaa söit? :)

Pssst! voit seurata ruokaseikkailujani FacebookissaBloglovinissaPinterestissä sekä Instagramissa nimimerkillä annemi83!

Kommentit

Wille Niskanen (Ei varmistettu) http://villeniskanen.blogspot.com

Ahhh! Rakastan sushia =)

annemi

Wille: Minä myös :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.